Kolu komdu neysede adam ne dıyor bu ıse
hıc bir erkrk dagınık eve tahamul edemez zannımca yada benım etrafımdakiler(bi kişi haric ki evinde max zorunlu misafirliligimden dolayı bir gun tehamul edebiliyorum ve evime gelincede dip kose temizlik yapıyorum.korkuyorumkı benim evimde boyle olur)
Abimin hanımı dagınık işyapmaz yemek yapmax cinsindendi abimin cabina yetti bıraktı hatunu
iş ortagıda aynı.
dıkkat etmek lazım erkekler de sogur
E tamam iste yol gösterecek birkac sey yaztim. Sizlanma da fazlaliklari ayir. Yoksa daha cok sikayet edersin.
Benim evimin her yeri oyuncak. Yani haliyle daginik oluyor. Ama büyüyene kadar idare edilir.
Simdi hamileyim inan tek yaptigim fazlaliklari ayirma. Bebekle ortalik cok dagilmasin diye herseyi en aza indirmaya calisiyorum aylardir.
Kullanmadigin ne varsa indir bodrumuna ya da depona herneyse. Ortalik azcik nefes alir. Cok esyan var galiba.
Bek ben su sekilde motive oluyorum. Obsessive complusive cleaners diye bir ingiliz programi var. Ac youtube dan izle biraz. Temiz insanlar evlerini nasil düzenli tutuyor cok fikir alirsin.
Offf cıkardıgım seyi anında asmam lazım yerineBazen benimde oturup ağladığım olmuştur çok tembelim örneğin balkondan çamaşır mi topladım bir haftadır salonda katlanmadan sele de duruyor öyle.. Üzerimden gömlek mi çıkardım vestiyerde duruyor öyle günlerce ve benim kocam asla yardım etmez
pardon o ne cnmŞu cleaner routine tavsiye eden arkadaşa teşekkür mü etsem kızsam mı bilemedim..
Bildiğin fetiş bu
Haz vermesi falan ..Ne biliyim..
pardon o ne cnm
KV ve annemin evi farki gördüm niye mi kvmin evi az ve oz eşya. Evi tertemiz durur.. Anneminki kalabalik balkonda kiler dolu.. İki tane buzdolabi bi tane dondurucu var. Ama su ki kisliklari fazlasıyla yapar... Kv kisliklari az yapar o yüzden kisin pek yiyecek bulamaz:) işde fark eden bu... Kv evi hep temizdir.. Nedeni öğleden sora basliyo ev süpürmeye.. 2-3saat temizler durur biter... Annem ise sabahtan basliyor ama isi hic bitmiyor. Nedeni birşeyler yapmaya calisiyor bi yere katiliyor. Boş durmuyor. Maşallah anneme:) ben mi??? Cts günü sabah erken uyanirim.Eskiden ben de çok dağınıktım. Yanı şimdi de mükemmel düzenli değilim yanlış anlaşılmasınama daha derli topluyum. Çocuktan sonra ben de sürekli netten düzenli olma ipuçlarına baktım. Düzeni çok çok seviyorum ama devam ettirme problemi oluyor arada:) öncelikle düzensiz dağınık oldu mu ev temizse bile pis gibi duruyor. Düzenliyse de çok çok pis değilse göstermiyor . Düzenin 1. Şartı az öz eşya. Evde giysi , eşya fazla ne varsa attım yada ihtiyaç sahibine verdim. Düzen için elin sürekli üzerinde olması lazım. Yatmadan salonda fazlalık ne varsa kaldırıyorum topluyorum kı sabaha düzenli eve uyanayım. Mutfak da aynı şekilde.tuvaleti banyoyu da yatmadan temizliyorum genelde. Gün içinde oyuncak oluyo heryer sürekli. Çocuk uyudumu topluyorum hepsini uyanınca tekrar çıkıyor, oyuncak da sorun değil zaten. Çamaşır kurudumu hemen katlayıp ütüleyip yerleştirmeye çalışıyorum o gün bıraktıysam bi daha elime almıyorum yoksa:) bir de ayda 1 bir hergüneb1 odayı elden geçiriyorum, Çekmece'leri dolapları rafları ne varsa düzenliyorum. Camından yere kadar dip bucak temizlik. Diğer günler genel temizlik. Üstünden geçiyorum. Ha tabi herzaman bozmadan böyle değilim. Arada bi salıyorum 1-2 gün sonra tekrar aynı:) eskiden ben de sen gibi ansızın kapı çalsa misaflr mi diye yüreğim ağzıma geliyordu şimdi öyle değilim en azından, inşallah devamlı düzenli olduğum günler de olur
Youtubede cleaning routine var ona tavsiye ediyor. Nasil temizlik yspilir gösteriyor bu dönem bende izledim homemaker. Mi ne onu izledim kadin öyle pratik ki çocuğu vardi bide 4.cuye hamile hala temiz kadin hep yukluyordu. İzle derim başka da vardi çocuklu olup da pratik temizlik hastssi kadinlarda varpardon o ne cnm
Aynen annemin evi eşyadan boğuluyo.biraz boşalt Şu evi diyorum, hepsi lazım şeylermişKV ve annemin evi farki gördüm niye mi kvmin evi az ve oz eşya. Evi tertemiz durur.. Anneminki kalabalik balkonda kiler dolu.. İki tane buzdolabi bi tane dondurucu var. Ama su ki kisliklari fazlasıyla yapar... Kv kisliklari az yapar o yüzden kisin pek yiyecek bulamaz:) işde fark eden bu... Kv evi hep temizdir.. Nedeni öğleden sora basliyo ev süpürmeye.. 2-3saat temizler durur biter... Annem ise sabahtan basliyor ama isi hic bitmiyor. Nedeni birşeyler yapmaya calisiyor bi yere katiliyor. Boş durmuyor. Maşallah anneme:) ben mi??? Cts günü sabah erken uyanirim.
Cuma isten gelir gelmez 4 ayri camasir makine atarim cts sabah esimi ise yolladiktan sora camasir asarim disariya. Sora evi süpürmeye baslarim... Her odayi şüpür Bitirim dinleririm sora da wc banyo... Sora evi toparlarim bitince telefona takiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?