hamamböceği :(

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
748
kızlar merhaba,
en korktuğum şeylerden biri başıma geldi.mutfağımda hamamböceği gördüm dün akşam 2. kez. bir kaç gün önce de gördüm halım beyaz olduğu için direkt gözüme çarptı kaçarken halıyla dolap arasında sıkıştırdım eşim geldi öldürdü ama dün geceki bulaşık makinesini altına kaçtı. eşim yine biraz sarstı oraları dolaplara vurdu belki çıkar diye ama çıkmadı. diğer odalara geçmesin diye mutfak kapısını kapatıp altını bezlerle doldurduk. sabah ilk iş gidip chrysamed isimli ilacı aldık eczaneden bir de detan böcek yemi aldık kutu gibi oluyor ya. ilacı olduğu gibi boca ettik bir de o yemleri koyduk. ama nerden geldi neden geldi acaba başka var mı yuva yapmışmıdır bilmiyorum (( çok da korkuyorum ve görür görmez huylanıp kaşınmaya başlıyorum. mutfak balkonunun yanında asma var acaba diyorum ki bu sinek ilaçları geçince asmadan tırmanıp eve mi girdiler. aiiiyyyhhhh aklıma geldikçe kaşınıyorum. ekstra yapabileceğim bir şey var mı bu yaptıklarımın dışında? bütün gece uyuyamadım, sabah eşime kahvaltı hazırlayamadım ben de işe aç aç geldim akşam nasıl giricem o mutfağa yaa

O kadar ilaç sıkmışsınız yahu çoktan ölmüştür vede ilaç etkisiyle de bir süre gelmezler zaten. Korkulacak birşey kalmamış ama siz yine de korkuyorum ayağına dışarıda yemek ısmarlatın eşinize, bu fırsat her zaman gelmez...

sağolsun o konuda hiç üzmez zaten beni yeter ki o böcek olmasın.ben ne yemekler yaparım. internette kolay kolay ölmedikleri yazıyor o yüzden acaba ölmüş müdür diye tereddüt ettim.

Korkmam ama huylanirim bnde kasinmaya basladim bile evdede kimse gormez beni bulur ne hikmetse....cnm o kdr ilaca olmustur zaten dahada gelmez sanmiyrm ama yinede tedbir amacli tel tktirabilirsinz senin icin rahat olur en azindan..

Korkmam ama huylanirim bnde kasinmaya basladim bile evdede kimse gormez beni bulur ne hikmetse....cnm o kdr ilaca olmustur zaten dahada gelmez sanmiyrm ama yinede tedbir amacli tel tktirabilirsinz senin icin rahat olur en azindan..

benimde aklıma geldikçe kaşınıyorum. bizde uludağın eteklerinde oturuyoruz börtü böcek giriyor hep eve en iyisi tel taktırmak yoksa kocam birgün kalpten gidecek diğer odadan ben çığlığı basınca. ayy sinekten bile huylanıyorum yaa

Bnde oyleyim canm cok huylanirim kasinmaya baslarim hemen.gecen sene bzm eve fare girmisti...o geceyi nasi gecirdm sabahi nasi ettik bilmiyrm..3 gun eve girmedm bulunana kadar.halada kapi pencere acarken tedirgn oluyrm yine gelirmi bde evde yalnizken diye....

dün gece aklıma o geldi çok şükür ki fare değil diye. beterin beteri var. dediğin gibi hep bizim gibileri bulur zaten. ama ben evde yürürken hep yere bakarak yürüyorum huyluyum ya arıyorum resmen

evet yaa tam nefretlik. daha önce kırk ayak falan girdiği olmuştu ama bu çok iğrenç bir de çok hızlı hareket ediyor...
Of evet ya
Bende bi gün odamdayken bi baktım halinin üstünde bi şey var
Ay tüylerim diken diken oldu yine
Vurmaya çalıştım depar attı resmen pislik halinin altına gitti
Sonra bi baktım halinin üstüne çıkıp can vermiş iğrenç ya

Annemin evinde cok var. Ne zaman oraya gitsek gece tuvalete falan kalkinca ilk once isigi yakip bekliyorum ki ortada hamambocegi varsa kacsinlar diye. Bir gun de bir kosede bir suru gordum hemen elektrikli supurgeyi calistirdim. Sonra bir baktim hortumun ucundan yuruye yuruye geri cikiyorlar. Yeniden supurgeyi calistirip icine de zehir siktim.

Bakalim ne tavsiyeler gelecek takipteyim.

İlaclama sirketine ilaclatin. Onlar bir ilac sikiyorlar, hicbir seyi yikamaniza gerek kalmiyor, evi terk etmenize de gerek kalmiyor.
Oldurulunce yumurtasini birakiyor diye okumustum bir yerde. Dogruysa öldürerek sayisini cogaltma durumunuz olabilir.

Bir de cok guzel ölü taklidi yapiyorlar. Öldürdün saniyorsun, ayaklarini havaya dikiyor, bir saniye arkani donuyorsun kaçış o kaçış. Onlara gozunu dikip baktiginda hareket etmiyor, kendini gorunmez saniyor, uyanik.

Yillar once babamin beni zorla ikna ederek tuttugu evimde dis fircamin ustunde gormustum bir gece yarisi. Ev eskiydi, kiralik ev cok azdi, annemler ikna etmisti beni oyle tutmustum. Neyse o mutanti gorunce hemen annemleri aramis, bana zorla bu evi tutturdunuz diye aglamistim. Ertesi gun ilaclatmis, tası taragi toplayip bir hafta arkadasta kalmistim.

Bir de bunlar ne yiyor ne iciyor bilmem, dev gibi oluyorlar, ilginc.

Anneannemlerin evinde bir ara cok vardi. Gece nisan alip terlikle ölduruyordum. Ev ahalisi artik alismisti, uyanmiyorlardi bile.

ayyy keşke yazmasaydınız bunları şuan gözümün önüne devasa boyutta bir canavar geliyor ağlıcam yaa... evim yeni 3 yıllık ev. nem rutubet hiçbir şey yok.ibir tane daha görürsem ilk işim ilaçlama şirketini arama kolacak. peki kesin çözüm mü oluyor ilaçlama şirketleri. onlar öldürdüğünde de yumurtasını bırakmıyor mu?napim yani kabullenip öldürmeden aileden sayıp kimlikmi çıkartalım :)

korku filmi gibi resmen ya. ben yine kaşınmaya başladım...

bir de sanki kanatları vardı acaba korkuyla yanlış mı gördüm? eğer kanatları varsa uçup gelmiştir balkondan

Tablet seklindeki ilaclar zaten cok etkili ama disardan ucmussa bisey olmaz fakat dolabin icinden ciktiysa yavrulayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…