• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile anne adaylarından bir ricam olacak.. lütfen!!

bende okudum canım Rabbim gönlüne göre verir inşallah...
teşekkür ederim allah kabul etsin canım..
okudum bende Allah gönlünüze göre versin inşallah
teşekkür ederim allah kabul etsin inşallah..
bende ayatel kürsi okudum senin için. seni anlıyorum bende 1.5 yıl yolunu gözledim, aşılamayla oldu, ama o ay çok dua ettim, geceleri kalktım hamile kalmak için okunacak bazı dualar vardı forumda (sarafem isimli kullanıcı 40 yaşından sonra bu dualarla hamile kaldığını yazıp konu açmıştı) onları okudum , ve diğer aylardan farklı olarak hamile kaldığım ay çok enerji doluydum, hep olumlu düşündüm, keyif aldığım şeyleri yaptım sevdiğim kişilerle birlikteydim hep. bu ay olacak dedim yürekten inandım buna ve sonuç pozitifti.
sende hep pozitif ol, Allah a inan güven ve sabret zamanı gelince olacaktır mutlaka
canım bende bakmıştım (sarafem) in yazdığı duaya.. ama yapamadım.. onuda yaparım canım çok sağol.. meryem suresini ve kenzül arş dualarını okudum ben hep.. ama fetih suresini ve senin söylediklerinide yaparım canım çok teşekkürler..
Bende okudum canım...Allah gönlüne göre versin...
allah razı olsun cnm..
Canlarım benim Allah hepinizin dualarını kabul etsin hamile olan arkadaşlarım hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin ben hamile değilim ama dua ettim yine de size Allah en yakın zamanda bana da verir inaşallah sevgiler....
canımm bende sana dua edicem.. inş. en yakın zamanda sende kavuşursun bebeğine..
bende okudum RABBİM kabul eylesin meleğin göbüşüne konsun inşallahhh:49::49::49::nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederim canıımm allah kabul etsin..

28 tane olmuuşşşşşş :16::16: inşallah 41'e ulşabilirimmm.. hepinize ayrı ayrı çookk teşekkür ederiimm.. allah razı olsun.. allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah :16::16::16:

bende okudum allah kabul etsin inş bende aşılamayla kaldım inş en kısa zamanda bebegine kavuşurusn

allah razı olsun canım sağoll.. bende ekim ayında düşünüyorum aşılama canım inş. benimde aşılamam tutar senin gibii maşallaahhhh:16: allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Canim arkadadim basligini gordum hemen okudum..
Allah'im kalbindeki muradi tez zamanda kabul etsin..
Moralini yuksek tut ve hep olumlu dusun.. İyi haberlerini bekliyorum..

Canim arkadadim basligini gordum hemen okudum..
Allah'im kalbindeki muradi tez zamanda kabul etsin..
Moralini yuksek tut ve hep olumlu dusun.. İyi haberlerini bekliyorum..

canımm beniimm çookk teşekkür ederimm çok mutlu ettin beni.. allah kabul etsin inşallah canım.. eğer iyi haberlerim olursa burada bas bas bağırıcaaammmmm :9: :16:

merhaba arkadaşlar.. ben tam 27 aydır bebeğimin yolunu gözlüyorum ve inanılmaz zor bi süreçten geçiyorum =(
ocak ayında tedaviyle hamile kaldım fakat dış gebelik geçirdim.. ve şimdi tekrar tedavilere başladık..
bi arkadaşımızın daha böyle bi konu açtığını görünce ve sizlerinde geri çevirmediğini görünce bende yazmak istedim..
çok rica ediyorum benim içinde her hamile 1 tane okumak üzere toplam 41 aytül kürsi okurmusunuz??? şimdiden hepinizden allah kat ve kat razı olsun :16::16:
adım(PINAR) bu arada..

Moralini yüksek tutmak tabii ki çok iyi ama bunun gerçekten bir işe yarayacağına inanıyor musun?

Moralini yüksek tutmak tabii ki çok iyi ama bunun gerçekten bir işe yarayacağına inanıyor musun?

evett sonuna kadar inanıyorum DUALARIN GÜCÜNE.. ben elimden geleni yapıyorum, fazlasıyla çabalıyorum.... duamıda edip rabbime sığınıyorum....... allah razı olsun arakadaşlarında duasıyla inşallah en yakın zamanda olacak!!

Bende okudum,Allah kabul etsin inş.. Rabbim sana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. :)

Back