Ayyyy
Fobim bu.
7 yıldır aynı evde kiracıydık satın aldık geçen sene.yaza kadar bu hayvanı hayatımda görmemiştim.
Önceki yıla kadar site çevresinde bahçede lağım faresi çoktu ama evlerde falan yoktu.belediye bayağı uğraştı bitmiş.bu yaratık çıktı belki alakası vardır.
inanılmaz ürperiyorum değil öldürmek veya basmak yanına gidemem.bir defa dış kapının ordan girerken gördüm eşim eve biri girdi sandı bağırmalarımıza.ben telaşla cifin kireç çözücüsünü sıktım geberdi.eve girince arınması çok zormuş.birde ezince yumurta bırakırmış ayyy içim kalktı
(
kapılarda süngerler boşluklarda alçı silikon hep kapattık.
Asansöre girecekken gördüm bir kaç defa yada akşam parka inersek o zaman.
Bilmiyorum benim ürpertim bu hayvana karşı çok fena rüyalarıma giriyor, inanılmaz kaşınıyorum, titriyorum o gün hiç birşey yiyemiyorum.
Ben tedbir amaçlı borik asit almıştım yazın tatile giderken. haşlanmış patatesle karıştırıp kuytu yerlere attırdım.dönünce eve girmedim kardeşimle eşim girdi varsa alın atın dedim yoktu dediler. beni kekliyorlar diye yeminler ettirdim
Her yere kafur koyuyorum lavanta yağı damlatıyorum.yeterki gelmesinler diye.
Giriş katlarda varmış şimdi yok diyorlar birde çekiniyor insanlar var demeye.site yönetimi ayda 3 defa ilaçlıyor.yinede tedirginim.
Pudra şekeri ve karbonat karışımı da işe yarıyormuş deneyin isterseniz.
Yalnız şunuda ekleyeyim bizim buralar öyle eski yıkık dökük evlerde değil ama olunca oluyor zıkkım.