yok bende şans yok istediğim şeyleri hep erteliyorum hayatımdaa üzgünüm ama yapım bu çok umutlanmış varlığına bile alışmıştım dün gece eşim nöbetçiydi herzaman arkadasımı çagırırdım gece yanlız kalmayım diye busefer çagırmadım bebişimin varlığı yeter diye onunla konuşuyodum bile.....o kadar emindim idrar testine çok güvenmiştim ama......
Canim 3. ayda pes edilir mi. Hem cocuk veremedim filan bunlar nasil sozler.Bak herseyi veren Allah. Vakti gelince hersey olur. Boyle sozler Allah i gucendirir. Amman dikkat et. Herseyi oluruna birak ve Allah tanda umidi kesme. Simdi baktimda daha 21 yasindasin, youlun cok basindasiniz daha. Hem biliyorusnki bu kafaya taktikca olmuyor. Burda bir abla var bana kendisi anlatti. Tam 1 yil cocuklari olmamis kafaya taktigi icin. Sonra amman bosver dedigi ay bir bakmis hamile. Ki daha oncesinde zaten cocuklari varmis onlarin ama iste kafaya takinca olmuyor. Bu bir gercek. Simdi sen bu ay herseyi oluruna birak. Hamilelikten konusmayin, hersey dogal olsun, kafayada takma ve muhakkak da dua et ve Allah a tevekkulun tam olsun.a.s.kızlar sizide merakta bıraktım üzgünüm bu 3. ay ve yine hamile değilim pes ediyorum umudum falan kalmadı artık eşim ne kadarda hevesliydi bi sürü hayaller kuruyodu bebiş üstüne...ben çıkıp karsına nasıl dicem hamile değilim kendimden çok ona üzülüyorum ona evlat sevgisi yaşatamadım kucağını dolduramadım alıp başımı gidesim gelio çok kötüyüm kızlar 2 saattir ağlıyorum boşa hayal kurmuşuz bende eşimde.üzgünüm sizinde zamanınızı çaldım o kadar yorumlar yaptınız kafa yordunuz hakkınızı helal edin benden bu kadarrrr üzgünümmmmmmmmmm
haklısın ama işte kalbim acıyo napıyım çok umutluydum var diye olmadığını duyunca şok oldum
saolun arkadaslar ama ilk ay bebişim tutunamadı düştü gecen ayda belki vardı merdivenlerden düştüm buayda böyle bilmiyorum ben hiçbizman hamile olamıcam galiba...ben kendime değil eşime üzülüyom akşam ona söleyemem hamile değilim diye inan söyleyememmmm offff çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar sizide merakta bıraktım üzgünüm bu 3. ay ve yine hamile değilim pes ediyorum umudum falan kalmadı artık eşim ne kadarda hevesliydi bi sürü hayaller kuruyodu bebiş üstüne...ben çıkıp karsına nasıl dicem hamile değilim kendimden çok ona üzülüyorum ona evlat sevgisi yaşatamadım kucağını dolduramadım alıp başımı gidesim gelio çok kötüyüm kızlar 2 saattir ağlıyorum boşa hayal kurmuşuz bende eşimde.üzgünüm sizinde zamanınızı çaldım o kadar yorumlar yaptınız kafa yordunuz hakkınızı helal edin benden bu kadarrrr üzgünümmmmmmmmmm
Sevgi cim, arkadaşlar söylediklerinde o kadar haklılar ki bence sen bir an önce karamsarlığı bırakıp gelecek aylar için ümitlenmelisin.. Bak bir örnekte ben vereyin sana.. Çok sevdiğim bir abim vardı hatta amca diyebilirim. 25 yıl bebekleri olmadı..Tam 25 yıl.. Herşeyi denemişler . Artık ümitlerini kesmişlerdi ki, çocuksuz yaşlanmaya karar vermişler..55 yaşına anne ve baba oldular. Allah ım Evlat nasip etti onlara.. Şu an kızları 10 yaşında. Bence hemen karamsarlığa kapılma..
bende 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıl bekledim her ay doktora gittim.. testler vs bir dünya şey yapıldı..hatta çatlama iğnesi bile yaptırdım 1 kez. hiçbir sağlık problemim çıkmadı ne bende ne eşimde. fakat hamile kalamıyordum.üzüntüden ölüyordum her ay regl olduğumda dünya başıma yıkılıyordu.. 4-5 ay hep ağladım hiçbir zaman anne olmayacağımı düşündüm.. eşim bana çok destek oldu her ağlayışımda üzülme herşeyin bri çaresi var neden üzülüyorsun tüp bebek deneriz dedi. daha sonra kafama takmamaya çalıştım napiiyim olmuyorsa Allah'ın bir bidliği vardır dedim hep.. ama ne zaman regl tarihim yaklaşsa akılma geliyordu tabi tamamen kafamdan atamamıştım. ama hiç umudumu yitirmedim. 1,5 yıl bu ay olacak die düşündüm.. bu ay regl olmadım heyecandan öldüm 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı. yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak..
nasıl hamile kaldığımızı merak ederseniz seve seve anlatırım..
kızlar sizide merakta bıraktım üzgünüm bu 3. ay ve yine hamile değilim pes ediyorum umudum falan kalmadı artık eşim ne kadarda hevesliydi bi sürü hayaller kuruyodu bebiş üstüne...ben çıkıp karsına nasıl dicem hamile değilim kendimden çok ona üzülüyorum ona evlat sevgisi yaşatamadım kucağını dolduramadım alıp başımı gidesim gelio çok kötüyüm kızlar 2 saattir ağlıyorum boşa hayal kurmuşuz bende eşimde.üzgünüm sizinde zamanınızı çaldım o kadar yorumlar yaptınız kafa yordunuz hakkınızı helal edin benden bu kadarrrr üzgünümmmmmmmmmm
bende 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıl bekledim her ay doktora gittim.. testler vs bir dünya şey yapıldı..hatta çatlama iğnesi bile yaptırdım 1 kez. hiçbir sağlık problemim çıkmadı ne bende ne eşimde. fakat hamile kalamıyordum.üzüntüden ölüyordum her ay regl olduğumda dünya başıma yıkılıyordu.. 4-5 ay hep ağladım hiçbir zaman anne olmayacağımı düşündüm.. eşim bana çok destek oldu her ağlayışımda üzülme herşeyin bri çaresi var neden üzülüyorsun tüp bebek deneriz dedi. daha sonra kafama takmamaya çalıştım napiiyim olmuyorsa Allah'ın bir bidliği vardır dedim hep.. ama ne zaman regl tarihim yaklaşsa akılma geliyordu tabi tamamen kafamdan atamamıştım. ama hiç umudumu yitirmedim. 1,5 yıl bu ay olacak die düşündüm.. bu ay regl olmadım heyecandan öldüm 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı. yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak..
nasıl hamile kaldığımızı merak ederseniz seve seve anlatırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?