• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamarat ve titiz hanımlar yetişin :-(

Aynen annemin evi eşyadan boğuluyo.biraz boşalt Şu evi diyorum, hepsi lazım şeylermiş:işsiz:
Benimde öyle.. Kvmin evi az.. Oda atiyor yada catiya cikariyor. Fazlaliklari... Annemin iki kati bide kaç senelik esyasi var. At gitsin çürümüş onlar dedim yok dinlemedi...

Aynen annemin evi eşyadan boğuluyo.biraz boşalt Şu evi diyorum, hepsi lazım şeylermiş:işsiz:
Benimde öyle.. Kvmin evi az.. Oda atiyor yada catiya cikariyor. Fazlaliklari... Annemin iki kati bide kaç senelik esyasi var. At gitsin çürümüş onlar dedim yok dinlemedi...

Program izle fea gaza gelirsin. Inan icinden temizlik canavari cikartiyor. Ben temizlik yapacak halim olmayinca bile acar izlerim icimiz yaglari erir.
Bu arada uzunca süreler demir eklikligim vardi, tedavi oldum atom karinca gibi ayni anda bes alti ise yetisebiliyorum. Kaniniza baktirin.

kaniniz kacti. bende hep aldigini yerine koymayan tembellige meyilli biriydim. ama son zamanlarda ne oluyor anlamiyorim daha fena hersey. ayy aslinda yapiyorum da ama hemen dağılıyor. tekrar yapmaya enerji bulamiyorum.
en son hafif derecedeydi kansizligim. bende ilaclari kullanmayi biraktim.

kaniniz kacti. bende hep aldigini yerine koymayan tembellige meyilli biriydim. ama son zamanlarda ne oluyor anlamiyorim daha fena hersey. ayy aslinda yapiyorum da ama hemen dağılıyor. tekrar yapmaya enerji bulamiyorum.
en son hafif derecedeydi kansizligim. bende ilaclari kullanmayi biraktim.

Benim demirim cok ama cok düsüktü. Hamilelikte ögrendim,öncesinde bu yorgunlugumu anlamazdim yapim öyle sanirdim.
Cok ama cok düsüktü demirim yaklasik 9 ay ilac tedavisi gördüm, günde iki demir hapi aldim iste. Yememe icmeme dikkat ettim.
Bakin bak kahvaltidan sonra kimildayamiyordum bile, öyle bir yorgunluk, konusamazdim dinlenirdim.
Simdi süper kadin oldum tabi hamileligi saymazsak =)
Bircok isi cok hizli yapabiliyorum.
Saglikliyim demektir bu benim icin. Kesinlikle iyi bir doktora görünün.
Ben saglik ocaginda baktirdigimda hersey iyi demislerdi, ama evlendikten sonra yurt disina geldim hamilelikte kanima bir baktilar, demirsiz yasiyorum sanki. Anemisin demisti doktor.
Simdi kirmizi et yerim hep dikkat ederim. Yani saglikli beslenirim elimden geldigince inan cok fark ediyor.

Benim de motivasyon yolum occ yi izlemek :) icimden asla gelmiyor baska türlü. Ama dağınıklıkta da cok ofkeli oluyorum. Ama hic halim yok. Hele de simdi hamileyim asla yapmak istemiyorum.

Aynen hamileyim ben de ve ayakta duramiyorum resmen. Yemek yaparken sanki biri beni asagiya cekiyor. Öyle bir agirlik var üzerimde. Yavas yavas yapiyorum islerimi. Yapamazsam da o programi izliyorum cok zevkli oluyor =)

Yaşım 33 Evde terör estiren bir anneyim valla iki genç kızım var heryer derli toplu olacak ne öğrenirseniz kendinize bende böle öğrenmişim :) sabah keyif çayı içemiyorum işler duruyor diye ..

Oda oda yap temizliğini hepsine birden girme önce lazım olmayan şeyleri at.dağınıklığın en büyük sebebi istifçilik yani lazım olmayanları atmaya kıyamam ak.

Önce kahveni iç bi mutluluk depola ☺ sonra lavoba wcye çamaşır suyu dök onlar işler bi yandan.sonra en az dağınık olan odaya gir ve başla müzik aç sakız çiğne☺ o odayı temiz görünce daha da hevesleneceksin☺ benim stilim böyle☺
Kesinlikle sakız ve müzik birde çamaşırsuyu ohh miss

