hamile anne adaylarından bir ricam olacak.. lütfen!!

bende okudum canım Rabbim gönlüne göre verir inşallah...
teşekkür ederim allah kabul etsin canım..
okudum bende Allah gönlünüze göre versin inşallah
teşekkür ederim allah kabul etsin inşallah..
canım bende bakmıştım (sarafem) in yazdığı duaya.. ama yapamadım.. onuda yaparım canım çok sağol.. meryem suresini ve kenzül arş dualarını okudum ben hep.. ama fetih suresini ve senin söylediklerinide yaparım canım çok teşekkürler..
Bende okudum canım...Allah gönlüne göre versin...
allah razı olsun cnm..
canımm bende sana dua edicem.. inş. en yakın zamanda sende kavuşursun bebeğine..
bende okudum RABBİM kabul eylesin meleğin göbüşüne konsun inşallahhh
teşekkür ederim canıımm allah kabul etsin..

28 tane olmuuşşşşşş inşallah 41'e ulşabilirimmm.. hepinize ayrı ayrı çookk teşekkür ederiimm.. allah razı olsun.. allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah

bende okudum allah kabul etsin inş bende aşılamayla kaldım inş en kısa zamanda bebegine kavuşurusn

allah razı olsun canım sağoll.. bende ekim ayında düşünüyorum aşılama canım inş. benimde aşılamam tutar senin gibii maşallaahhhh allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Canim arkadadim basligini gordum hemen okudum..
Allah'im kalbindeki muradi tez zamanda kabul etsin..
Moralini yuksek tut ve hep olumlu dusun.. İyi haberlerini bekliyorum..

Canim arkadadim basligini gordum hemen okudum..
Allah'im kalbindeki muradi tez zamanda kabul etsin..
Moralini yuksek tut ve hep olumlu dusun.. İyi haberlerini bekliyorum..

canımm beniimm çookk teşekkür ederimm çok mutlu ettin beni.. allah kabul etsin inşallah canım.. eğer iyi haberlerim olursa burada bas bas bağırıcaaammmmm

Moralini yüksek tutmak tabii ki çok iyi ama bunun gerçekten bir işe yarayacağına inanıyor musun?

Moralini yüksek tutmak tabii ki çok iyi ama bunun gerçekten bir işe yarayacağına inanıyor musun?

evett sonuna kadar inanıyorum DUALARIN GÜCÜNE.. ben elimden geleni yapıyorum, fazlasıyla çabalıyorum.... duamıda edip rabbime sığınıyorum....... allah razı olsun arakadaşlarında duasıyla inşallah en yakın zamanda olacak!!

bende okudum canım allah kabul etsin ....

Bende okudum,Allah kabul etsin inş.. Rabbim sana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…