- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Arkadaşlar mrb ..
İki senedir evliyim bir tane çocuğum var
Asıl mevzu şu ki çok dağınık ve pasaklıyim :-( evime gelen oldu mu aman yatak odası tarafını görmesinler aman mutfağa girmesinler diye kapıları kapatıyorum komşumun evine girince de banyosuna kadar her yerde gezdiriyor beni şurda şu var burda bu var tabi evi benim evimden güzel ve bakımlı ama o ayrı konu bende sürekli derli toplu olmak istiyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor ama bu halimden de memnun değilim.. Belki burda motive olurum diye buraya geldim ne yapmalıyım bana yardım edin nasıl hayatımı düzene koyabilirim artık dağınık pis evden bıktım :-(
Acı ama gerçek evet tembelim koca kıçım kalkmıyor bi türlü
Tek kiskandigim sey bu galiba dünya hayatinda. Paraydi, esyaydi burnuma soksunlar hayatta kiskanmam ic bile gecirmem. ama biri balkona yorganlari mi atmis... görmeyeyim. Eve gidip benim de cikarasim gelir.
Asıl mesele de orda.. Düzen yok aldığım aldık yere koyulmuyor bir işe başlayacağımda hep oyalaniyorum örneğin çamaşırları topladım bir haftadır salonda sele bekliyor :-(Düzen olayı başarabilirseniz temizlik işi daha rahat olur..
Benim evimi b.k götürüyor açıkçası 5 gündür bulaşıkları yerleştireceğim makineye.
Ama yine de cevap vereyim.
Her gün bir yeri yap otokontrolünü sağlayabiliyorsan
Tertemiz oluyor
Çok doğru.. Burdan çıkar çıkmaz başlayacağım başka yere takılmazsam :-DKiz o kiclar da cogu zaman tembellikten büyüyor ha.
Hem kicin icin hem de evin icin kalk ortaligi topla.
Hareket iyidir.
Valla kaslarin bile aman beaa ben mi yorulcam diye gün gectikce kücülüyodur benden demesi
Asıl mesele de orda.. Düzen yok aldığım aldık yere koyulmuyor bir işe başlayacağımda hep oyalaniyorum örneğin çamaşırları topladım bir haftadır salonda sele bekliyor :-(
Senin çekmecelerin de düzenlidir kesin. Benimkiler persembe pazarı gibi
Bende cok daginigim ve pasakliyim hatta esim mutfaktaki ocagin fotosunu kendisiyle selfie cekti dalga gecmek icin. Birde internete koycam dedi varmi boyle ocak diye . amann ya napim icimden gelmiyor temizlemek bi misafir gelicegi zaman temizliyorum ancak. Teyzem ve annem aniden gellir onlarda alisiklar zaten :) ama kendime ozen gosteriyorum evi temizlemek icimden gelmiyor :)Arkadaşlar mrb ..
Asıl mevzu şu ki çok dağınık ve pasaklıyim :-( evime gelen oldu mu aman yatak odası tarafını görmesinler aman mutfağa girmesinler diye kapıları kapatıyorum komşumun evine girince de banyosuna kadar her yerde gezdiriyor beni şurda şu var burda bu var tabi evi benim evimden güzel ve bakımlı ama o ayrı konu bende sürekli derli toplu olmak istiyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor ama bu halimden de memnun değilim.. Belki burda motive olurum diye buraya geldim ne yapmalıyım bana yardım edin nasıl hayatımı düzene koyabilirim artık dağınık pis evden bıktım :-(
Ama evin gayet temiz gorunuyorİşin kötü yanı iyice dagılmadan rahatsız olmuyorum ben. Mesela kimisi sehpada bardak dursa rahat edemez, oturamaz. Ben öyle değilim ya.
Misal şuanki halimEki Görüntüle 1892039
cok zor imkansız artık içinden gelecek.bi öneri aldıgını geri yerine koy o zaman düzen olur azıcıkArkadaşlar mrb ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?