teşekkür ederim allah kabul etsin canım..bende okudum canım Rabbim gönlüne göre verir inşallah...
teşekkür ederim allah kabul etsin inşallah..okudum bende Allah gönlünüze göre versin inşallah
canım bende bakmıştım (sarafem) in yazdığı duaya.. ama yapamadım.. onuda yaparım canım çok sağol.. meryem suresini ve kenzül arş dualarını okudum ben hep.. ama fetih suresini ve senin söylediklerinide yaparım canım çok teşekkürler..bende ayatel kürsi okudum senin için. seni anlıyorum bende 1.5 yıl yolunu gözledim, aşılamayla oldu, ama o ay çok dua ettim, geceleri kalktım hamile kalmak için okunacak bazı dualar vardı forumda (sarafem isimli kullanıcı 40 yaşından sonra bu dualarla hamile kaldığını yazıp konu açmıştı) onları okudum , ve diğer aylardan farklı olarak hamile kaldığım ay çok enerji doluydum, hep olumlu düşündüm, keyif aldığım şeyleri yaptım sevdiğim kişilerle birlikteydim hep. bu ay olacak dedim yürekten inandım buna ve sonuç pozitifti.
sende hep pozitif ol, Allah a inan güven ve sabret zamanı gelince olacaktır mutlaka
allah razı olsun cnm..Bende okudum canım...Allah gönlüne göre versin...
canımm bende sana dua edicem.. inş. en yakın zamanda sende kavuşursun bebeğine..Canlarım benim Allah hepinizin dualarını kabul etsin hamile olan arkadaşlarım hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin ben hamile değilim ama dua ettim yine de size Allah en yakın zamanda bana da verir inaşallah sevgiler....
teşekkür ederim canıımm allah kabul etsin..bende okudum RABBİM kabul eylesin meleğin göbüşüne konsun inşallahhh
bende okudum allah kabul etsin inş bende aşılamayla kaldım inş en kısa zamanda bebegine kavuşurusn
allah razı olsun canım sağoll.. bende ekim ayında düşünüyorum aşılama canım inş. benimde aşılamam tutar senin gibii maşallaahhhhallah kucağınada almayı nasip etsin inşallah
Canim arkadadim basligini gordum hemen okudum..
Allah'im kalbindeki muradi tez zamanda kabul etsin..
Moralini yuksek tut ve hep olumlu dusun.. İyi haberlerini bekliyorum..
merhaba arkadaşlar.. ben tam 27 aydır bebeğimin yolunu gözlüyorum ve inanılmaz zor bi süreçten geçiyorum =(
ocak ayında tedaviyle hamile kaldım fakat dış gebelik geçirdim.. ve şimdi tekrar tedavilere başladık..
bi arkadaşımızın daha böyle bi konu açtığını görünce ve sizlerinde geri çevirmediğini görünce bende yazmak istedim..
çok rica ediyorum benim içinde her hamile 1 tane okumak üzere toplam 41 aytül kürsi okurmusunuz??? şimdiden hepinizden allah kat ve kat razı olsun
adım(PINAR) bu arada..
Moralini yüksek tutmak tabii ki çok iyi ama bunun gerçekten bir işe yarayacağına inanıyor musun?
Bende okudum,Allah kabul etsin inş.. Rabbim sana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?