hamile ablamın bana nefreti

Vallahi ben bir ablayım benim kardeşim bu kadar yanımda olmak istese ben istemem.
ablanız sizi hiç düşünmemiş.
Mesel hamileyken ben niye o bana bakıyor ya da neden mesela kız kardeşim okulunu bırakıyor ağzına ederim.
İşin gücün yok mj manyak mısın ben evde tek başıma zaten yaşıyorum bir de seni mi hapsedicem git ez toz hayatını yaşa herkes hamile kalıyor herkes tek başına çalışarak atlatıyor hatta iyi misin sen derim.
Bir de eşime ne kadar güvensem de el oğlu kardeşimi bir gün ister iki gün ister 3. Gün der ki sıkıldım rahat hareket edemiyorum ya da tahammülsüzlük olur çünkü her zaman erkek eşine sarılmak falan ister yakın olmak ister ve bence bir yerde de her zaman bir varlık sıkıp bunaltabilir.

Ablanız da büyük ihtimal eniştenize karşı hak arasa belki kavga edeceği için susmuştur.
belki sizin her hareketiniz ablanıza battığı için eşine nirşeyler bıdılayıp duruuyordur.
Belki bekarken enişteniz ile buluşmamak konuşmamak için sizi bahane ediyordur.
Kardeşimle vakit geçircem onun yanına gitcem yemek hazırlamıyor hazırlıcam falan diye sonra da başlıyordu kardeşim çok sorumsuz falan şımarıklık yapıyordur.
belki de ablanız işine geldiği gibi sizin haberiniz olmadan sizin adınızı çok kez kullanmıştır.

Ben arkadaşlarımla buluşmak istemediğimde kardeşimle tartıştık şimdi ilgilenmezsem kırılır diyorum gitmiyorum ya da onla planımız var diyorum. Kardeşimde beni bahane eder misal ablam hasta ev işlerini yapmam lazım der.

Mesela benim kardeşim temas sevmez kendi sarılır kendi öper ben dokunamam ve hiç alınmam özelliği bu çünkü. Belki hamilelik çok bunaltıcıdır temasa gelemiyordur. Belki ablanız ile kuşak farkını anlayamıyorsunuzdur. Ya da ablanız bencil çıkarcı herkesi kötü gösterip kendini yüceltmeyei seviyordur.
O size uygun yaşınıza uygun davranmıştır siz küçükken ama şimdi davranamıyordur. size anlatamadığı büyük sıkıntıları vardır.

Sizin hergün bir yürüyüş kitap okuma ders çalışma gibi alışkanlıklarınızı olsun evde herşeyi ablanız demeden halledin.

Kimsenin gözüne gözükmeyin çok yakın olmaya çalışmayın annenizle paylaşın.

Bebek doğunca da biraz zaman geçince ablanız ile konuşursunuz anne kız.
ablanın da yüzüne bakmazsın bir daha olur biter. Hatasını elbet anlar bir gün. Sizi eşine ezdiiren kavga etmemek için huzur bozmamak için ya da eşine kötüleyen abla yarın bir gün neler yapmaz ki.
Ablanız anlayın kırıklığının geçsin ama sınırı bilip bir daha o eski yakınlığı siz kurmayın

Son düzenleme:

Anlamasınlar çok mu önemli sanki?
İkinizde küçük düşürülmeme göz yumuyorsunu diyin

Ablanız gerçekten gizli narsist bile olabilir. Allah onun büyüyeceği çocuğa sabır versin. Ben çok üzüldüm sinirlendim. Nasıl sizi enişteye karşı ezdirir. Nasıl böyle iğrenç davranabilir. Nasıl ya...

Ben kardeşimle yakın arkadaşım yani ne olursa olsun yine birbirimize ağlarız. Birbirimize güleriz. Birşey olsun benim canım yanar demekki ablanız değer sevgi saygı bilmeyen biri. Çok kızdım sizde bu ablaya yakınlaşmak için ne uğraşıp duruyorsunuz o sadece narsist.

