Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Yeni konu açmışsın canimmmm hayırlı olsunnn gözümden kaçmadı hemen takipteyimmmm inşallah banada nasip olur burda Pozitiflerimi paylasmak

Sağol Birtanem benim
Inşallah dualarimin arasında sende varsın eski topikten beri tanışıyoruz :)

Evet artma olmuş canım hayırlı olsun :)
Kan ver derim

Arkadaslar Merhaba adetim 2 gün geçti aksam test yaptım çizgi yoktu ama sabah bi baktım bu şekilde çizgi belirmiş. daha önce yaptığım testlerde dw ertesi gün baktığımda hiç çizgi olmazdı. ama çok da guvenemedim. sizce dikkate almalı miyim? lütfen yardım

Güvenme derim canım ilk 10 dk önemli varsa çıkıyor hemen silikte olsa

canım teste göre pozitifsin kan sonucunu merak ettim yazarsan sevinirim Darısı başımaa inşaAllah

Mrb canım durumunda eylül'üm yazıyo benim kızımın ismi de Eylül olacak senin de mi öyle?? :) bu arada testim bazada eşim gelince kaldırsın fotosunu çekicem :))

Merhaba bebeğim evet eylül kızımın adı geç gördüm mesajı.
:) Allah sağ salim kucağıniza almayi nasip etsin

Kızlar kan testi yaptırdım bugün hcg değerm 171 cıktı şuan cok kücük oldugu için kese gözükmedi degerlerim 2000 olduktan sonra gözükeceğini söyledi doktor. 1 hafta sonra kontrole gidicem... Şimdilik folik asit verdi.. Ben hala inanamıyorum Allah bu yolda herkesin gönlüne göre versin inşallah..

hayırlı olsun canım çok sevindim inankii kaç haftalık oluyo peki??

canım teste göre pozitifsin kan sonucunu merak ettim yazarsan sevinirim Darısı başımaa inşaAllah

Amin inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah.. Kan testi hcg değerim 171 çıktı henüz cok yeniymiş kese şuanlık gözükmedi hcg değeri 2000 olduktan sonra gözükür dedi doktorum haftaya tekrar kontrolum var

aminnn canım inşaAllah keseyi de görürsün canım sağlıkla da kucağına alırsın inşaAllahh Rabbim bana da ve isteyen herkesee nasip etsinn

Canım çok sevindim allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah ve rabbim isteyenlere de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…