- 12 Ocak 2016
- 730
- 246
- 31
- Konu Sahibi flamingo2754
Benim pazartesi sali gibi adet olmam lazim erken gebelik testi cikariyor diyen var cikarmiyor diyen var baya baktim ben adetine 2 3 gun varken test yapip silik cizgi goren varmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende alsam mi diyorum sonra negatif cikarsa 20 tl yi bosu bosuna vermis olucam diye alasim gelmiyorBen denedim dün 6 gün önce gösteriyormus benimde tam hesaplayamasamda dün 5 6 günüm vardı dayanamadım yaptım negatif cikti
Bende alsam mi diyorum sonra negatif cikarsa 20 tl yi bosu bosuna vermis olucam diye alasim gelmiyor
Gerci o gece hic yataktan kalmadim kalcamin altina yastik koydum yarim saat oyle yattim akmasin diye tampon yaptim sola donup sabaha kadar kalkmadan uyudum tutuysa tabi
Ben o kadar beklemedim, 15 dk filan uzandım, sonra duşa gidiyorsun mecbur, giden gidiyor yineGerci o gece hic yataktan kalmadim kalcamin altina yastik koydum yarim saat oyle yattim akmasin diye tampon yaptim sola donup sabaha kadar kalkmadan uyudum tutuysa tabi
Ben bi yerde okudum iliskiden sonra sicak dus almayin diye sicak su etkiliyormus bisiler yaziyor hep kalkip.dus aliyordum bide oyle deneyeyim bakalim dedim sabah kalkinca aldim ayaga kalkinca giden gidior aynenBen o kadar beklemedim, 15 dk filan uzandım, sonra duşa gidiyorsun mecbur, giden gidiyor yine
Bende sabah kalkınca alıyorum duş. Onu bende okumuştum sıcak su etkiloryormus diye. Allah bekleyislerimizi hayırlara sevince çevirsin inşallah kizlarBen bi yerde okudum iliskiden sonra sicak dus almayin diye sicak su etkiliyormus bisiler yaziyor hep kalkip.dus aliyordum bide oyle deneyeyim bakalim dedim sabah kalkinca aldim ayaga kalkinca giden gidior aynen
Iyi ki uye olmusum buraya insan yakinlarina diyemiyor boyle seyleri birbirimize umut oluyoruz ne kadar guzelBende sabah kalkınca alıyorum duş. Onu bende okumuştum sıcak su etkiloryormus diye. Allah bekleyislerimizi hayırlara sevince çevirsin inşallah kizlar
Hahaha esim de oyle diyorNeyse bu ay adet olayim bi de sabah duş almayı denerim, iyi de ben çalışıyorum, sabah duş almam zor
olacaksa her türlü olur,
sanki dedelerimiz nasıl yapmış, tarlada ekin ekerken alel acele yapıp, ninelerimiz ayaklarini havaya dikip 15 dk beklememiştir herhalde :))))))
Eksiden hamile kalamayan cok az bayan olirdu.simdi cogu ailelerde boyle sorunlar var.ya erkekde yada kadinda.Hahaha esim de oyle diyor
Neyse bu ay adet olayim bi de sabah duş almayı denerim, iyi de ben çalışıyorum, sabah duş almam zor
olacaksa her türlü olur,
sanki dedelerimiz nasıl yapmış, tarlada ekin ekerken alel acele yapıp, ninelerimiz ayaklarini havaya dikip 15 dk beklememiştir herhalde :))))))
Iyi ki uye olmusum buraya insan yakinlarina diyemiyor boyle seyleri birbirimize umut oluyoruz ne kadar guzel
kesinlikle katılıyorum.... bu arada karnım davul gibi kesin hasta olacam ;(((Canim eskiden kadınlar bizim gibi değilmiş organik mis biz hormonluyuz
Ninelerimizin zammanında bu kadar hormonlu yiyecekler ve kimyasallar hayatlarında yoktu :) bence onlarında etkisi var. Sizi çok iyi anlıyorum insan herşeyi deniyor. Ben de 4-5 ayın ardından Bu ay ovulasyon testi ile 15 dk bekleyerek hamile kaldım. Sabahı beklemek pek etki yaratmaz bence. Yumurtayla spermin buluşması 10 dk sürüyormuş çünki. 15_20 dk beklemek yeyerli.Neyse bu ay adet olayim bi de sabah duş almayı denerim, iyi de ben çalışıyorum, sabah duş almam zor
olacaksa her türlü olur,
Benimde hastalanacakmis gibi ağrı ve şişlik var...pof.kesinlikle katılıyorum.... bu arada karnım davul gibi kesin hasta olacam ;(((
yumurtanın spermle buluşması değil de tüplere ulaşması dakikalar içinde oluyormuş, yumurtayla birleşmesi yumurtlama olunca ancakNinelerimizin zammanında bu kadar hormonlu yiyecekler ve kimyasallar hayatlarında yoktu :) bence onlarında etkisi var. Sizi çok iyi anlıyorum insan herşeyi deniyor. Ben de 4-5 ayın ardından Bu ay ovulasyon testi ile 15 dk bekleyerek hamile kaldım. Sabahı beklemek pek etki yaratmaz bence. Yumurtayla spermin buluşması 10 dk sürüyormuş çünki. 15_20 dk beklemek yeyerli.
Ninelerimizin zammanında bu kadar hormonlu yiyecekler ve kimyasallar hayatlarında yoktu :) bence onlarında etkisi var. Sizi çok iyi anlıyorum insan herşeyi deniyor. Ben de 4-5 ayın ardından Bu ay ovulasyon testi ile 15 dk bekleyerek hamile kaldım. Sabahı beklemek pek etki yaratmaz bence. Yumurtayla spermin buluşması 10 dk sürüyormuş çünki. 15_20 dk beklemek yeyerli.