• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile görümceye..

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Kizlar kuzenimin gorumcesi hamile ve ne alacagini bilmiyor.Yeterince kiyafet aliniyor ediliyor daha dogmadan bebegin bir dunya kiyafeti varmis.Kuzenim sizce ne almali,ne alsa begenirler veya islerine ne cok yarar?Hani Altin kunye veya altin alsa cok mu kolaycilik olur yani tek bir sey almis gibi yada cocuk bakim seyleri mi alsa?Bize o guzel yardimlariniz lazim ☺

Kendisine ne getirilmesini istiyorsa onu götürsün samımıyse sorabilir de neye ihtiyaç var diye bütçesine uyarsa onu alır

Bana cok güzel paketler gelmisti , Bakim setleri ve kiyafetleriyle bataniyesi felan ama icinde altinda vardi
Yani ne biliyim kiyafet coksa
Bakim seti alabilir icinede kücük altin mesela kiz olacak künye koyabilir icine

Kizlar kuzenimin gorumcesi hamile ve ne alacagini bilmiyor.Yeterince kiyafet aliniyor ediliyor daha dogmadan bebegin bir dunya kiyafeti varmis.Kuzenim sizce ne almali,ne alsa begenirler veya islerine ne cok yarar?Hani Altin kunye veya altin alsa cok mu kolaycilik olur yani tek bir sey almis gibi yada cocuk bakim seyleri mi alsa?Bize o guzel yardimlariniz lazim ☺
En iyisi altın alması.

Yani ne alirsa cok hosuna gider cok begenir?Deger verdigini gostermek istiyor ☺
Butce sıkıntısı yok :) Altini herkes takiyor bende altin alabilirsin dedim ama o da oyke cevap verdi.Biraz daha ozel bir sey alip onu mutlu etmek istiyor sonucta gorumcesi gozune girmek istiyor ☺

Ben genelde bebek için altın hediye ederim hep.Çünkü kıyafet çok alınıyor ve herkesin zevkide farklıdır,beğenir mi ya da bebeğe olur mu bunları bilemem.Altın alırım direkt bozdursun ne lazımsa kendisi alsın,bu bana daha mantıklı geliyor.Çünkü neye ihtiyacın var diye sorulmasını ben pek doğru bulmuyorum.Biri bana bu soruyu sorsa teşekkür ederim düşünmen yeter derim,şu lazım,bu lazım diyemem.Karşı tarafta belki de şunu alın diyemez.Bence hiç sormasın,altın alsın en mantıklısı.

Bence bebek bakim esyasi gibi icinde malzemeler bulunduran güzel bir sepet hazirlayin erkekse mavi kizsa pembe gibi seyler ve etrafinida süsleyin bunun gibi hem cok pahali olmaz hem güzel hemde cok yararli sey icinde bulundurursunuz ne güzel ..

bebek_hediye_sepeti_-_hosgeldin_kucuk_prenses_sepeti_382094.webp

en nefret ettigim sey kıyafet getirilmesi komsuların zaten iyi bisey almıyosun yani büyük olsa pazardan giyilr tabi ama bebek vücüdunuz 10 20 liralık sey alıyolar zaten kalitesiz tahris eder bebegi en azındna 20 lirayı zarfa koy bari bi ihtiyacımı alırım he yakın olur zaten altın getirirsin en güzellii

Yani ne alirsa cok hosuna gider cok begenir?Deger verdigini gostermek istiyor ☺
Butce sıkıntısı yok :) Altini herkes takiyor bende altin alabilirsin dedim ama o da oyke cevap verdi.Biraz daha ozel bir sey alip onu mutlu etmek istiyor sonucta gorumcesi gozune girmek istiyor ☺
Bu devirde. Altınla göze girmezse daha hiç giremez

Madem sikintisi yok o zaman guzel bi bebek arabasi alsin bana gorumcem oyle yapmisti hem isime yaradi hemde altindan daha hos oldu ufak bi tavsiye :anneadayı:

Görümcesi öyle kıyafet falan basit kaçar asıl altın künye çok iyi fikir bence ismi falan da yazabilir ama durumu yoksa böyle büyük bir sepet içinde gerekli bakım eşyaları da hoş olur

Ben eltime bebek bohçası yapmıştım. İçine eltim için de bebek için de bişeyler aldım, erkekti bebek mavi kurdelelerle sardım üstüne güzel boncuklar falan taktım. Çok hoşuna gitmişti. Bebek kıyafetlerini 0-3, 3-6, 9-12 falan diye farklı yaş gruplarından aldım. En fazla 0-3 ay gelmiştir hediye. Sen 1 yaş alırsın mesela.
Altın da doğunca takılır. Yakın olduğu için böyle yaptım ben

Oda telsizi (başka adı olabilir ben bilmiyorum), süt sağma makinesi? Hem bunlardan birini alabilir hem de bir altın takabilir. Daha da ne olsun yani.

İlla altın yaninda farklı birşey olsun istiyorsa.Bezden pasta yapıyorlar çok sik yapıla bilir yaptırılan bilir.

Bez alsin bence. Zira beze para yetistirmeye calismaktan cigerleri solucak. Yani ben olsam bebek bezi getirseler cok sevinirdim de onlar laf eder mi bilemedim

Back