Gebeliğe Hazırlık Hamiemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sdklszgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
24
1
31
Mrb arkadaslar evlenelim 1 ay olmak üzere ve hamile kalmak istiyorum fakat suan adet sancısı gibi bişey var ve adet olmama daha 4 gün var birkaç gün önce test yaptık ilk başta bişey cıkmadı bi 15 dk snra çok silinik ama ikinci cizgi cıktı ondan önce yaptığımda ikinci çizginin ucu çok az cıktı sarılmadan dolayı olabilir dediler test ikinciye iki gün sonra yaptım ikinci çizgi bi 15 20 dk snra silinik çıktı ama çok silinik acaba ne oluyor anlayamıyorum yardımcı olun lütfen ve adet sancısı gbi bi sancım var suanda sizce olabilir mi

Bekleyip adet günü tekrarla testi. Ya da kan testi de yapabilirsin. Çıkar bu zamanlarda. Ama testlere güvenme 5 dk sonrası sağlıklı sonuç vermiyor. Kaale alma

Benim adet günümden 5 gün önce silik çıkmıştı hem normal testte hem de erken gebelikte ama adet günümün biraz daha yaklaşmasını bekledim garanti olsun diye adet günüm bugün aslında ama dün kant testi verdim anca çıktı değerler senin de olma ihtimali var ama bence de iyice yaklaşınca birkaç gün sonra kan testi yaptır.

Uc gun sonra adet gunumde yapicam canim :) burdan yazarim yine ama tabii olmazsa da uzulmek yok uzulme insAllah o gelicegi zamani iyi bilir hayirlisiyla

Yumurtlamadan 19 gün sonra çıkardı normalde canım kanda ama çıkmayanlar da varmış. 0.100 çıktı.
Bence arastir bakalim canim bir kac gun gecikme olsa neysede alti gun ve dedigin gibi cikmayabilir hcg hormonu herkeste ayni duzeyde olmayabiliyor ben artik adetten once yapmam ama :) yanlis cikabiliyormus en iyisi adet gecikmesine kadar sabretmek

Bence arastir bakalim canim bir kac gun gecikme olsa neysede alti gun ve dedigin gibi cikmayabilir hcg hormonu herkeste ayni duzeyde olmayabiliyor ben artik adetten once yapmam ama :) yanlis cikabiliyormus en iyisi adet gecikmesine kadar sabretmek
Araştırdım canım. 8 haftalık gebeyken kanda anca pozitifi görenler varmış. Oluyormuş ama Kadınlar Kulübünde hiç öyle olana rastlamadım.

Aynen canım âdeti beklemek en iyisi.

Ben bugun esime aldirmistm iki tane almis o da bu resmini attgm markayla days comfort hassas test birde miracle kaset tipi bakalim artik insan da elinde olunca bi an once bakip denemek istiyor ama sabredicem :)

Aslinda en iyisi oyle canim coklu almak hem uyguna da geliyor ama su hassaslar yirmi otuzdan asagi degil insan meraklanip iki uc defa yapsa yuz lira cope gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…