• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamieyimmm

ins canım bende cok istiyorum pembe ciktı ama ilk cizgi kadar koyu degil 10 dakika sonra cizgi iyice koyulaştı yarını sabırsızca bekliyorum 1 hafta öncesşnden hafif bulantılaar oldu
merhaba bende ilk test yaptığımda çizgi silik çıkmıştı hatta ışığa tutup bakmıştık var mı diye :) ve onun sonucunda şuan 11 aylık bir kızımız var içini ferah tut...

2 senedır evliyim ve ilk hamıle kaldıgım da bebegimi 2.5 aylık ken karnımda kalbı durmus ve kontrole gıttıgımde öğrenmistim. O an yıkılmıstım ama allaha sukurler olsun 3 ay sonra tekrar hamıle oldugumu ogrendım ve su an 4.5 aylık hamıleyim kızz bebek beklıyorum hem cok heycanlı hemde cokkk mutluyumm......:nazar::p
çok mutluyum adına çünkü annelik mükemmel bir duygu karşılık beklemeden uçsuz bucaksız sınırsız bir sevgi.......

2 senedır evliyim ve ilk hamıle kaldıgım da bebegimi 2.5 aylık ken karnımda kalbı durmus ve kontrole gıttıgımde öğrenmistim. O an yıkılmıstım ama allaha sukurler olsun 3 ay sonra tekrar hamıle oldugumu ogrendım ve su an 4.5 aylık hamıleyim kızz bebek beklıyorum hem cok heycanlı hemde cokkk mutluyumm......:nazar::p
ne durumdasın şirine nasıl ilerliyor hamilelik :)

Allah yar ve yardımcınız olsun sağ salim kucağına alırsınız inşallah:KK73:

Ta
Eminim o günler gelecek ve bu yazdıklarını hatırlayacaksın her şeyin zamanı var ve o geleceği zamanı bilir Allah doğru zamanda vericek sabret ve dua et:KK24:
tatlım bi sorum olacak sana biz bebeğim ile 7+2 haftasına girdik ama dün kahverengi bi akıntım oldu doktora gittim progestan verdi içerde kanama var dikkat et dedi bügünde az az lekenme var bu durumu yaşan var mı ya da bi bilgin

Hayirli saglikli bi bebişin olur ins bnde 1senedir evliyim bi kiz bebisim olsun ck istiorum ama kfama ck takiorum sanirim ondan olmuo:(

çok mutluyum adına çünkü annelik mükemmel bir duygu karşılık beklemeden uçsuz bucaksız sınırsız bir sevgi.......

Yeni
Arkadaşlar ben 5 aydır korunmuyorum ama hamile kalmadım bana Şule Selman Hanımı önerdiler bende salı Gününe randevu aldım şu anda adetliyim doktorla konuştum da adetli ikende gelebilirsin dedi sizce nasıl yapayım bi akıl verin çünkü daha ilk defa gidicem bana ne uygulayacak bilmiyorum bide ücretide çok geldi 150 tl imiş o yüzden ayda iki kez gitmek istemiyorum ..

tüm bebek bekleyenlere bebek isteyenlere Allah hayırlı evlatlar nasip etsin darısı da bizim başımıza :-) :-) :-)

Arkadaşlar siz hiç mercimek alerjisi diye bişey duydunuzmu? Benim yiğenim bugün bi tabak yemiş hastanelik olduk yeni geldik acilden :) neden böyle bi alerji olur acaba?

Merhaba az önce üye oldum... Tebrik ediorum adaşım inşallah sag sağlim kucağına alırsın bebişini, bende 3 hafta önce bebişimi kaybettim, burda yazılanlar bana moral kaynağı oluyor, İnşallah bende tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim.. :( Rabbim çocuk isteyen herkese nasib etsin ve onların acısını göstermesin... (Amin)

Back