Yeni konu açmışsın canimmmm hayırlı olsunnn gözümden kaçmadı hemen takipteyimmmm inşallah banada nasip olur burda Pozitiflerimi paylasmak
Bugün kan testi yaptırmaya gitmeden önce elimdeki son idrar testinide yapayım dedim. Yukardan aşağıya 1. - 2. ve 3. Testlerim ikinci cizgi günden güne koyulaşıyor sanki inşallah kan testimde olumlu cıkar2 gündür verdiğiniz cevap ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
var gözüküyor ama kan ver cn mBakın arkadaşlar böyle oldu sabah daha inceydi c 1.30 gibi daha da belirgin olmuş
Arkadaslar Merhaba adetim 2 gün geçti aksam test yaptım çizgi yoktu ama sabah bi baktım bu şekilde çizgi belirmiş. daha önce yaptığım testlerde dw ertesi gün baktığımda hiç çizgi olmazdı. ama çok da guvenemedim. sizce dikkate almalı miyim? lütfen yardımEki Görüntüle 1666364
Buda benim aşkımın ama yedi sene öncesinin
canım teste göre pozitifsin kan sonucunu merak ettim yazarsan sevinirimBugün kan testi yaptırmaya gitmeden önce elimdeki son idrar testinide yapayım dedim. Yukardan aşağıya 1. - 2. ve 3. Testlerim ikinci cizgi günden güne koyulaşıyor sanki inşallah kan testimde olumlu cıkar2 gündür verdiğiniz cevap ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Mrb canım durumunda eylül'üm yazıyo benim kızımın ismi de Eylül olacak senin de mi öyle?? :) bu arada testim bazada eşim gelince kaldırsın fotosunu çekicem :))
hayırlı olsun canım çok sevindim inankii kaç haftalık oluyo peki??Kızlar kan testi yaptırdım bugün hcg değerm 171 cıktı şuan cok kücük oldugu için kese gözükmedi degerlerim 2000 olduktan sonra gözükeceğini söyledi doktor. 1 hafta sonra kontrole gidicem... Şimdilik folik asit verdi.. Ben hala inanamıyorum Allah bu yolda herkesin gönlüne göre versin inşallah..
canım teste göre pozitifsin kan sonucunu merak ettim yazarsan sevinirimDarısı başımaa inşaAllah
Amin inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah.. Kan testi hcg değerim 171 çıktı henüz cok yeniymiş kese şuanlık gözükmedi hcg değeri 2000 olduktan sonra gözükür dedi doktorum haftaya tekrar kontrolum var
hayırlı olsun canım çok sevindim inankii kaç haftalık oluyo peki??
Bu yolda bekleyen bütün anne adaylarına Allah nasip etsin inşallah canıö darısı başına olsun inşallah...aminnn canım inşaAllah keseyi de görürsün canım sağlıkla da kucağına alırsın inşaAllahh Rabbim bana da ve isteyen herkesee nasip etsinn
çok heyecan verici yaa benimde geçer inşaAllah :)Son adetimden hesapladıgımızda tam 3,5 - 4 haftalık oldugunu söyledi doktor. Ben biraz erken gitmişim meraktan, adetim henüz 2 gün gecikmişti :)) çok teşekkürler canımmm :)
Kızlar kan testi yaptırdım bugün hcg değerm 171 cıktı şuan cok kücük oldugu için kese gözükmedi degerlerim 2000 olduktan sonra gözükeceğini söyledi doktor. 1 hafta sonra kontrole gidicem... Şimdilik folik asit verdi.. Ben hala inanamıyorum Allah bu yolda herkesin gönlüne göre versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?