• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam böceklerii..

ipekkk_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
244
79
18
34
Kızlar merhaba üye olmama rağmen takip ettiğim bir siteydi ama bu sorunu artık sizlere danışmak istiyorum:((İlaçlanmasına rağmen evde normalden büyük hamam böcekleri görüyorum..sürekli değil ama 15-20 günde bir falan..Evde olsa çok daha hızlı ürerler diye düşünüyorum..En son bugün de gördüm ama arkadaşlar abartmıyorum gerçekten kocamanlar korkuyorum da biraz!Napıcam arkadaşlar nası ölür bunlar

Borik asit alın çok iyi diyolar. Bizde de kalorifer böceği var ben de alıp deniycem hemen.

profesyonel ilaçlama şirketine komple apartmanı ilaçlatın
Evet bu durumu artık yöneticiyle de konuşacağım..Başka bir komşunun evinden geliyor olabilir bana da..çünkü sürekli görmüyorum ve daha önce ilaçlatmama rağmen karşılaşıyorum hala..

Çıktıkları bir yer olabilir orayı kapatmak gerek

Bizim misafir odasında baca deliği gibi bişey vardı, bende hep salonda görüyordum, orayı kapattık bi daha gelmedi şükür

Iyykk:kusmuk: nefret bişi onlar bitip tukenmiyorlar sakin öldürmeyin öldürdükçe yumurtalarını birakiyorlar prof ilaçlama yaptırın

Borik asit alın çok iyi diyolar. Bizde de kalorifer böceği var ben de alıp deniycem hemen.
Tavsiyesiniz için teşekkür ederim mutlaka araştıracağım..Sizde sürekli çıkıyor mu yoksa tek tük mü görüyorsunuz...Kalorifer böcekleriihamam böceklerinden bir tık küçük ve açık renk oluyordu değil mi!

Tavsiyesiniz için teşekkür ederim mutlaka araştıracağım..Sizde sürekli çıkıyor mu yoksa tek tük mü görüyorsunuz...Kalorifer böcekleriihamam böceklerinden bir tık küçük ve açık renk oluyordu değil mi!
Evet kahverengi bir böcek. Hamam böceği gibi büyük değil ama çogalmalarindan korkuyorum. İnşallh kurtuluruz cok sinir bozuyolar:mad:

Çıktıkları bir yer olabilir orayı kapatmak gerek

Bizim misafir odasında baca deliği gibi bişey vardı, bende hep salonda görüyordum, orayı kapattık bi daha gelmedi şükür
İnanın nereden geldikleri konusunda çok kafa yordum ama göze çarpan bir yer yok..Hiç bir açıklık ya da delik olmadı gözüme çarpan..Bir de gerçekten kocamanlar niyeyse..Sizinkiler büyük müydü o şekilde görünce ne yapıyordunuz!!

Evet kahverengi bir böcek. Hamam böceği gibi büyük değil ama çogalmalarindan korkuyorum. İnşallh kurtuluruz cok sinir bozuyolar:mad:
Sizi çok iyi anlıyorum umarım kurtuluruz en kısa zamanda..Çok hızlı hareket ediyorlar buradakiler sizinkiler de öyle mi karşılaşınca ne yapıyorsunuz benimkiler kocaman yahu ben korkuyorum biraz açıkçası:(

İnanın nereden geldikleri konusunda çok kafa yordum ama göze çarpan bir yer yok..Hiç bir açıklık ya da delik olmadı gözüme çarpan..Bir de gerçekten kocamanlar niyeyse..Sizinkiler büyük müydü o şekilde görünce ne yapıyordunuz!!
Büyüktü, 2 kere salına salına salonun ortasında yürürken gördüm, çok kötüydü ,
sonra o baca deliğini kapatınca bi daha görmedim şükür
Çok moral bozucu :(

Iyykk:kusmuk: nefret bişi onlar bitip tukenmiyorlar sakin öldürmeyin öldürdükçe yumurtalarını birakiyorlar prof ilaçlama yaptırın
Hadii ya bunu da yeni duyuyorum..Yakalamak pek mümkün olmuyor ki çok hızlılar gördüklerimizi nası uzaklaştıracaz ki bilmiyorum valla!!

Sizi çok iyi anlıyorum umarım kurtuluruz en kısa zamanda..Çok hızlı hareket ediyorlar buradakiler sizinkiler de öyle mi karşılaşınca ne yapıyorsunuz benimkiler kocaman yahu ben korkuyorum biraz açıkçası:KK43:
Hem de nasıl hızlı. Ben hayatta öldüremem de atamam da hemen çikiyorum odadan yada evdekilere aldiriyorum.

Hadii ya bunu da yeni duyuyorum..Yakalamak pek mümkün olmuyor ki çok hızlılar gördüklerimizi nası uzaklaştıracaz ki bilmiyorum valla!!
bizim eve komsudan gelmişti (tahminen) ev sıfır çünkü kocaman bi tane sonra bikactane oldular ilaç aldı adını hatırlamıyorum ama 15 tl almış bir attık birdaha hiç görmedik baya araştırdım yumurta birakiyorlar ölürken öldükleri yeri mutlaka sirke ile silin ben öyle yapmıştım.

Büyüktü, 2 kere salına salına salonun ortasında yürürken gördüm, çok kötüydü ,
sonra o baca deliğini kapatınca bi daha görmedim şükür
Çok moral bozucu :KK43:
Çok geçmiş olsun umuyorum bir daha karşılaşmazsanız..Karşılaşmak anında ne yapmak gerekiyor peki büyükler baya ben geçen ilaç sıktım resmen hiç tınlamadı bile

bizim eve komsudan gelmişti (tahminen) ev sıfır çünkü kocaman bi tane sonra bikactane oldular ilaç aldı adını hatırlamıyorum ama 15 tl almış bir attık birdaha hiç görmedik baya araştırdım yumurta birakiyorlar ölürken öldükleri yeri mutlaka sirke ile silin ben öyle yapmıştım.
Aynen bendeki durumda buna benzer..Dediğiniz gibi kocamanlar sen nasıl öldürüyordun arkadaşım ilaç sıkmaya kalktım geçen hiç tınlamadı bile,hemen kaçıyorlar zaten

Çok geçmiş olsun umuyorum bir daha karşılaşmazsanız..Karşılaşmak anında ne yapmak gerekiyor peki büyükler baya ben geçen ilaç sıktım resmen hiç tınlamadı bile
Birini ayakkabı kutusuna sokup attım, diğerini ayakkabı ile ezdim mecbur, iğrençler

Birini ayakkabı kutusuna sokup attım, diğerini ayakkabı ile ezdim mecbur, iğrençler
Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..Ezmek de çoğalmalarına neden oluyormuş bir arkadaşımız öyle söylemiş burada!

En tiksindigim hayvandır bu :63:bizde tatile çıktığımız bir ara eve dönünce hali altinda 10 15 tane kapsul gördüm o gunu hatirladikca midem alt ust oluyor:kusmuk:internetten baktim hamam bocegi oyle kapsul birakiyormus. eşim bir tane ilac aldi raid indi sanirim onunla ilacladik her yeri sonra 4 5 su sildim evi camasir suyuyla bir daha oyle birseye denk gelmedim.. o ilac baya etkili bir bakayimda yazayim tekrar canm

Back
X