Arkadaşlar mrb ..
İki senedir evliyim bir tane çocuğum var
Asıl mevzu şu ki çok dağınık ve pasaklıyim :-( evime gelen oldu mu aman yatak odası tarafını görmesinler aman mutfağa girmesinler diye kapıları kapatıyorum komşumun evine girince de banyosuna kadar her yerde gezdiriyor beni şurda şu var burda bu var tabi evi benim evimden güzel ve bakımlı ama o ayrı konu bende sürekli derli toplu olmak istiyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor ama bu halimden de memnun değilim.. Belki burda motive olurum diye buraya geldim ne yapmalıyım bana yardım edin nasıl hayatımı düzene koyabilirim artık dağınık pis evden bıktım :-(
Bi zahmet evini temizleyerek temiz ve düzenli biri olursun :D:D:D Nası bi motivasyon bekliyosun ki. Şimdiiii depderin bir neffes alıyoruzz ve evimizi temizliyoruzzZZ ommmmm:halay:

Arkadaşlar mrb ..
İki senedir evliyim bir tane çocuğum var
Asıl mevzu şu ki çok dağınık ve pasaklıyim :-( evime gelen oldu mu aman yatak odası tarafını görmesinler aman mutfağa girmesinler diye kapıları kapatıyorum komşumun evine girince de banyosuna kadar her yerde gezdiriyor beni şurda şu var burda bu var tabi evi benim evimden güzel ve bakımlı ama o ayrı konu bende sürekli derli toplu olmak istiyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor ama bu halimden de memnun değilim.. Belki burda motive olurum diye buraya geldim ne yapmalıyım bana yardım edin nasıl hayatımı düzene koyabilirim artık dağınık pis evden bıktım :-(
Ya o değilde ben hep işte otel konseptinde ev hayal etmişsindir senin evin sabah temizlenecek yemekler falan açık büfe ne güzel olurdu kıyafetini ver temizlensin gelsin

Bebisini uyut guzelce sonra kendini kosullandir sen bu olmamalisin diye odana gec basla sonra mutfak ertesi gun diger kalanlar bir hafta zorlancaksn sonra alisman gerek

Ya o değilde ben hep işte otel konseptinde ev hayal etmişsindir senin evin sabah temizlenecek yemekler falan açık büfe ne güzel olurdu kıyafetini ver temizlensin gelsin
Ama hayaller Paris gerçekler Bayrampaşa

Bebekli hayatı bilmiyorum ama her şeyin bir yeri olur ve anında o yere düzgünce koyulursa dağılmaz. Şimdilik şurada dursun, birazdan koyarım fln yok hemen anında... bence de fazla olan herşeyi atın. Tezgah üstü yerine herşey dolaplara girsin... banyo yapmaya her girdiğinizde şöyle bir fırçalayın lavaboyu tuvaleti duşu öyle girin mesela... sabah kalkar kalkmaz yatakları hemen toparlayın... ortalık dağınık olması oyuncaktı vs idi bebekli evde kimseyi rahatsız etmez ama temizlik ve düzen önemli...temizliği de bebiş uyurken sil süpür yaptınız mı bitti gitti. Başak burcuyum bana güvenebilirsiniz...

Yanlış anlama lütfen bisey sormak istiyorum temizlik yapamıyorum dedin butun gun evde ne yapiyorsun peki? Seni oyalayan mesgul eden birseymi var tv olur komsu olur gezmek olur. Belkide evinde mutsuzsundur ondan yapmak icinden gelmiyodur yada halsizsindir kanin dusuktur d vitamini eksigin vardir.Cözüm sende canım iyi düsun bul ve toparlan inan evin duzenli olursa sende cok mutlu olursun

Yanlış anlama lütfen bisey sormak istiyorum temizlik yapamıyorum dedin butun gun evde ne yapiyorsun peki? Seni oyalayan mesgul eden birseymi var tv olur komsu olur gezmek olur. Belkide evinde mutsuzsundur ondan yapmak icinden gelmiyodur yada halsizsindir kanin dusuktur d vitamini eksigin vardir.Cözüm sende canım iyi düsun bul ve toparlan inan evin duzenli olursa sende cok mutlu olursun
katiliyorum ben de konu sahibi gibi düşünen arkadaşların yorumunu. görünce aynı şeyi merak ettim doğrusu. walla cogu kisi de ayy canim hergun cok temizlukve ortaligi toparkamak cektu diye kalkmiyordur. bence kucuklukten gelen ve hatta bekarliktan gelen aliskanliktir diye dusunuyorum.kendini ancak yapmanin gerekliligi konusunda motive edip hemen harekete gecmelu ve bir hafta zorlansan bile aksatmadan yaparsan aliskanlik haline donecek ins. ama yaptigin her isin daginikligini ardindan toplamali biriktirmemelisin.fazlaliklari kaldirmalisin hele toz almayi hic sevmem o yuzden siyah mobilya ve sehpa bi de susu esyalari ivir ziviri artik sevmiyorum aslinda isin dogrusu seviyorum ama toz almasi zor oldugu icin tercih etmiyorum diyeyim.

Back
X