hamamböceği :(

Tablet seklindeki ilaclar zaten cok etkili ama disardan ucmussa bisey olmaz fakat dolabin icinden ciktiysa yavrulayabilir:KK51:

dolaplarda bişi yok canım.zaten dolap altları arkaları falan tamamen kapalı sadece kapakları var içine girebilecekleri. ikiside halının üstünde denk geldi dolap altları yere sıfır olduğu için bulaşık makinesini altına kaçtı. tabletin üstünde 3 ay etkili yazıyor.

ayyy keşke yazmasaydınız bunları şuan gözümün önüne devasa boyutta bir canavar geliyor :KK43: ağlıcam yaa... evim yeni 3 yıllık ev. nem rutubet hiçbir şey yok.ibir tane daha görürsem ilk işim ilaçlama şirketini arama kolacak. peki kesin çözüm mü oluyor ilaçlama şirketi onlar öldürdüğünde de yumurtasını bırakmıyor mu?napim yani kabullenip öldürmeden aileden sayıp kimlikmi çıkartalım :)

Onlar ezerek öldürmüyor ki. Şöyle soyleyeyim eve bir ara dönmem lazimdi, ölü buldugum hamambocegini balkona firlatmistim. Ölüsüne karincalar tenezzul etmemisti, vucudu zehirli oldugu icin heralde. Eve donunce de evi problemsiz buldum. İlaclayan 6 ay evinize giremez artik dedi. 6 aydan fazla girmedi. Sonra da o evden kurtuldum sukur. :)))

Aglamayin ya , bir yer bulun ilaclatin. :KK66:

dolaplarda bişi yok canım.zaten dolap altları arkaları falan tamamen kapalı sadece kapakları var içine girebilecekleri. ikiside halının üstünde denk geldi dolap altları yere sıfır olduğu için bulaşık makinesini altına kaçtı. tabletin üstünde 3 ay etkili yazıyor.

O zaman guzel ama cok dikkat et canim cunku cok illet bisey ya of aklima geldikce midem bulaniyo eski evimizde gece mutfaga giremezdim :KK43:
Suanki evimizde bu tabletlerden var sadece bir kere gordum ama artik yok seninkinde de olmaz :KK19:

bu tablet dediğin şey ortası delik olanlar dimi aynı şeyden bahsedip bahsetmediğimizden emin olmak istiyorum.

Onlar ezerek öldürmüyor ki. Şöyle soyleyeyim eve bir ara dönmem lazimdi, ölü buldugum hamambocegini balkona firlatmistim. Ölüsüne karincalar tenezzul etmemisti, vucudu zehirli oldugu icin heralde. Eve donunce de evi problemsiz buldum. İlaclayan 6 ay evinize giremez artik dedi. 6 aydan fazla girmedi. Sonra da o evden kurtuldum sukur. :)))

Aglamayin ya , bir yer bulun ilaclatin. :KK66:

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. dediğim gibi bir tane daha görürsem hemen ilaçlama şirketini arıcam bütün evi komple ilaçlatıcam... çok masraflı bir şey değildir heralde dimi.

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. dediğim gibi bir tane daha görürsem hemen ilaçlama şirketini arıcam bütün evi komple ilaçlatıcam... çok masraflı bir şey değildir heralde dimi.

Yok canim 30 küsür lira ödemiştim ben. :KK66:

X