• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam böceklerii..

Canim ismi matkov mus uzerinde hamam bocegine etkin yazıyor 500ml lik şişede. Onu sıkıp yarım saat odanin kapısını kapat sonra her yeri camasir suyuyla sil malum bunlar muthis bakteriyel varliklar. Bir de raid in hamam bocegi yemi diye tabletleri var onuda dip koseye yerlestir bayagi ise yarıyor. Bir de arkadaşım onermisti eczanede satılan bir karisim varmis onunla ilaclayinca eve 6 ay boyunca hic bir haşere girmiyormus sinek bile onuda deneyecegim bir ara sende arastir derim. Kolay gelsin:21:

Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..Ezmek de çoğalmalarına neden oluyormuş bir arkadaşımız öyle söylemiş burada!
Ben tekrar görmedim çok şükür.
Yalnız aklıma tuvalet ve banyo gideri geldi, oralara ilaç sıkın çamaşır suyu dökün , belki ordan geliyordur

Canim ismi matkov mus uzerinde hamam bocegine etkin yazıyor 500ml lik şişede. Onu sıkıp yarım saat odanin kapısını kapat sonra her yeri camasir suyuyla sil malum bunlar muthis bakteriyel varliklar. Bir de raid in hamam bocegi yemi diye tabletleri var onuda dip koseye yerlestir bayagi ise yarıyor. Bir de arkadaşım onermisti eczanede satılan bir karisim varmis onunla ilaclayinca eve 6 ay boyunca hic bir haşere girmiyormus sinek bile onuda deneyecegim bir ara sende arastir derim. Kolay gelsin:21:
Çok teşekkür ederim gerçekten önerdiğiniz ilacı araştıracağım:)Yalnız kapsül olayını ilk kez duyuyorum ya hiç görmemiştim daha önce!!Raidin tabletlerini denemedim ama kendisi pek bir işe yaramıyor normalden büyük oldukları için..Bir kere sıkmaya niyetlendim böcek resmen gargara yaptı onunla:))

Rutubetten olabilir evde rutubet oluşumu var mi?
Hayır aslında binamız da yeni sayılır,evde sürekli yoklar dışarıdan geldiklerini düşünüyorum ilaçlanmış olmasına rağmen geliyorlar ve normale göre büyükler cidden

Çok teşekkür ederim gerçekten önerdiğiniz ilacı araştıracağım:)Yalnız kapsül olayını ilk kez duyuyorum ya hiç görmemiştim daha önce!!Raidin tabletlerini denemedim ama kendisi pek bir işe yaramıyor normalden büyük oldukları için..Bir kere sıkmaya niyetlendim böcek resmen gargara yaptı onunla:))
cok guldum allahta sizi güldürsün :KK48: deneyin gercekten bayagi etkili

cok guldum allahta sizi güldürsün :KK48: deneyin gercekten bayagi etkili
Sen hiç evde hormonlu olanlarıyla yüz yüze geldin mi canım karşılaşma anı önerilerin var mı adamlar o kadar iri ki saygı duyup direk başka odaya kaçıyorum:))

Sen hiç evde hormonlu olanlarıyla yüz yüze geldin mi canım karşılaşma anı önerilerin var mı adamlar o kadar iri ki saygı duyup direk başka odaya kaçıyorum:))
Allahim :KK48: vallahi koptum:KK48: denk gelmedim hic böylesiyle :KK48: saka maka onlar ölmezde :KK43:

Kızlar merhaba üye olmama rağmen takip ettiğim bir siteydi ama bu sorunu artık sizlere danışmak istiyorum:KK43:(İlaçlanmasına rağmen evde normalden büyük hamam böcekleri görüyorum..sürekli değil ama 15-20 günde bir falan..Evde olsa çok daha hızlı ürerler diye düşünüyorum..En son bugün de gördüm ama arkadaşlar abartmıyorum gerçekten kocamanlar korkuyorum da biraz!Napıcam arkadaşlar nası ölür bunlar
Komple apartman ve apartmanın içindeki evler,varsa bahçe,çatı/dam merdiven boşluğu loğar vs ilaçlanmadan çözüm olmaz ne yazık ki.

Komple apartman ve apartmanın içindeki evler,varsa bahçe,çatı/dam merdiven boşluğu loğar vs ilaçlanmadan çözüm olmaz ne yazık ki.
Bizim ev ilaçlanmıştı aslında ama bütün apartmanın ilaçlanmasını söyledim yöneticiye daha bir ses çıkmadı..Büyük ihtimalle sürekli olmadığından düşünmüyorlar..Ama kocamanlar ya görünce nasıl öldüreceğimi dahi bilmiyorum baya büyükler!!!

Cidden nası ölürler benim bir fikrim yok galiba biraz cesaretsizim:))Seninkiler daha mı küçüktü canım:)
Ben hic karsilasmadim canim isin ilginc tarafida o iste :110:annem bende kaldigi zaman bir kere görmüş orta boyutta bir tane öldürmüş ondan sonrada o kapsul kapsul yumurtalari buldum o cinnetimdi zaten :kusmuk::KK48:

Back
X