• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile arkadaşlar bi bakabilirmisiniz ?

Bende okudum bir tane.Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size.

Son düzenleme:
Çok çok saolun kızlar inş rabbim kabul ederde yakında bende bebeğime kavuşurum :)hayırlı sağlıklı bi evladım olur inşş..

Hepinizden Allah razı olsun..inş cumaya kadar biter :) 14 olmuş :)

Son düzenleme:
Hamile arkadaşlar sizden bi isteğim olacak bende bebek istiyorum anne olmak istiyorum hamilelerin duaları daha çok kabul olduğu için sizlerden bana ayetel kursi okumanızı rica ediyorum bir kişi 1 tane okuyabilirmiş okuduğunuzuda yazarsanız sevinirim başka çarem yok lütfen saçma demeyin çok istiyorum dua bekliyorum..şimdiden okuyan herkese çok çok teşekkür ederim :)

sanırım biraz geç oldu ama ben de okudum.mesajı yeni gördüm. ALLAH gönlünüze göre versin

Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.
İlâh yok ancak sen, ya Hannan (rahmeti bol) ya Mennan (nimeti bol) ya semâvat ve arzın örneksiz yaratıcısı, ya zelcelâli velikram.

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır."

Canım okudum ben de Rabbim kabul etsin ve gönlüne göre versin hayırlarla..
bir de 4 cuma üstüste Ya evvel ismini çekebilirsen inş.hayırlı evlat için..

Ben de okudum Allah sana da nasib etsin. Yasaman gereken müthis bir duygu gibi. Hivbir seye benzemiyor

hamile olmayanlarda okuyabiliyorsa bende senin niyetine okudum canım fazlada okuyabilirim dağıtıyorsan...

Çok teşekkürler 1 kişi 1 kere okuyabiliyo olsun Rabbim kabul eder inş cuma gününe kadar bitirmeyi düşünüyorum arkadaşlarınıza çevrenizde varsa okuyabilecek lütfen okusun :)

Bende şu an hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama bende okudum rabbim inşallah kabul etsin tez zaman kavuştursun seni yavrunu beni diğer bebek isteyen arkadaşlarıda inşallah

Ben de okudum canım allah kabul eder inşallah. .

Back
X