• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile arkadaşlar bi bakabilirmisiniz ?

Çok çok saolun teşekkür ederim inş bu ay mutlu haberi alırım Rabbim büyük inş 6 kalmış hadi inş bitcek az kaldı

günaydın rabbim isteyen herkeze en yakın zamanda nasip etsin ins... bende sizden dua istiyorum. lütfen benim içinde okuyun

Hamile arkadaşlar sizden bi isteğim olacak bende bebek istiyorum anne olmak istiyorum hamilelerin duaları daha çok kabul olduğu için sizlerden bana ayetel kursi okumanızı rica ediyorum bir kişi 1 tane okuyabilirmiş okuduğunuzuda yazarsanız sevinirim başka çarem yok lütfen saçma demeyin çok istiyorum dua bekliyorum..şimdiden okuyan herkese çok çok teşekkür ederim :)

okudum canım inşallah sen de anne olursun ben ikinciyi bekliyorum henüz yeni gebeyim Allaha emanet

Canlarım ben hastalandım ama yinede okuyan herkese teşekkürler zamanı var demekki benimkinin hayırlısı Allah razı olsun hepinizden

Canlarım ben hastalandım ama yinede okuyan herkese teşekkürler zamanı var demekki benimkinin hayırlısı Allah razı olsun hepinizden

Canım bende okudum Allah isteyen herkese bebek nasip etsin.Ama hayırlısını iste daha evleneli nolmuş stres yaptığın zamanda psikolojik olarak engelliyosun.İlerleyen zamanlarda güzel haberlerini bekliyorum

Back
X