hamieyimmm

asimelekneslihan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
25
25
3
31
2 senedır evliyim ve ilk hamıle kaldıgım da bebegimi 2.5 aylık ken karnımda kalbı durmus ve kontrole gıttıgımde öğrenmistim. O an yıkılmıstım ama allaha sukurler olsun 3 ay sonra tekrar hamıle oldugumu ogrendım ve su an 4.5 aylık hamıleyim kızz bebek beklıyorum hem cok heycanlı hemde cokkk mutluyumm......

ne güzel bir duygu rabbim hayırlı eylesin hayırlı bebek için dualarında bizede yer verirmisin?
tabıki allah ısteyen bekleyen herkeze nasıp etsıno kadar guzel bı duygu kı hıc bı tarıfı yok bn bı baskasının da bebek gordugumde hemen gozlerım dolardı bna da nasıp et allahm derdım sımdı herkeze dua edıyorum..

slm canım bende 4 ay önce bebeğimi kaybettim adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım ikinci cizgi hafif silik cıktı kan testi verdim yarın sonuc alcam sence hamile olabilirmiyim

slm canım bende 4 ay önce bebeğimi kaybettim adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım ikinci cizgi hafif silik cıktı kan testi verdim yarın sonuc alcam sence hamile olabilirmiyim
meraba canm 4 gün gectıgı ıcın sılık ckms olablr daha erkense belli olmaz ama şölede bişe var hamileysen eger cokkk azz bı pempemsı cizgide bile cıkıyo bnce hamilesin insallah da oledir ya

ins canım bende cok istiyorum pembe ciktı ama ilk cizgi kadar koyu degil 10 dakika sonra cizgi iyice koyulaştı yarını sabırsızca bekliyorum 1 hafta öncesşnden hafif bulantılaar oldu

canım kusura bakma uzun zamandır giremedim malesef hamile olduğumu öğrendikden sonra sevincim kısa sürdü yine düşük yaptım ve kendime yeni yeni geldim (((

canım kusura bakma uzun zamandır giremedim malesef hamile olduğumu öğrendikden sonra sevincim kısa sürdü yine düşük yaptım ve kendime yeni yeni geldim (((
doktorum ile görüştüm ve bundan sonra iğne kullanmam gerektiğini söyledi (

Kizlarr insallah hakkinizda hayirlisi olur yeni konu nasil acabilirim yardimci olun lütfen

Ne kadar güzel haber. Yeniden doğmuş gibi oluyor insan

bende bebeğimi 1 ay önce kalbi durduğunu öğrendim umarım birdahaki hamileleim güzel gecer ve bebeğimi kucağıma sağ salim alırım..

allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın benimde bir kızım var rabbim bağışlasın evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…