İşin kötü yanı iyice dagılmadan rahatsız olmuyorum ben. Mesela kimisi sehpada bardak dursa rahat edemez, oturamaz. Ben öyle değilim ya.
Misal şuanki halimEki Görüntüle 1892039
Yav canim insanlik hali bunlar, topla koy tepsiye bitti gitti. O kadar da olacak. sadece ayaga kalktigimizda herseyin yeri belli olsun ortada birsey kalmasin.
Ama konu sahibi bir zahmet o camasirlar da oturma odasinda beklemesin o tembellik hep böyleysen.
Dagınık ve pasaklı olun daha iyiArkadaşlar mrb ..
İki senedir evliyim bir tane çocuğum var
Asıl mevzu şu ki çok dağınık ve pasaklıyim :-( evime gelen oldu mu aman yatak odası tarafını görmesinler aman mutfağa girmesinler diye kapıları kapatıyorum komşumun evine girince de banyosuna kadar her yerde gezdiriyor beni şurda şu var burda bu var tabi evi benim evimden güzel ve bakımlı ama o ayrı konu bende sürekli derli toplu olmak istiyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor ama bu halimden de memnun değilim.. Belki burda motive olurum diye buraya geldim ne yapmalıyım bana yardım edin nasıl hayatımı düzene koyabilirim artık dağınık pis evden bıktım :-(
Hangi çamasırlar kız?
5 gündür makinaya bulasık mi yerlesecekBenim evimi b.k götürüyor açıkçası 5 gündür bulaşıkları yerleştireceğim makineye.
Ama yine de cevap vereyim.
Her gün bir yeri yap otokontrolünü sağlayabiliyorsan
Tertemiz oluyor
Aynen temizledikce iştaha geliyor insan önemli olan başlamakta ve bölünmemekte örneğin acıktım diye gelen bir koca yada yanımdan ayrılmayan bir bebek.. Bebeğim benden ayrı takılsa yine olacak az ama o da yok fikir için teşekkür ederimOda oda yap temizliğini hepsine birden girme önce lazım olmayan şeyleri at.dağınıklığın en büyük sebebi istifçilik yani lazım olmayanları atmaya kıyamam ak.
Önce kahveni iç bi mutluluk depola ☺ sonra lavoba wcye çamaşır suyu dök onlar işler bi yandan.sonra en az dağınık olan odaya gir ve başla müzik aç sakız çiğne☺ o odayı temiz görünce daha da hevesleneceksin☺ benim stilim böyle☺
Benim bulaşıklarım ertesi güne asla kalmaz tek derdim hemen dağılması ve aldığımı aldık yere koymamam5 gündür makinaya bulasık mi yerlesecek
Nasıl rahat ediyorsunuz
Pisim valla çok kokmasın diye camları da açtım5 gündür makinaya bulasık mi yerlesecek
Nasıl rahat ediyorsunuz
Temizlik yaparken kocam acıktım die gelirse cok sinirlenirimAynen temizledikce iştaha geliyor insan önemli olan başlamakta ve bölünmemekte örneğin acıktım diye gelen bir koca yada yanımdan ayrılmayan bir bebek.. Bebeğim benden ayrı takılsa yine olacak az ama o da yok fikir için teşekkür ederim
Pisim valla çok kokmasın diye camları da açtım
Kıçım dona dona uyuyorum
Hiç yapasım gelmiyor
Depresyonda olunca
Pazarları eve abla geliyor
O olmasa cidden ölcem çöpten
Pisim valla çok kokmasın diye camları da açtım
Kıçım dona dona uyuyorum
Hiç yapasım gelmiyor
Depresyonda olunca
Pazarları eve abla geliyor
O olmasa cidden ölcem çöpten
Acı ama gerçek evet tembelim koca kıçım kalkmıyor bi türlüHangi çamasırlar kız?
İnsan birilerini temizlik yaparken gorunce canı cekiyor ilginç bir sekilde
Bazen benimde oturup ağladığım olmuştur çok tembelim örneğin balkondan çamaşır mi topladım bir haftadır salonda katlanmadan sele de duruyor öyle.. Üzerimden gömlek mi çıkardım vestiyerde duruyor öyle günlerce ve benim kocam asla yardım etmezTemizlik yaparken kocam acıktım die gelirse cok sinirlenirim
Kocam yardım etmezse de sinirlenirim
Bugun yardım edesi yokmus canı istemıyormus temizliğe kalksmıstık öylece biraktim evi
Temizleyemiyorum diye sinirden aglıyorım suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?