- Konu Sahibi flamingo2754
Kırmızı kartı gördüm,,, bu ay da oyun dışıyım... inş gelecek aya kaldı umutlar
Hadi ya üzüldüm ... kısmet bende katilicam bir kaç güne muhtemelen sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı kartı gördüm,,, bu ay da oyun dışıyım... inş gelecek aya kaldı umutlar
Sabah hafif pembeydi, şimdi koyu kahve, kırmızılar bi saate gelir, çünkü şiddetli sancı başladıYaa geldi mi off benim icimde de bi korku var kirmizilari gorecekmisim gibi geliyor
Birimiz elendi kaldi iki kisi bende elenecegim gibi bir his olustu maviay ablacim sende durum ne
Normalde sancıdan ilaçsız duramam, sırf bebek beklentisinden dolayi iki aydır, kırmızilari görmeden ilaç alamiyorum
İnş sizin bari olmaz yaValla kasık ağrıyor goguslerim sis ve dokunamiyorim bile . Ama akıntı veya adet namına henüz gelen yok . Ama umudum u yitiriyorum
İnş sizin bari olmaz ya
Benim 28 güne bir, bu ay 1 gün erken oldum, normalde yarindi günüm, böyle olunca yumurtlama günleri de kayıyor herhalde...
# Aman ya fazla kafaya takmayacağım, bu seferde stresten erken yada geç oluyoruz,
#Belirti diyoruz ne belirtisi. Evlendiğim 5.aydır aynı belirtiler, tek fark göğüs erken şişti, kasiklarim erken ağrıdı. Anladim ki bunlar belirti filan değil. Sonuçta adet olmakta başlı başına bi iş, demekki neymis her ay aynı belirtiler olmayabiliyormuş.
#7 aylık hamile arkadasimla konuştum dün bende belirti yoktu, günüm 7 gün filan geçti öyle mide bulantilari vs başladı diyor.
#Demin bir çocuk annesi ablamla konuştum, benim 1 sene olmadi, çok kafaya takiyordum, takinti yapınca da olmuyor, en ummadik zamanda hamile.kaldım dedi.
#Kararim kesin bu ay kendimi dinlemiyeceğim, günde hesaplamayacağım , Rabbim zamanını biliyordur, tez.zamanda herkese sağlikla nasip eder inş.
Insallah diger aya guzel haber aliriz rabbim verecegi zamani bilir
Sende bi degisiklik var mi ablacim iki gun kaldi seninde dimi
Adet olursam bu ayda bida takmicam artik kafaya akisina birakcam dusunmucem