- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi Lamariposa
-
Ne guzel kendini durdurabilmissin cnm. Irade gostermissin bravo. Hep elimizde aslında.Benim de şeker çıktığı için 12 kilo ile bitirdim hamileliği yoksa 20 kiloyu bulurduçünkü hamileliğimin 3. Ayında 5 kilo almıştım
Yarın sabah alinca paylasicam cnmDiyet listeni paylaş lütfen bende 82 yim 4. Aya girdim henüz almadım ama öyle bir göbeğim var ki sanki 9 aylık.
Valla canım işte mideyi genişlettik yiye yiye şimdi de bebeklerimizin ve bizim sağlığımız için küçültme vakti. Onlarin da gelecekte obez olmaması için. Napalim değer her şeye. Alışırız zamanla.Bende 14 kilo aldım ve bu hafta itibariyle doktorum her şeyi yasakladı resmen, söyledikleri ile doymuyorum maalesef. Şimdi midem sürekli boş gibi hissediyorum çok mutsuzum
Gebelikten önce şeker baş düşmanımdıValla canım işte mideyi genişlettik yiye yiye şimdi de bebeklerimizin ve bizim sağlığımız için küçültme vakti. Onlarin da gelecekte obez olmaması için. Napalim değer her şeye. Alışırız zamanla.
Yok yok kötüyu çağırma cnm olmaz inşallah sağlıklı olurlar hepsiGebelikten önce şeker baş düşmanımdışimdi tatlılar gözümün önünden geçiyor hatta eşime liste verdim doğumdan sonra şunları hemen al hastanede yiyeceğim diye
Bizimki obez olacak o kesin
Sağol canım hemen hemen aynı bende 74 kilo olmuşum o yüzden ekmek komple kaldırıldıKızlar 6 aylık 103 kiloyum. Benim için hazırlanan gebelik diyet listesi bu şekilde tabi herkesin listesi ayrıdır ama yine de yararlanmak benimle birlikte yapmak isteyen olursa diye paylaşıyorum.
A ayshem
Kontes001
The umbrella
Au saglikla huzurla bir 74e dussem bayram edicem ben cidden hep 100 90lardayim son zamanlardaSağol canım hemen hemen aynı bende 74 kilo olmuşum o yüzden ekmek komple kaldırıldı
İşte başlangıç kilona da bağlı cnm mesela 50 ile başlayana çok bize az74 sağlıklı bir kilo değil mi ya hem de 29 hafta da biz ölmüşüz o zaman
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin.bende takıpte kalayım hamılelıgımı yenı ogrendım , sağlıkla devam ederse bende saglıklı beslenme ve kontrollu kılo alma dusunuyorum.İlk gebeliğimde 58 kilo ıdım 76 oldum,doğum sonrası 56-58 arası ıdım.Son zamanlarda malesef cok hızlı kılo aldım. 71 kıloyum bunun ustunede kontrollu kılo alamazsam bebegım ıcınde benım ıcınde yuksek kılo sağlık açısından pek zararlı olur.Sizi takip edeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?