Hametan Pomad mı Krem mi ? Çatlak için... ???

mrvkys

Hiç sevmemişsin beni aşk...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
802
38
Arkadaşlar yarın hametan madecassol acnelys alacağım da çatlak için. Madecassol merhem , acnelys krem olacak sanırım ama hametan krem mi olacak yoksa pomad mı anlamadım ? Baya araştırdım ama bulamadım. Kimi diyor ki pomad iyi ama yağlıysa iyi emilmezse diye korkuyorum. Lütfen cevap verin acil olduğu buraya açtım.

Benim bir arkadaşımın cildi inanılmaz kuru, öyle bir cilt görmediyseniz tahayyül edebileceğiniz cinsten bir kuruluk değil yani.
İki sefer duş alsa bi kutu nemlendirici krem bitiriyor o derece.
Hametandan çok memnun kaldığını söylemişti, nemlendirme kuvveti çok iyiymiş.
Ama hangisi bilmiyorum.
İkisinden de memnun kalacağını düşünüyorum.. (;

Benim ki de aşırı yağlı :) Hem vücuduma hem de yüzüme kullanacağım için yağlı krem daha da yağlandırır diye korktum ama pomad daha etkiliymiş. Fark etmezse pomad alayım bari etkili olsun da biraz daha yağlanayım artık napalım :)))

Catlaga care yok dediler
catlak catlak geziyoruz.
Arastirma bile yapmiyorum umudum olmadigi icin : )
Yoksa bu bir oyun mu?
Turk kadinlarinin catlakli gezmelerini mi istiyorlar : D
kullanip da memnun kalirsan bizimle de paylas da
biz de nasiplenelim :)

Hametanın iki formu da var. Pomad daha Yağlıdır, su içeriği azdır ve bu Yüzden zor sürülür, krem olanın su içeriği fazladır kolay sürülebilirdir ve nemlendirir.

genelde pomad kış için, krem yaz için önerilir. kışın cildimiz kuruduğundan daha yağlı olan pomad, yazın fazla yağlandıracağından su bazlı olan krem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…