• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile anne adaylarından bir ricam olacak.. lütfen!!

fpgz

1 BEDENDE 3 KALP... =)))
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
547
0
66
İstanbul
merhaba arkadaşlar.. ben tam 27 aydır bebeğimin yolunu gözlüyorum ve inanılmaz zor bi süreçten geçiyorum =(
ocak ayında tedaviyle hamile kaldım fakat dış gebelik geçirdim.. ve şimdi tekrar tedavilere başladık..
bi arkadaşımızın daha böyle bi konu açtığını görünce ve sizlerinde geri çevirmediğini görünce bende yazmak istedim..
çok rica ediyorum benim içinde her hamile 1 tane okumak üzere toplam 41 aytül kürsi okurmusunuz??? şimdiden hepinizden allah kat ve kat razı olsun :16::16:
adım(PINAR) bu arada..

Son düzenleme:
şimdi okuyorum canım benim,Allah şu mubarek günlerde gönlüne göre hayırlısını versin inşallah:54:

bende okuyorum canım
RaBBİM HAYRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
AMİN:16:

Kızlar benım ıcınde degerlı vaktınızden alıp dua edermısınız gercekten cok ıhtıyacım var buna .Okuyandan da okumayandan da allah sımdıden razı olsun canlarım bu arada ısmım serap.Arkadasında dedgıgı gıbı hamılelerın duası kabul olurmus.:emir_bebek:

okudum canım. Allah bu mübarek kadir gecesi yüzü suyu hürmetine sana da tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah :16:

okudum,Allah kabul etsin,ve hayırlısı ne ise o olsun hakkında...

okudum Allahım kabul eder inş tez zamanda hamile kalır ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın canım

bende okudum Allah kabul etsin inşallah.amin.

bende okuyorum canım
RaBBİM HAYRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
AMİN:16:

okudum canım allah tez zamanda bi bebiş versin sana inşallah

okudum canım. Allah bu mübarek kadir gecesi yüzü suyu hürmetine sana da tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah :16:

okudum,Allah kabul etsin,ve hayırlısı ne ise o olsun hakkında...

okudum Allahım kabul eder inş tez zamanda hamile kalır ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın canım

bende okudum arkadaşım allah kabul etsin:49::49:

bende okudum Allah kabul etsin inşallah.amin.

bende okudum Allah bu mübarek günlerin hürmetine kabul etsin inşallah...

hepinizden allah razı olsun.. allah kabul etsin inşallah.. 12 tane olmuş :16::16::16:

Back