- 9 Ağustos 2014
- 1.806
- 224
- 88
- Konu Sahibi asimelekneslihan
sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende ilk test yaptığımda çizgi silik çıkmıştı hatta ışığa tutup bakmıştık var mı diye :) ve onun sonucunda şuan 11 aylık bir kızımız var içini ferah tut...ins canım bende cok istiyorum pembe ciktı ama ilk cizgi kadar koyu degil 10 dakika sonra cizgi iyice koyulaştı yarını sabırsızca bekliyorum 1 hafta öncesşnden hafif bulantılaar oldu
çok mutluyum adına çünkü annelik mükemmel bir duygu karşılık beklemeden uçsuz bucaksız sınırsız bir sevgi.......2 senedır evliyim ve ilk hamıle kaldıgım da bebegimi 2.5 aylık ken karnımda kalbı durmus ve kontrole gıttıgımde öğrenmistim. O an yıkılmıstım ama allaha sukurler olsun 3 ay sonra tekrar hamıle oldugumu ogrendım ve su an 4.5 aylık hamıleyim kızz bebek beklıyorum hem cok heycanlı hemde cokkk mutluyumm......![]()
ne durumdasın şirine nasıl ilerliyor hamilelik :)2 senedır evliyim ve ilk hamıle kaldıgım da bebegimi 2.5 aylık ken karnımda kalbı durmus ve kontrole gıttıgımde öğrenmistim. O an yıkılmıstım ama allaha sukurler olsun 3 ay sonra tekrar hamıle oldugumu ogrendım ve su an 4.5 aylık hamıleyim kızz bebek beklıyorum hem cok heycanlı hemde cokkk mutluyumm......![]()
tatlım bi sorum olacak sana biz bebeğim ile 7+2 haftasına girdik ama dün kahverengi bi akıntım oldu doktora gittim progestan verdi içerde kanama var dikkat et dedi bügünde az az lekenme var bu durumu yaşan var mı ya da bi bilginEminim o günler gelecek ve bu yazdıklarını hatırlayacaksın her şeyin zamanı var ve o geleceği zamanı bilir Allah doğru zamanda vericek sabret ve dua et![]()
çok mutluyum adına çünkü annelik mükemmel bir duygu karşılık beklemeden uçsuz bucaksız sınırsız bir sevgi.......
Allah sana ilk önce hayırlı bi Eş nasip etsinbende evlenip hamile olmak istiyorummmm![]()