Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende okudum Allah kabul etsin.
okudum cnm Allah gönlüne göre versin
bende okudum simdi bu mübarek ay hürmetine olur insaallah
allah razı olsun hepinizden canlarımm
Allah sizdende razı olsun.İnşallah bir faydamız dokunur Allah kabul etsin.Bende hamişle olduğumu yeni öğrendim ve bende 3.5 yıl bekledim biliyorum ne kadar zor olduğunu.Rabbim en yakın zamanda yüzünü ghüldürsün inşallah.
teşekkür ederim cnm allah kabul etsin inş.okudum canım.. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatıp sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
çok sevdim bedduanı ben =)) amiiiiiinnnnnnn canımokudum canım rabbim kabul etsin sende şu bizim çektiğimiz sıkıntıları çekersin inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. hhheehhe bunlar güzel beddualar inşallah yakın zamanda hamiş haberi alırsın
amiinnnn canımm çookk sağol..Canım bende okudum. hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı bir evlat sahibi olursun inşaallah. Dualarım seninle....
merhaba arkadaşlar.. ben tam 27 aydır bebeğimin yolunu gözlüyorum ve inanılmaz zor bi süreçten geçiyorum =(
ocak ayında tedaviyle hamile kaldım fakat dış gebelik geçirdim.. ve şimdi tekrar tedavilere başladık..
bi arkadaşımızın daha böyle bi konu açtığını görünce ve sizlerinde geri çevirmediğini görünce bende yazmak istedim..
çok rica ediyorum benim içinde her hamile 1 tane okumak üzere toplam 41 aytül kürsi okurmusunuz??? şimdiden hepinizden allah kat ve kat razı olsun
adım(PINAR) bu arada..
meryem suresini okumuştum canım ama onuda okurum elbette.. allah razı olsun canım..okudum bende.. fetih suresi oku bol bol bi işin olmasında çok faydası oluyor. inşallah hayırlısıyla olur
ediyorum canım etmemmi =( allah kabul etsin teşekkür ederim..bende okudum canım...sende bol bol dua et doktoruna güven ve en önemlisi inancını hiç yitirme...en kısa zamanda olman dileğiyle...
allah razı olsun canım allah kabuı,l etsin inşallah..merhaba başlığınız dikkatimi çekti bende okudum, Allah inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder
canim bende 3 kere okudum,allah insallah kabul eder.nezaman belli olacak?