- 14 Şubat 2018
- 28
- 11
- 31
En mantiklisi canim :)) ben sanirim dayanamicam yarin yapicam bir gun daha gecikmesini beklesemmi diye pazartesi yapcaktmda yarin sabah yapiyim diyorum varsada silik de olsa cikar herhalde nasil olsa dimiAynen canım uygun oluyor. O hassaslardan hiç almadım. Çok pahalılar. Birde negatif çıkarsa zaten 20 lira çöpe :)
Senin BAT yarın değil mi canım. Birşey varsa BAT tarihinde çıkabilir zaten bence de yapabilirsin yarın.En mantiklisi canim :)) ben sanirim dayanamicam yarin yapicam bir gun daha gecikmesini beklesemmi diye pazartesi yapcaktmda yarin sabah yapiyim diyorum varsada silik de olsa cikar herhalde nasil olsa dimi
Canim nasilsin geldimi adetin merak ettm gittinmi tekrar hastaneye :)Senin BAT yarın değil mi canım. Birşey varsa BAT tarihinde çıkabilir zaten bence de yapabilirsin yarın.
Sen Pazar günü test yapacaktın, yaptın mı canım? Hekime gittim bugün troidi sormaya, normal dedi ama kansız çıktım :)Canim nasilsin geldimi adetin merak ettm gittinmi tekrar hastaneye :)
Benim 4 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı canım ama 9 gün gecikince bir daha test yapayım dedim bu çıktı.Canım fotoğraftan negatif görünüyor. Ama ben idrar testlerine güvenmiyorum ben adet günümde yaptırdım idrar testim negatifti ertesi gün kan verdim kanda çıktı kan verin garanti olsun
Ben 1 hafta sonra yaptım yine negatif çıktıBenim 4 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı canım ama 9 gün gecikince bir daha test yapayım dedim bu çıktı.
Yok canım daha olmadım 9 gün oldu. Bugün ki test negatif çıktı yaniBen 1 hafta sonra yaptım yine negatif çıktıidrar testi bende eksilerde canım. Hala olmadın değil mi? D vitamini eksikliği varsa o da yumurtlamada sıkıntı yapıyor bak şimdi aklıma geldi benim kansızlığım b12 ve d vitamini eksikliğim vardı ilaca başladım hamile kaldım. Etkisi kesin olmuştur
Evet canim yaa bu idrar testlerine guven olmuyor bunu doktorlar bile diyor en iyisi biraz daha bekleyip kan testine gitmek benimde ikinci gun bugun adet gecikmesinin unutlandim ama bakalim yalniz yuruken acaip bisey ama kasigimda dolgunluk ve agri var canim goguslerde hassaslasma ve agri vardi ama adete yoruyordum birde duzenli olunca adetm gelmeyince sasiedim yalniz ben yapnam artik idrar testi tek cizgi ckinca insanin morali bozuluyo yaa varsada :)) boyle birsuru kadin var pozitif olsada negatif gosteriyor umudumuzu kaybetmeyelim canim testinede yok diyemiyorum inan hislerime gore :))Gitmedim canım valla. Ama âdette olmadım :) bir bak bakalım sence birşey var mı?
Eki Görüntüle 2113176 Eki Görüntüle 2113179 Eki Görüntüle 2113180
Yaptim canim da sorma fazla damlatmisim sanirim baksana boyle cikti anlamadim :)Sen Pazar günü test yapacaktın, yaptın mı canım? Hekime gittim bugün troidi sormaya, normal dedi ama kansız çıktım :)
İlaç verdi 2 aylık.
Sen Pazar günü test yapacaktın, yaptın mı canım? Hekime gittim bugün troidi sormaya, normal dedi ama kansız çıktım :)
İlaç verdi 2 aylık.
Bende de var o dolgunluk :) rahmimde ara ara batmalar oluyor ve içerde sanki birşeyler kıpırdıyor. Sol kasığımda ki ağrı hiç geçmiyor ve göğüslerim çok dolgun :)Evet canim yaa bu idrar testlerine guven olmuyor bunu doktorlar bile diyor en iyisi biraz daha bekleyip kan testine gitmek benimde ikinci gun bugun adet gecikmesinin unutlandim ama bakalim yalniz yuruken acaip bisey ama kasigimda dolgunluk ve agri var canim goguslerde hassaslasma ve agri vardi ama adete yoruyordum birde duzenli olunca adetm gelmeyince sasiedim yalniz ben yapnam artik idrar testi tek cizgi ckinca insanin morali bozuluyo yaa varsada :)) boyle birsuru kadin var pozitif olsada negatif gosteriyor umudumuzu kaybetmeyelim canim testinede yok diyemiyorum inan hislerime gore :))
:)) annenin hamileyken yasadiginin aynisini kizida yasarmis hamileyken belirtilerini filan canimBende de var o dolgunluk :) rahmimde ara ara batmalar oluyor ve içerde sanki birşeyler kıpırdıyor. Sol kasığımda ki ağrı hiç geçmiyor ve göğüslerim çok dolgun :)
Annem de gebeyken negatifi görmüştü inşaAllah bende de öyle olur.
Annemle kaderim bile aynı zaten:)) annenin hamileyken yasadiginin aynisini kizida yasarmis hamileyken belirtilerini filan canim
Boyutundan dolayi sanirim canim yuklemiyo yaaResmin yok canım. Dosya yükle yapıp küçük resim yazısına bas.