- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
-
- Konu Sahibi nimesaybycn
7 ceddini kurutmuşsunuzdur hayvanın o kadar işlemleortada yiyecek bırakmayın, başka yapacak bir şey kalmamış gibi..
sağolsun o konuda hiç üzmez zaten beniO kadar ilaç sıkmışsınız yahu çoktan ölmüştür vede ilaç etkisiyle de bir süre gelmezler zaten. Korkulacak birşey kalmamış ama siz yine de korkuyorum ayağına dışarıda yemek ısmarlatın eşinize, bu fırsat her zaman gelmez...
Korkmam ama huylanirim bnde kasinmaya basladim bileevdede kimse gormez beni bulur ne hikmetse....cnm o kdr ilaca olmustur zaten dahada gelmez sanmiyrm ama yinede tedbir amacli tel tktirabilirsinz senin icin rahat olur en azindan..
Bnde oyleyim canm cok huylanirim kasinmaya baslarim hemen.gecen sene bzm eve fare girmisti...o geceyi nasi gecirdm sabahi nasi ettik bilmiyrm..3 gun eve girmedm bulunana kadar.halada kapi pencere acarken tedirgn oluyrm yine gelirmi bde evde yalnizken diye....benimde aklıma geldikçe kaşınıyorum. bizde uludağın eteklerinde oturuyoruz börtü böcek giriyor hep eve en iyisi tel taktırmak yoksa kocam birgün kalpten gidecek diğer odadan ben çığlığı basınca. ayy sinekten bile huylanıyorum yaa
dün gece aklıma o geldi çok şükür ki fare değil diye. beterin beteri var. dediğin gibi hep bizim gibileri bulur zaten. ama ben evde yürürken hep yere bakarak yürüyorum huyluyum yaBnde oyleyim canm cok huylanirim kasinmaya baslarim hemen.gecen sene bzm eve fare girmisti...o geceyi nasi gecirdm sabahi nasi ettik bilmiyrm..3 gun eve girmedm bulunana kadar.halada kapi pencere acarken tedirgn oluyrm yine gelirmi bde evde yalnizken diye....
evet yaa tam nefretlik. daha önce kırk ayak falan girdiği olmuştu ama bu çok iğrenç bir de çok hızlı hareket ediyor...En iğrenç böcek bu ya
Of evet yaevet yaa tam nefretlik. daha önce kırk ayak falan girdiği olmuştu ama bu çok iğrenç bir de çok hızlı hareket ediyor...
ayyy keşke yazmasaydınız bunları şuan gözümün önüne devasa boyutta bir canavar geliyorİlaclama sirketine ilaclatin. Onlar bir ilac sikiyorlar, hicbir seyi yikamaniza gerek kalmiyor, evi terk etmenize de gerek kalmiyor.
Oldurulunce yumurtasini birakiyor diye okumustum bir yerde. Dogruysa öldürerek sayisini cogaltma durumunuz olabilir.
Bir de cok guzel ölü taklidi yapiyorlar. Öldürdün saniyorsun, ayaklarini havaya dikiyor, bir saniye arkani donuyorsun kaçış o kaçış. Onlara gozunu dikip baktiginda hareket etmiyor, kendini gorunmez saniyor, uyanik.
Yillar once babamin beni zorla ikna ederek tuttugu evimde dis fircamin ustunde gormustum bir gece yarisi.Ev eskiydi, kiralik ev cok azdi, annemler ikna etmisti beni oyle tutmustum. Neyse o mutanti gorunce hemen annemleri aramis, bana zorla bu evi tutturdunuz diye aglamistim. Ertesi gun ilaclatmis, tası taragi toplayip bir hafta arkadasta kalmistim.
Bir de bunlar ne yiyor ne iciyor bilmem, dev gibi oluyorlar, ilginc.
Anneannemlerin evinde bir ara cok vardi. Gece nisan alip terlikle ölduruyordum. Ev ahalisi artik alismisti, uyanmiyorlardi bile.
korku filmi gibi resmen ya. ben yine kaşınmaya başladım...Annemin evinde cok var. Ne zaman oraya gitsek gece tuvalete falan kalkinca ilk once isigi yakip bekliyorum ki ortada hamambocegi varsa kacsinlar diye. Bir gun de bir kosede bir suru gordum hemen elektrikli supurgeyi calistirdim. Sonra bir baktim hortumun ucundan yuruye yuruye geri cikiyorlar.Yeniden supurgeyi calistirip icine de zehir siktim.
Bakalim ne tavsiyeler gelecek takipteyim.