Hamarat ve titiz hanımlar yetişin :-(

Aldığınız eşyayı işi bitince yerine koyun bu sizi inanılmaz düzene sokar
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama eğer oturabilcek kadarsa mama sandalyesi edinin ve onda oturmaya alıştırın.
Siz nerede iş yapıyorsanız oraya götürün.
Genel olarak vücudunuzda tembellik hakimse yakın zamanda kan değerlerinize baktırın.
Bu arada komşunuzuda çok takmayın

İşin kötü yanı iyice dagılmadan rahatsız olmuyorum ben. Mesela kimisi sehpada bardak dursa rahat edemez, oturamaz. Ben öyle değilim ya.
Misal şuanki halimEki Görüntüle 1892039

Yav canim insanlik hali bunlar, topla koy tepsiye bitti gitti. O kadar da olacak. sadece ayaga kalktigimizda herseyin yeri belli olsun ortada birsey kalmasin.
Ama konu sahibi bir zahmet o camasirlar da oturma odasinda beklemesin o tembellik hep böyleysen.

Evet canim insanın içinden gelcek ama program yapmak da lazim çocuk var diyosun gece yatmadan evi toplayabilirsin çocuk uyaninca çok bişey yapilmiyo çünkü tabi dönem dönem değişiyor bu. Ya da çocuk uyanmadan evi toplayabilirsin. Annem de diyo hep çocuklu ev dağınık ol boşver bende dağınıgım biraz yeni yeni toparlanmaya başladım çok titiz bi Kocam var çünkü sinirimi bozuyo hep bu yüzden.

Arkadaşlar çok güzel örnekler vermiş zaten . Bencede ilk mutfak dolaplarından başlayın içinde ne varsa makinada yıkayıp dolapları silin. Arkasından yazlık kışlık ayırıp tüm dolap çekmece üniteleri düzenleyin. Perdeleri sık sık yıkayın evin mis gibi kokmasını sağlıyor. Ardından bir gün koltukları bir gün halı mümkünse yıkamaya verin bir gün kapı bir gün cam yapın sonuçta bebeğiniz var tüm günü temizliğe ayıramazsınız. En sonundada evi silip toz alın ve yerleştirin. Sonrasında temiz tutmaya çalışın. Ara ara bi yerleri temizlemek zaten evde hep bir ferah koku oluşturur. Mutlaka havalandırın ve bebeğiniz var genellikle arap sabunu ve beyaz sabun kullanın ki çocukta etkilenmesin

Hangi çamasırlar kız?

Benim evim de gorunurde temiz ama mesela gecen aklima geldi sildim buzdolabinin ustunde 1 yillik toz birikmis gormedigim yerleri temizlemek hic aklima gelmiyor, dolap ustleri yatak altlari petek aralari falan leş gibi oluyor

Dagınık ve pasaklı olun daha iyi
Ben cok titiz ve dğzenlıyım
O yuzden sunada sinir harbi yasıyırum haftaiçi calısıyorum haftasonu illa bir gunum de işle güçle geciyor

Bu arada ben de gaza gelmek için youtube dan clean routine videolarını izliyorum.
İnsan birilerini temizlik yaparken gorunce canı cekiyor ilginç bir sekilde
Dene bir de onları.

Benim evimi b.k götürüyor açıkçası 5 gündür bulaşıkları yerleştireceğim makineye.

Ama yine de cevap vereyim.
Her gün bir yeri yap otokontrolünü sağlayabiliyorsan

Tertemiz oluyor
5 gündür makinaya bulasık mi yerlesecek
Nasıl rahat ediyorsunuz

Düzenli olmayı bi türlü beceremedim ama çalışmama rağmen evim daima temizdir. Haftada iki gün temizlik yaparım. Bi pazar bi perşembe. Perşembe günleri sadece evi süpürüp toz alırım. pazar günleri süpürp viledalayp toz alırım, buzdolabınıve mutfak dolaplarını silerim, iki haftada bir camları silerim. Rutinimi bozmam. Hamilelikte son aya girdim hala böyle devam ediyorm annem yardıma geliyr tbi şimdi cam mam silemiyorm o yapıyor sağolsun. Biraz içinde olacak ya benimki okb ye bağlı titizlik durumu. Ama düzen konusunda da oldukça yetersizim.

Aynen temizledikce iştaha geliyor insan önemli olan başlamakta ve bölünmemekte örneğin acıktım diye gelen bir koca yada yanımdan ayrılmayan bir bebek.. Bebeğim benden ayrı takılsa yine olacak az ama o da yok fikir için teşekkür ederim

5 gündür makinaya bulasık mi yerlesecek
Nasıl rahat ediyorsunuz
Pisim valla çok kokmasın diye camları da açtım
Kıçım dona dona uyuyorum
Hiç yapasım gelmiyor

Depresyonda olunca
Pazarları eve abla geliyor
O olmasa cidden ölcem çöpten

Temizlik yaparken kocam acıktım die gelirse cok sinirlenirim
Kocam yardım etmezse de sinirlenirim
Bugun yardım edesi yokmus canı istemıyormus temizliğe kalksmıstık öylece biraktim evi
Temizleyemiyorum diye sinirden aglıyorım suanda

Pisim valla çok kokmasın diye camları da açtım
Kıçım dona dona uyuyorum
Hiç yapasım gelmiyor

Depresyonda olunca
Pazarları eve abla geliyor
O olmasa cidden ölcem çöpten

Program izle fea gaza gelirsin. Inan icinden temizlik canavari cikartiyor. Ben temizlik yapacak halim olmayinca bile acar izlerim icimiz yaglari erir.
Bu arada uzunca süreler demir eklikligim vardi, tedavi oldum atom karinca gibi ayni anda bes alti ise yetisebiliyorum. Kaniniza baktirin.

İnsan birilerini temizlik yaparken gorunce canı cekiyor ilginç bir sekilde

Tek kiskandigim sey bu galiba dünya hayatinda. Paraydi, esyaydi burnuma soksunlar hayatta kiskanmam ic bile gecirmem. ama biri balkona yorganlari mi atmis... görmeyeyim. Eve gidip benim de cikarasim gelir.

Bazen benimde oturup ağladığım olmuştur çok tembelim örneğin balkondan çamaşır mi topladım bir haftadır salonda katlanmadan sele de duruyor öyle.. Üzerimden gömlek mi çıkardım vestiyerde duruyor öyle günlerce ve benim kocam asla yardım etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…