Hamarat ve titiz hanımlar yetişin :-(

Düzen olayı başarabilirseniz temizlik işi daha rahat olur..

Acı ama gerçek evet tembelim koca kıçım kalkmıyor bi türlü

Kiz o kiclar da cogu zaman tembellikten büyüyor ha.
Hem kicin icin hem de evin icin kalk ortaligi topla.
Hareket iyidir.
Valla kaslarin bile aman beaa ben mi yorulcam diye gün gectikce kücülüyodur benden demesi

Tek kiskandigim sey bu galiba dünya hayatinda. Paraydi, esyaydi burnuma soksunlar hayatta kiskanmam ic bile gecirmem. ama biri balkona yorganlari mi atmis... görmeyeyim. Eve gidip benim de cikarasim gelir.

Senin çekmecelerin de düzenlidir kesin. Benimkiler persembe pazarı gibi

Benim evimi b.k götürüyor açıkçası 5 gündür bulaşıkları yerleştireceğim makineye.

Ama yine de cevap vereyim.
Her gün bir yeri yap otokontrolünü sağlayabiliyorsan

Tertemiz oluyor

Kız böcüklenirsin, beş gün ne demek Allah iyiliğini versin
Kalk çalıştır makinanı içine azıcık da sirke sık, töbeler olsun hadi =)))

Kiz o kiclar da cogu zaman tembellikten büyüyor ha.
Hem kicin icin hem de evin icin kalk ortaligi topla.
Hareket iyidir.
Valla kaslarin bile aman beaa ben mi yorulcam diye gün gectikce kücülüyodur benden demesi
Çok doğru.. Burdan çıkar çıkmaz başlayacağım başka yere takılmazsam :-D

Senin çekmecelerin de düzenlidir kesin. Benimkiler persembe pazarı gibi

Kiyafet dolaplarim evett cok düzenlidir fakat mutfak dolaplarinda fazla esya var cocuktan sonra azalticam simdi lazim canak tabak =)
Kiz dogum yapicam kisa ben bütün dantelli camasirlarimi ayirdim aylar öncesinden kalabalik durmasin nasil olsa onlari giymeme daha cok var diye, emzirme sütyenleriyle göz kirpisiyoruz her seferinde , evet düzenli

Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim ben balkona çamaşır asmaya gidiyorum.. Yine ev işi yok dışarı işi Allah beni ıslah etsin görüşürüz

Benim ev sahibim 80 yasina yakin evin her odasi temiz derli toplu bende o gelince kapatiyorum kapilari bi eksik bulmasin diye ne de olsa kiracisiyim.
Ancak o yasta kari koca ikisi de ortaligi dagitmazlar.Ornegin su ictimi ortada kalmaz o bardak yerine kaldirilir hemen.hersey yerli yerinde..dolabini gordum o giysileri havluluri kalip gibi ayni sirada.. hergun ben daha evin isine baslamadan yemek pisirir kokusu gelir..

Genel hayattada çok üşengeçseniz, komik gibi gelebilir ama bir kan testi yaptırın. Anemi, B12 ve demir eksikliği baya halsizlik yapıyor.
Herşey normalse fıtratınız bu demekki :) topluca değil hergün bir odayı görev edinin kndinize, odanın tamamı gözünüze büyük gelirse örneğin;
Bugün sadece şu dolabı düzenleyeyim deyin.
Ertesi gün sadece çamaşır çekmecesini düzenleyin mesela
1 aya kadar ufak ufak eviniz mis gibi olur :)

Kolu komdu neysede adam ne dıyor bu ıse
hıc bir erkrk dagınık eve tahamul edemez zannımca yada benım etrafımdakiler(bi kişi haric ki evinde max zorunlu misafirliligimden dolayı bir gun tehamul edebiliyorum ve evime gelincede dip kose temizlik yapıyorum.korkuyorumkı benim evimde boyle olur)
Abimin hanımı dagınık işyapmaz yemek yapmax cinsindendi abimin cabina yetti bıraktı hatunu
iş ortagıda aynı.
dıkkat etmek lazım erkekler de sogur

Bende cok daginigim ve pasakliyim hatta esim mutfaktaki ocagin fotosunu kendisiyle selfie cekti dalga gecmek icin. Birde internete koycam dedi varmi boyle ocak diye . amann ya napim icimden gelmiyor temizlemek bi misafir gelicegi zaman temizliyorum ancak. Teyzem ve annem aniden gellir onlarda alisiklar zaten :) ama kendime ozen gosteriyorum evi temizlemek icimden gelmiyor :)

Hımm ne yapmalı.sabah kalktıgında ılk olarak dıger tum odalardaki dagınıklılları aıit oldukları yere koyarak baslıya bılirsım.
cocugun oyuncakları oturma odasında bi selenın yada oyuncak dolabının ıcınde olmalı.cocuk her bir oyuncak degısımınde digerını yerıne koymayı bılmelı.
benımde ıkı oglum var ve yerde aslaaa oyuncak bulunma neden kaldırmassalar oynamalarına ızın vermıyorumda ondan.gelen mis cocuklarınada aynı muameleyı yapıyorum

Aslında ben aksam yatmadan evvel banyo vc temizligini yapıyorum.evi topluyorum sabah sadece supurup sılmek kalıyo
cocuklar yatınca daha zevklı iş yapılıyo

Hatta yapılan yorumlardan bi tırst kalkıp evi kolacan edıyım dagınık bisey varmi))
Yalniz bel sakat boyun sakac kalcamda agrıyor az oturayım demiştim ama ben kacar:))

bende aynen öyleyim. moralim yok, hayattan zevk almıyorum, canım evi toplamak bile istemiyor. bu öyle gazla yapılacak bir iş değil. insanın içinde yaşama hevesi olacak

Kızlar miyom ameliyatı olalı 1 ay 1,5 hafta oldu açık ameliyat artı laparoskopi oldum dün bi temizlik yaptım dip köşe süpürdüm sildim kızlar ben duramıyorum eşime de hep kızarım toplu olsun heryer diye içten gelicek sanırım..Hergün süpürürüm genelde silinmese bile çok kirlenmiyor ev.Dağınıklık konusunda da biriktirmeden toplamaya gayret edin işleri savsaklamaya başladım mı alışkanlık oluyor bende

cok zor imkansız artık içinden gelecek.bi öneri aldıgını geri yerine koy o zaman düzen olur azıcık

Yazlık kışlık ayırdım biblom yok çok eşyam yok. Ama yinede aynı gün dağılıyor. Çalışıyorum eşim ev işlerinde çok yardımcı hatta hamarat ben biraz daha tembelim. Ama en azından güzel yemek yapıyorumda açığı kapatıyorum. Kemdinizi motive edin bende işe yarıyor müzik açıyorum mesela ya da sevdiğim bi komedi dizisi sesi gelsin yeter keyifliyken insan yaptığı herşeyden keyif alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…