• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile arkadaşlar bi bakabilirmisiniz ?

canım ;forumun gebelik bölümüne yazarsan(eylül,ekim anneleri) oradaki arkadaşlar da yardımcı olur.

Hamile arkadaşlar sizden bi isteğim olacak bende bebek istiyorum anne olmak istiyorum hamilelerin duaları daha çok kabul olduğu için sizlerden bana ayetel kursi okumanızı rica ediyorum bir kişi 1 tane okuyabilirmiş okuduğunuzuda yazarsanız sevinirim başka çarem yok lütfen saçma demeyin çok istiyorum dua bekliyorum..şimdiden okuyan herkese çok çok teşekkür ederim :)

cnm benim ben de okudum..rabbim gönlüne göre versin inşallah.. saçma olurmu herşeyin başı dua bitanem.. sana bir tavsiye vereyim. bebek düşündüğün zaman beraber olmadan önce zekeriya peygamberin duası var canım onu oku. ve besmele çek. herşeyin başı duadır canım benim.inşallah nasip eder rabbim..

Neden saçma olsunki? Ben de okudum, Rabbim tez zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah.
Dua etmeyi bırakma sakın, daha yeni evlenmişsiniz zaten :)

canım ben de şu an hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama 1 tane de ben oudum Rabbim duanı ve dualarımızı kabul etsin

Teşekkürler ben sürekli dua ediyorum zaten ama müslümanın müslümana ettiği dua reddedilmezmış Allahın izniyle o yüzden sizlerdende istiyorum teşekkürler

arkadaşım biraz gec oldu galiba yeni gördüm ama bende okudum rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin sanada inşallah

Rabbim tez vakitte mutlu haberini almayı nasip etsin inşallah :) bende okudum Allah kabul etsin...

Hamile arkadaşlar sizden bi isteğim olacak bende bebek istiyorum anne olmak istiyorum hamilelerin duaları daha çok kabul olduğu için sizlerden bana ayetel kursi okumanızı rica ediyorum bir kişi 1 tane okuyabilirmiş okuduğunuzuda yazarsanız sevinirim başka çarem yok lütfen saçma demeyin çok istiyorum dua bekliyorum..şimdiden okuyan herkese çok çok teşekkür ederim :)

sizin için okudum allah hayırlı ve saglıklı bir bebek nasip etsin size

Çok teşekkürler 31 oldu son 10 kaldı ama lütfen arkadaşlar yumurtlamaya kadar bitirmek istiyodum olmadı olsun şimdide okuyun lütfen

Çok teşekkürler inş dualar kabul olur bende kavuşurum bebeğime artık 33 oldu 8 kaldı ama bata kadar bitermı bilmiyorum

Back
X