Kızıma ilk 3 ay baya kustum serumlar yedim bunda cok nadir kustum kızımın kakasından tiksindim ögle kustum cok rahat gebelik geciriyorum kızımda ögle olmamıştıHadi hayırlısı inşallah :) iki gebelik arasında fark var mı yoksa kızınla aynımı mesela ben kızda 5 ay kustum bunda kusmadım :)
Bu deişik tir o zaman :)Kızıma ilk 3 ay baya kustum serumlar yedim bunda cok nadir kustum kızımın kakasından tiksindim ögle kustum cok rahat gebelik geciriyorum kızımda ögle olmamıştı
İnş canım benim bakalım 2 hafta sonra gidicem 14+ olurumBu deişik tir o zaman :)
Bebeģin cinsiyeti belli oldu mu :)Kızıma ilk 3 ay baya kustum serumlar yedim bunda cok nadir kustum kızımın kakasından tiksindim ögle kustum cok rahat gebelik geciriyorum kızımda ögle olmamıştı
Kiz canim 2 tane kiz anasi olucam erkek beklemistim ama belirtiler beni yanilttiBebeģin cinsiyeti belli oldu mu :)
Oyy maşallah sen şimdi deişik istiyodun ama kızın için daha iyi olacak bence 2 kız kardeş çok güzel arkadaş olacaklar :)Kiz canim 2 tane kiz anasi olucam erkek beklemistim ama belirtiler beni yaniltti
Aynen ogle canim olsun saglikli olsunlarda baska bisi istemem oda evlat oda farkli degil bence :)Oyy maşallah sen şimdi deişik istiyodun ama kızın için daha iyi olacak bence 2 kız kardeş çok güzel arkadaş olacaklar :)
Ben gogus agrimi 2 gebeligimde gebe oldugumu ogle anladimkizlar selam :) Visneli turtam canim topigin hayirli olsun. bu gebeligim rahat dedinya benimde oyle.cok rahatim.bulantim cok.nadir ama henuz kusmadim et sevmeye basladim kizimda oay yememisdim.kesinlikle.dun canim tavuk cekdi httq.birsey sorayim peki gogus agrin varmiydi?? iki gebelikdede farklimi oldu?
canim peki.cin takvimine bakmismiydin? otomatik hesaplayiciya.bide hangi tarafdan yumurtladin?Ben gogus agrimi 2 gebeligimde gebe oldugumu ogle anladim
Kizimda kustum cok bunda hic kusmadim
Kizimda tansiyon dusmedi bunda bayildim hep
Cok farkliydi yani 5 kilo verdim ilk 3 ay suan hala -4 teyim
canim peki.cin takvimine bakmismiydin? otomatik hesaplayiciya.bide hangi tarafdan yumurtladin?
ise bak kuzum.bide birsey sora bilirmiyim?senin dogum ayini biliyorum.esin hangi ay dogumlu 1takvim var onada bakayim diyorumCin takvimi erkek dedi kiz cikti
Hangi taraftan yumurtladigimi bilmiyorum cnm ovulasyon test ile takip etmistim :)
Ben cevaplıyorum bunu benim de en belirgin farkım ilkinde göğüs ağrısı hiç yoktu kız bunda hala var oğlan :))kizlar selam :) Visneli turtam canim topigin hayirli olsun. bu gebeligim rahat dedinya benimde oyle.cok rahatim.bulantim cok.nadir ama henuz kusmadim et sevmeye basladim kizimda oay yememisdim.kesinlikle.dun canim tavuk cekdi httq.birsey sorayim peki gogus agrin varmiydi?? iki gebelikdede farklimi oldu?
Kesinlikle kız evladın tadını biliyoruz da hepsi aynı miss miss Rabbim hayırlısını versin sağlıklı versin yeter en büyük nimet onlar :)Aynen ogle canim olsun saglikli olsunlarda baska bisi istemem oda evlat oda farkli degil bence :)
Aynen ogle canim en azindan oda ayirmak gibi derdim yok + kizimin kiyafetleri duruyor masrafta olmuycak besigi kullanicak kizima baza aldik yatiyor bazasinda :)Kesinlikle kız evladın tadını biliyoruz da hepsi aynı miss miss Rabbim hayırlısını versin sağlıklı versin yeter en büyük nimet onlar :)
Ben 3 subat dogumluyum esim mart 17ise bak kuzum.bide birsey sora bilirmiyim?senin dogum ayini biliyorum.esin hangi ay dogumlu 1takvim var onada bakayim diyorum
Kız dünyanın kırk bin türlü hali var bu konuyu iyi düşünün ilerde belki bebek özlersiniz fikirler değişebilir kesin dönüşü olmayan karar bu ćünkü normal Korun gitsin valla ben o kararı veremem gibi geliyor ki zaten ben 4 istiyorum o zaman bile baģlatamam belki bebek özlerim diye :))Aynen ogle canim en azindan oda ayirmak gibi derdim yok + kizimin kiyafetleri duruyor masrafta olmuycak besigi kullanicak kizima baza aldik yatiyor bazasinda :)
Baya iyi oldu zaten tup baglaticam iki kiz yeter bize diyoruz esimle kararimiz net :)
Daha da 22 sin 30 dan aşasını bağlamıyorlar diye duydum ama .Ben 3 subat dogumluyum esim mart 17
Esim 1991 li ben 1995liyim cnm :)
Maddi manevi 2 cocuk yeter cnm bize o yuzden yeter diyoruz iyi dusunduk cnm geri donusu var tup bebek tamamen yitirmiyorsun yani deKız dünyanın kırk bin türlü hali var bu konuyu iyi düşünün ilerde belki bebek özlersiniz fikirler değişebilir kesin dönüşü olmayan karar bu ćünkü normal Korun gitsin valla ben o kararı veremem gibi geliyor ki zaten ben 4 istiyorum o zaman bile baģlatamam belki bebek özlerim diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?