kızlar sizide merakta bıraktım üzgünüm bu 3. ay ve yine hamile değilim pes ediyorum umudum falan kalmadı artık eşim ne kadarda hevesliydi bi sürü hayaller kuruyodu bebiş üstüne...ben çıkıp karsına nasıl dicem hamile değilim kendimden çok ona üzülüyorum ona evlat sevgisi yaşatamadım kucağını dolduramadım alıp başımı gidesim gelio çok kötüyüm kızlar 2 saattir ağlıyorum boşa hayal kurmuşuz bende eşimde.üzgünüm sizinde zamanınızı çaldım o kadar yorumlar yaptınız kafa yordunuz hakkınızı helal edin benden bu kadarrrr üzgünümmmmmmmmmm
kızlar sizide merakta bıraktım üzgünüm bu 3. ay ve yine hamile değilim pes ediyorum umudum falan kalmadı artık eşim ne kadarda hevesliydi bi sürü hayaller kuruyodu bebiş üstüne...ben çıkıp karsına nasıl dicem hamile değilim kendimden çok ona üzülüyorum ona evlat sevgisi yaşatamadım kucağını dolduramadım alıp başımı gidesim gelio çok kötüyüm kızlar 2 saattir ağlıyorum boşa hayal kurmuşuz bende eşimde.üzgünüm sizinde zamanınızı çaldım o kadar yorumlar yaptınız kafa yordunuz hakkınızı helal edin benden bu kadarrrr üzgünümmmmmmmmmm
seni takip ediyordum kesin hamilesin diye düşünmüştüm üzülme daha çok gençsin ve daha 3 ay yeni başlamışsın benim gibi yıllardır bekleyen arkadaşları düşünsene her şeyin hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebeğin gelir canım
canım merak ettim senin içinde sakıncası yoksa ne kadardır bekliyorsun ki Allah en kısa zamanda bebişe kavuştursun bende uzun ve yorucu bi sürec gecirdim o yüzden sordum
saolun arkadaslar ama ilk ay bebişim tutunamadı düştü gecen ayda belki vardı merdivenlerden düştüm buayda böyle bilmiyorum ben hiçbizman hamile olamıcam galiba...ben kendime değil eşime üzülüyom akşam ona söleyemem hamile değilim diye inan söyleyememmmm offff çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim yaaa... valla msjını okurken acayip duygulandım...:çok üzgünüm: inan gözlerimden yaş geldi... ben emindim yaa senin hamile olduğundan..şimdi seni heveslendirdiğim için bende kendime kabahat buluyorum... Daha yaşın çok genç, ve henüz yeni başladınız. Bu kadar erken pes etmek yakışmıyor sana...senağlamasenağlama ayy çok kötü oldum yaaasenağlamasenağlama
bak en azından hamile kalabiliyorsun
bizde öyle bir durum bile yok
sen böyle karamsar olursan meleğin sana nasıl gelsin
sevgicim yaaaabeni kızdırıyon yahuu yapma gülüm eşine niye söylemiceksin söyle değilmişim dee of yaa böyle yapma canım bizde üzülüyoruz ama olmadı ne yapalım şimdi hadi güll çabuk gül bakem hani görcem gül kız bekliyomCADIARZUa.s.
tatlım henüz 21 yaşında ve öğrencisin.. neden bu kadar kendinizi yıpratıyorsunuz..
benim annem 23 yaşında evlenmiş ve 5 yıl çocukalrı olmamış 6 yılda abim dünyaya gelmiş
doktorların anneme senini binde bir umtn çocuğun olur demesine rağmen Rabbim anneme iki evlat vermiş..
Haline şükür et 40 yaşına merdiven dayayıp hala çocuk hayalleri kuran insanlar var...
Bir arkadaşım 33 yaşına girdi bekar ama evlenip çokcuk sahibi olmayı umuyor....
Biraz daha umutlu ve mutlu ol lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?