• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamarat ve titiz hanımlar yetişin :-(

Aah, ne zaman ziline bassam "gel içeri gel" diyen bir komşum olsa keşke :(

Dağınık değilim ama ben de aynıyım.içimden hiçbir iş yapmak gelmiyor.benim de kapılar kapalı :(

Yaşım 33 Evde terör estiren bir anneyim valla iki genç kızım var heryer derli toplu olacak ne öğrenirseniz kendinize bende böle öğrenmişim :) sabah keyif çayı içemiyorum işler duruyor diye ..
Süpürgeyi ortada bırakıp kahve içen insanım hayatta ertelemem aklımda kalağacına içimde dursun :süslü:

Arada bi insanın bi iş yapmak istememesi normal ama herzaman böyleyse sıkıntı. Sabah kalkınca önce evi havalandir yatakları topla kıyafet varsa ortada kaldır makinaya at yikanacaklari. Temizlik yapmasan bile dağınık olmayınca ufak tefek şeyler seni rahatsız ermez kapıları kapatmak zorunda kalmazsin.

Ne güzel komsunda temiz titiz biriymis , ben titiz arkadaslarimdan ilham alırım çoğu zaman.

Bazen yatarken üst komşunun süpürge sesiyle uyaniyorum o gazla bende işe başlıyorum :KK47:

Ama tabi şu da bu temizlik ve düzen konusu yaşla birlikte artış gösteriyor en azından bende öyle oldu

Bi temizlik şirketi çağır temizlesinler ya da sık dişini bi kere adam akilli derle topla daha sonra kullandığın şeyi aldığım yere koy böylelikle birikmeden azar azar toplamış olursun yani ben bu yöntemi kullaniyorum :halay::halay:

Bazen umrumda olmuyor ama bazen de işte örneğin komşuya ne zaman gitsem derli toplu bir gün mü dağınık olmaz? Benim evim de aynı çingene çadırı gibi :-(
Ben asla dayanamam bulaşık kalsın uyuyamam kendini iyi hissetmek için yapmalısın çocuğunun hijyeni için yarın öbür gün o çocuk emeklicek temiz olmalı yerler..ve komşun bilerek sana gezdiriyor evini...birde tek çocuğun var daha rahat yaparsın gözünü üstünden ayırma ama işinide yap..eşinde laf eder sonraa başına kalkar

Back
X