- 12 Ağustos 2014
- 25
- 25
- 3
- 31
- Konu Sahibi asimelekneslihan
-
tabıki allah ısteyen bekleyen herkeze nasıp etsıno kadar guzel bı duygu kı hıc bı tarıfı yok bn bı baskasının da bebek gordugumde hemen gozlerım dolardı bna da nasıp et allahm derdım sımdı herkeze dua edıyorum..ne güzel bir duygu rabbim hayırlı eylesin hayırlı bebek için dualarında bizede yer verirmisin?
meraba canm 4 gün gectıgı ıcın sılık ckms olablr daha erkense belli olmaz ama şölede bişe var hamileysen eger cokkk azz bı pempemsı cizgide bile cıkıyo bnce hamilesin insallah da oledir yaslm canım bende 4 ay önce bebeğimi kaybettim adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım ikinci cizgi hafif silik cıktı kan testi verdim yarın sonuc alcam sence hamile olabilirmiyim
ins canım bende cok istiyorum pembe ciktı ama ilk cizgi kadar koyu degil 10 dakika sonra cizgi iyice koyulaştı yarını sabırsızca bekliyorum 1 hafta öncesşnden hafif bulantılaar oldu[/tamam tamam bnce kesin hamilesinsonucunu banada solemeyi unutma ıkıncı cızgı az belırse bıle yetio saten
ederim tabi ne demek insallah allahım sanada nasip eder hayırlısıyla saglıklı guzelyuzlu bı bebegin olur tek yapman gereken sabırla beklemek canımSüpersinizzz . Ne güzel duygular bunlar.. Asimelek yüzümde tebessüm olusturdunn
Benim içinde dua et olur mu ...
naptın sonucları aldın mı ? mrk ettm bklıyorumins canım bende cok istiyorum pembe ciktı ama ilk cizgi kadar koyu degil 10 dakika sonra cizgi iyice koyulaştı yarını sabırsızca bekliyorum 1 hafta öncesşnden hafif bulantılaar oldu
canım kusura bakma uzun zamandır giremedim malesef hamile olduğumu öğrendikden sonra sevincim kısa sürdü yine düşük yaptım ve kendime yeni yeni geldimnaptın sonucları aldın mı ? mrk ettm bklıyorum
doktorum ile görüştüm ve bundan sonra iğne kullanmam gerektiğini söyledicanım kusura bakma uzun zamandır giremedim malesef hamile olduğumu öğrendikden sonra sevincim kısa sürdü yine düşük yaptım ve kendime yeni yeni geldim(((
2 senedır evliyim ve ilk hamıle kaldıgım da bebegimi 2.5 aylık ken karnımda kalbı durmus ve kontrole gıttıgımde öğrenmistim. O an yıkılmıstım ama allaha sukurler olsun 3 ay sonra tekrar hamıle oldugumu ogrendım ve su an 4.5 aylık hamıleyim kızz bebek beklıyorum hem cok heycanlı hemde cokkk mutluyumm......
bende bebeğimi 1 ay önce kalbi durduğunu öğrendim umarım birdahaki hamileleim güzel gecer ve bebeğimi kucağıma sağ salim alırım..2 senedır evliyim ve ilk hamıle kaldıgım da bebegimi 2.5 aylık ken karnımda kalbı durmus ve kontrole gıttıgımde öğrenmistim. O an yıkılmıstım ama allaha sukurler olsun 3 ay sonra tekrar hamıle oldugumu ogrendım ve su an 4.5 aylık hamıleyim kızz bebek beklıyorum hem cok heycanlı hemde cokkk mutluyumm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?