- 12 Mayıs 2014
- 202
- 41
- 43
- Konu Sahibi asimelekneslihan
-
hadi ya canm olsun ya bu da allahtan geldı . iğne tedavısı vardı sanrm ınsallah bundan sonra guzel bı sonuc alırız sen içini ferah tutdoktorum ile görüştüm ve bundan sonra iğne kullanmam gerektiğini söyledi(
meraba canm bnmde gogus kenarlarmda kabarcklar var ve koyu bı renk aldı bnm 3 aydan snra olusmaya basladı .Inşallah güzel günlerle beraber bebeginizi kucaginiza alırsınız sizden bi ricam olucak gogis kabarcıklari kabarmadan su gogus etrafinda olan tanecikler gogus gerginlesmeden hamile olduğu haberini alan varmi siz mesela gogus konusunda nasıl hissediyorsunuz
allah razı olsun insallah bnmde bı kızım olcak hayrlıısyla kucagıma alırımallahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın benimde bir kızım var rabbim bağışlasın evlatlarımızı
insallah canm dualarm senınle bnmde senın gıbı oldu bn ısyan etmedm sukrettm allah tklrar nasip etti insallah hayırlısıyla dogumumu yaparm insallah allah sanada nasip ederbende bebeğimi 1 ay önce kalbi durduğunu öğrendim umarım birdahaki hamileleim güzel gecer ve bebeğimi kucağıma sağ salim alırım..
Kürtajdan sonra nezaman hamile kalmak doğrudur doktorum 3 ay dedi ama zaman gecmicekmiş gibi geliyorinsallah canm dualarm senınle bnmde senın gıbı oldu bn ısyan etmedm sukrettm allah tklrar nasip etti insallah hayırlısıyla dogumumu yaparm insallah allah sanada nasip eder
bende inş.pazartesi keseyi görürüm onun öncesinde benim de bir düşüğüm var ama şimdi testler pozitif şuan için mutluyum ama daha mutlu olmak istiyorumKızlar 2.düşük sonrası hiç adet olmadan hamile kaldım dün bebişimin kesesi görüldü 5 haftalık inş 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarım Rabbim o acıyı hiç kimseye yaşatmasın( şuanda cleaxane kullanıyorum doğuma kadar mı sonra devam ediliyo mu bilginiz var mı
2 senedır evliyim ve ilk hamıle kaldıgım da bebegimi 2.5 aylık ken karnımda kalbı durmus ve kontrole gıttıgımde öğrenmistim. O an yıkılmıstım ama allaha sukurler olsun 3 ay sonra tekrar hamıle oldugumu ogrendım ve su an 4.5 aylık hamıleyim kızz bebek beklıyorum hem cok heycanlı hemde cokkk mutluyumm......
Allah yardımcın olsun canım inş güzel haberlerin gelir ve hiç bi problem yaşamadan sağlıklı bi gebeliğin olur. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin cidden çok zor bi imtihan bebek acısı yokluğu açık kötü ama onun vücudda verdiği sıkıntı bile heyecan veriyor en kısa zamanda güzel haberlerimi alırız inşUmarım birgün benimde burda paylaşacak cümlelerim, duygularım olur, lütfen dualarınız da bana yer verin
Canım bişey sorcam keseyi gördükten kaç gün sonra bebişinin kalp atışlarını duydun ?Eşinle seni çok tebrik ederim:)
Mutluluğunuzu paylaşıyorum çünkü ben de 4 ay 1 haftalık hamileyim.
Ama bizim bebeğimiz cinsiyetini göstermedi henüz:) Bizi meraklandırmak için uğraşıyor :)
Umarım sağlıkla kucağına alır ve seve seve büyütürsün:)
Ben hamile olduğumu testle 5. haftada öğrendşkten sonra hemen ertesi gün keseyi gördüm. Keseyi gördükten 3 hafta sonra da kalp atışlarını duymadım ama gördüm. Yani 8. haftada kalbinin attığını görmüş oldum. Zaten 12. haftadan önce sesli bir şekilde kalp atışı duymak bebeğe ısı gönderdiği için zararlıymış. Atlanmaması gereken önemli bir konu..Canım bişey sorcam keseyi gördükten kaç gün sonra bebişinin kalp atışlarını duydun ?
Sağlıkla bebek haberini alırsın umarım:)ben de 1 senelik evliyim 5. ayımız şimdi çocuk istiyoruz bakalım bu ay hamile kalacakmıyım bekliyorum sizlerde hayırlısıyla sağsağlim eli ayağı tam düzgün bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş .. amin..
Benim göğüslerim daha 5. haftadan itibaren inanılmaz hassaslaştı. Koyu renk halkaları büyüdü ama kabarcık oluşmadı. Biraz genetik bu konu.. Anneye çekiyor genelde kızların birçok şeyi...Inşallah güzel günlerle beraber bebeginizi kucaginiza alırsınız sizden bi ricam olucak gogis kabarcıklari kabarmadan su gogus etrafinda olan tanecikler gogus gerginlesmeden hamile olduğu haberini alan varmi siz mesela gogus konusunda nasıl hissediyorsunuz
İnşallah doğuma kadar bile sürmeyecek Clexane kullanman.. İlk düşükten sonra önlem olarak kullandırıyorlar ama benim bildiğim 6. aydan sonra kesiyorlar.Kızlar 2.düşük sonrası hiç adet olmadan hamile kaldım dün bebişimin kesesi görüldü 5 haftalık inş 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarım Rabbim o acıyı hiç kimseye yaşatmasın( şuanda cleaxane kullanıyorum doğuma kadar mı sonra devam ediliyo mu bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?