hamile etek ya da pantalon kalıpları

XIXpek Kozasxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
167
3
arkadaşlar 24 haftalık hamileyim, hamile kıyafetleri giymeye başlamam gerek artık eskilerin içine giremiyorum ama ne yazıkki maddi olarak o kadar kötü bir dönemdeyim ki sormayın. Annem dikiş biliyor eğer elinizde patronlar varsa burda paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

canım ben dikiş bilmiyorum patron da yok elimde ancak hiç giymediğim bir hamiş eteğim var onu yollayayım anneciğin ona bakarak yenilerini diker ne dersin ?? yanlış anlama başka bir çözüm bulamadım :) sevgiler canım..

çok Iyisin Teşekkürler Gerçekten çok Mutlu Ettin Beni Sağol çok Incesin.söylemen Bile Yeterli.bugün öğle Tatilinde Dişari çikacam Başka Bir Yere Daha Bakacam Kalip Için Umarim Bulurum. Tekrar Teşekkür Ederim Allah Kalbine Göre Versin. öptüm.

merhaba canım bende 21 haftalık hamileyim yakında bende kendime dikeceğim ben dikişi biliyorum ayrıca modelistim bu yüzden benim için zor olmayacak ama sana tavsiyem yakınında modelis biri varsa ona kalıp çıkarttırabilirsin yada belediyelerin açtıgı kurslar var (ankarada da vardır sanırım) oraya gidip bi kursiyerden rica etsen sana etek kalıbı çıkarır oda olmazsa burda dergisinin hazır kalıpları var şayet tarihi geçmiş dergilerden bulabilirsen 2007/ ağustos sayısında hamile modelleri var ordan da temin edebilirsin ( bu dergiyii bulamazsan çevrendeki herhangi bi dikiş kursunda da bu dergiden bulabilirsin rica etsen kullanmana izin verirler ..

arkadaşlar 24 haftalık hamileyim, hamile kıyafetleri giymeye başlamam gerek artık eskilerin içine giremiyorum ama ne yazıkki maddi olarak o kadar kötü bir dönemdeyim ki sormayın. Annem dikiş biliyor eğer elinizde patronlar varsa burda paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

merhaba güler erkan kalıplarını ara genelde 2.el bulunuyor ankarayı bilmiyorum ama 2.el kitap satanlarda var.bulamazsan ulaş.sevgiler

X