• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile anne adaylarından bir ricam olacak.. lütfen!!

allah razı olsun hepinizden canlarımm :16::16:

Allah sizdende razı olsun.İnşallah bir faydamız dokunur Allah kabul etsin.Bende hamişle olduğumu yeni öğrendim ve bende 3.5 yıl bekledim biliyorum ne kadar zor olduğunu.Rabbim en yakın zamanda yüzünü ghüldürsün inşallah.

Allah sizdende razı olsun.İnşallah bir faydamız dokunur Allah kabul etsin.Bende hamişle olduğumu yeni öğrendim ve bende 3.5 yıl bekledim biliyorum ne kadar zor olduğunu.Rabbim en yakın zamanda yüzünü ghüldürsün inşallah.

beni en iyi sen anlarssın canım o zaman.. çoookkk sevindim senin adına allah yavrunu sana bağışlasın hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah :16::16: böyle bekleyipte mutlu sona ulaşan insanları duyunca dahada bir seviniyorum..
allahım dualarımızı kabul etsin inşallah canım çok teşekkür ederim.. sen tedaviylemi hamile kaldın??

Canım bende okudum. hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı bir evlat sahibi olursun inşaallah. Dualarım seninle....

okudum canım rabbim kabul etsin sende şu bizim çektiğimiz sıkıntıları çekersin inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. hhheehhe bunlar güzel beddualar inşallah yakın zamanda hamiş haberi alırsın

okudum canım.. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatıp sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

okudum canım.. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatıp sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
teşekkür ederim cnm allah kabul etsin inş. :16:
okudum canım rabbim kabul etsin sende şu bizim çektiğimiz sıkıntıları çekersin inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. hhheehhe bunlar güzel beddualar inşallah yakın zamanda hamiş haberi alırsın
:16::9:çok sevdim bedduanı ben =)) amiiiiiinnnnnnn canım
Canım bende okudum. hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı bir evlat sahibi olursun inşaallah. Dualarım seninle....
amiinnnn canımm çookk sağol..:16:

18 tane olmuş daha :( bu kadar azmı hamile var.. bu istediğim çok küçük bişey.. zor bişey değilki... lütfen :((

merhaba arkadaşlar.. ben tam 27 aydır bebeğimin yolunu gözlüyorum ve inanılmaz zor bi süreçten geçiyorum =(
ocak ayında tedaviyle hamile kaldım fakat dış gebelik geçirdim.. ve şimdi tekrar tedavilere başladık..
bi arkadaşımızın daha böyle bi konu açtığını görünce ve sizlerinde geri çevirmediğini görünce bende yazmak istedim..
çok rica ediyorum benim içinde her hamile 1 tane okumak üzere toplam 41 aytül kürsi okurmusunuz??? şimdiden hepinizden allah kat ve kat razı olsun :16::16:
adım(PINAR) bu arada..

okudum bende.. fetih suresi oku bol bol bi işin olmasında çok faydası oluyor. inşallah hayırlısıyla olur

bende okudum canım...sende bol bol dua et doktoruna güven ve en önemlisi inancını hiç yitirme...en kısa zamanda :49: olman dileğiyle...:34:

merhaba başlığınız dikkatimi çekti bende okudum, Allah inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder

okudum bende.. fetih suresi oku bol bol bi işin olmasında çok faydası oluyor. inşallah hayırlısıyla olur
meryem suresini okumuştum canım ama onuda okurum elbette.. allah razı olsun canım..
bende okudum canım...sende bol bol dua et doktoruna güven ve en önemlisi inancını hiç yitirme...en kısa zamanda :49: olman dileğiyle...:34:
ediyorum canım etmemmi =( allah kabul etsin teşekkür ederim..
merhaba başlığınız dikkatimi çekti bende okudum, Allah inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder
allah razı olsun canım allah kabuı,l etsin inşallah..
canim bende 3 kere okudum,allah insallah kabul eder.nezaman belli olacak?

allah razı olsun canım.. bu ay klomen tedavisi gördüm ayın 29. test yapıcam o zaman belli olacak.. teşekkür ederim tekrar..

bende ayatel kürsi okudum senin için. seni anlıyorum bende 1.5 yıl yolunu gözledim, aşılamayla oldu, ama o ay çok dua ettim, geceleri kalktım hamile kalmak için okunacak bazı dualar vardı forumda (sarafem isimli kullanıcı 40 yaşından sonra bu dualarla hamile kaldığını yazıp konu açmıştı) onları okudum , ve diğer aylardan farklı olarak hamile kaldığım ay çok enerji doluydum, hep olumlu düşündüm, keyif aldığım şeyleri yaptım sevdiğim kişilerle birlikteydim hep. bu ay olacak dedim yürekten inandım buna ve sonuç pozitifti.
sende hep pozitif ol, Allah a inan güven ve sabret zamanı gelince olacaktır mutlaka

Canlarım benim Allah hepinizin dualarını kabul etsin hamile olan arkadaşlarım hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin ben hamile değilim ama dua ettim yine de size Allah en yakın zamanda bana da verir inaşallah sevgiler....

Back