Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O dediğin dizilerde oluyorYa o değilde ben hep işte otel konseptinde ev hayal etmişsindir senin evin sabah temizlenecek yemekler falan açık büfe ne güzel olurdu kıyafetini ver temizlensin gelsin
Süpürgeyi ortada bırakıp kahve içen insanım hayatta ertelemem aklımda kalağacına içimde dursunYaşım 33 Evde terör estiren bir anneyim valla iki genç kızım var heryer derli toplu olacak ne öğrenirseniz kendinize bende böle öğrenmişim :) sabah keyif çayı içemiyorum işler duruyor diye ..
Ay dün bu konuda canım cekince evi bir kırklamışım ki o biçim
Teşekkürler kankiler![]()
Ben asla dayanamam bulaşık kalsın uyuyamam kendini iyi hissetmek için yapmalısın çocuğunun hijyeni için yarın öbür gün o çocuk emeklicek temiz olmalı yerler..ve komşun bilerek sana gezdiriyor evini...birde tek çocuğun var daha rahat yaparsın gözünü üstünden ayırma ama işinide yap..eşinde laf eder sonraa başına kalkarBazen umrumda olmuyor ama bazen de işte örneğin komşuya ne zaman gitsem derli toplu bir gün mü dağınık olmaz? Benim evim de aynı çingene çadırı gibi :-(