Boşverin siz gep gülün güleç olun mutlu olun kudursun kuduz köpek

Annenize anlatın anneniz evlat ayırıyor bunuda diyin sen beni şimdi anlamazsan ablamı böyle dolduran sensin derim diyin yüzüne

Yorumları okumadım keza konuyu zor okudum çok uzun ama mecbur musunuz yani binin gidin evinize? Ablanız doğum yapacak diye okula ara verip yardıma gitmek dahiyane bir fikir gerçekten de, çocuğu doğuran yardımcısını da ayarlasın bir zahmet.
Enişteniz kim oluyormuş ya, karısına bu kadar düşkünse çağırsın anasını onun üstüne yürüsün. Kendinize iş çıkarmışsınız

İstenmediğin yerde zorla durıyorsun. Yanlış anlama ama cocugu doguracak diye keske üniversiteni dondurmasaydın. Bence üniversitene geri dön o zamana kadar da garsonluk falan yap kafan dağılır. Annenlere geri dön annen baksın. Enistenin lafından sonra nasıl hala durabiliyorsun orda sasırdım!

Kalk git evine ya nefesim faln sacma sapan dramatik seyler yazmissiniz turk dizisimi cekiyosunuz sacma sapan duyarli abartili hiselerinizden siyrilin size deger vermeyen insanlarin evinde yuzsuz gibi durmayin enistem bana bagirsa agzina ederdim siz salak gibi hala ordasiniz aferim

O enişteyi paralar ,ablaninda yüzüne bakmam.
Ablan arkandan ne biçim konuşmuşsa adam üzerine yürümeyi kendine hak görüyor.
Artik kendi kendinizin hakkina giriyorsunuz konusmasa konuşmasın ablan
Sen ezildikçe üstüne çıkmışlar

Çalışın konuşmayın toksik ablanizla abla diye ablalık beklemeyin kendinizi ilk mi saniyorsunuz herkesin muhteşem abisi ablası kardeşi mi var sanıyorsunuz ? Ben Bosunami sürpriz yumurta diyorum Bosunami çok yaş farkı oldumu zor o işler diyorum.Yahu kendi cocugunu öldüreni gördük izledik kendi anasını babasını vurani.Her aile güvenli bile değil.Herkes normalmi normal ilişki bekliyorsunuz.Cani cehenneme ne bu abla sevdası der geçerim ben.Kan bağı hikaye can bağı yoksa.Bosuna akraba akrep denemiş insanlar dimi.Bosverin ya konuşmayın gorusmeyin milletide bosverin yapılacak bu.

Rahat olun karma dönemine girdik o enişte yarın ablaniza bı sağ kroşe vurur atar Onuda ringden artık her yapılanın bize geri döneceği yildayiz .İlişkiyi kesin ve ablanizin güvendiği dağa kar yağışını izleyin buda benden size gelsin yazın bunu kenara ve onunla ihtiyacı olunca konuşmayan siz olun bu defa ama bı kendinize gelin ya ne abla saçmalığı bu.İnsan insan olacak sıfatlardan önce .Sizinki insan olamamış ne ablası yahu.

Anne çok istiyorsan sen git yardima de
Yillarca ezdirdiniz şimdi birde kocasına mi ezdireceksiniz diye sor.

Hem o saygısız enişte dediğin sözde kişi varya abla dediğin kişinin lafıyla sana bağırıp saygısızlık yapiyorya yarında ablanın başına kakacak zaten senin ailen şöyle böyle diye senin tuhaf ablan bunun farkında değil kocişim desin dursun görecek o ilerleyen zamanda hele bı dur çok gördüm ben bu hikayeyi .O arayacak seni ağlayarak kocam böyle yaptı şöyle oldu hele dur .Sakin yumusama git okuluna bak hayatına aklını al başına

Bak hala dogana kadar kalırım diyor

okula ara vermem ablamla alakalı değil zaten öyle olacaktı hem ben istedim kendim gitmek hem de o istedi varlığın yeter evde bir nefes olsa yeter bana diyerek diğer dediklerinizde haklısınız.

ne alaka dediklerinizle durum hiç anlamadım başınıza bu şekil bir şey gelse içiniz doluysa olayın sıcaklığı ile daha dramatik abartılı yazarsınız siz de emin olun. siz ağzına edersiniz ama insan şok oluyor işte hiç ama hiç beklemediğiniz birinden hiç beklemediğiniz vir hareketi görseniz tepki vereverebilir misiniz

okula ara vermem ablamla alakalı değil zaten öyle olacaktı hem ben istedim kendim gitmek hem de o istedi varlığın yeter evde bir nefes olsa yeter bana diyerek diğer dediklerinizde haklısınız.
Enişteniz kendi anasını çağırsın karısına baktırsın, yiyorsa da kendi anasının üstüne yürüsün sizi ilgilendiren bir durum yok. Binip derhal evinize dönün, yemişim ablasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…