Hayatımı mahveden hamam böcekleri..

Yapmanız gereken şey ilk önce zirai bir ilaç alıp komple evi talimatlara uygun şekilde ilaçlamak kesinlikle...sonrası için en büyük önerim kedi beslemeniz evet yanlış okumadınız kedi...benim evde kedi var ne böcek ne sinek hiçbirşey bırakmıyor öldürmeden..hatta geçen gece apartmana çıkmıştı eve girmek istemedi bende bıraktım apartmanda kaldı(demir kapımız sürekli kapalı dışarı kaçma ihtimali yok) sabah bir kalktım küçük bir fare yakalamış öldürmüş....apartmana nasıl girmiş fare bilmiyorum ama kedim iyiki var

Yapmanız gereken şey ilk önce zirai bir ilaç alıp komple evi talimatlara uygun şekilde ilaçlamak kesinlikle...sonrası için en büyük önerim kedi beslemeniz evet yanlış okumadınız kedi...benim evde kedi var ne böcek ne sinek hiçbirşey bırakmıyor öldürmeden..hatta geçen gece apartmana çıkmıştı eve girmek istemedi bende bıraktım apartmanda kaldı(demir kapımız sürekli kapalı dışarı kaçma ihtimali yok) sabah bir kalktım küçük bir fare yakalamış öldürmüş....apartmana nasıl girmiş fare bilmiyorum ama kedim iyiki var
Merhaba köpekte beslediniz mi.kopegimiz yavru ve iç parazit geçiriyor
Bende çok sevdim kucakladım öptüm şuan kendim için endişeliyim parazit kaptiysam ne kullanmalıyım ki kurtulayım konuda açtım kimse yazmadk

Benimde kedim varr 🥰🥰konuyu acali yil oldu ama yardim icin tesekkurler 🙂

Evim bahçe katı eski yapı çok müsait bu tür şeylere ve ben kafayı yemek üzereyim dün gece kilerde kocaman hamam böceği vardı bi buzdolabının altı bi çamaşır makinasının altına kaçtı gece gece tüm kileri boşalttık Evim öldürdü derken bugün tabletler spreyler aldım naftalin kokusunu sevmiyorlar diye araştırdım dün gördüğüm yerlere tuvaletlere mutfak tezgahının altlarına ( baya kötü durumda altı karanlık ve çok müsait her yere naftalin döktüm ev felaket kokuyor yani kiler.. Neyse demin mutfakta yemek yapıyordum ki az kala üstüme değecekti ..kaçtı sprey sıktım geri çıktı çok korksam da öldürdüm ve attım .
Dün gece ağladım sinirimden bu qra kaynıyo.. Silikon alıp tüm deliklere sıktım. Karıncada çok var örümcek de qma benim asıl sorunum hamam böceği.
Daha taşınalı üç ay oldu bu onuncu. Gardrobun arkasında yatak odamda boşluk var arkasına eşyaları koyduk 4 kere oraya yakın yatak odasında ölüsü çıktı Daha geöen hsfta bütün gardrop arkasında herşeyi çıkardım didik didik aradım herşeyi sildim süpürdüm ilqç sıktım. Şimdi de kilerde çıkıyorlar yavru da çıkıyor kocaman da. Iğrençler artık gerçkten huylu oldum bişey değse hopluyorum. İlaçlatacaz yada tarım ilacı alcaz . Kilerin iki yanı havalandırma ve tuvalet ve + tuvalet banyo var evde. Nereden geliyo olabilirler çözemedim Sizce? tuvaletin birini tıkadım kullanmıyoruz diye. Birde naftalini döktüm ya acaba onun kokudundan mı kaçtı kilerdeydi de mutfağa mı kaçtı ki? Mutfak ve kiler karşılıklı..
Öneriler ve Sizce Nereden geliyo olabilirler? Çözmeliyim yoksa yandım..
bende cok korkuyorum gece 3 te gordum allahımmm read sıktım öldü atamıyoum bakamıyorum bile en etkılı ilac nedir napsam bılemedım

Konu sahibi hamam böceklerine bir çözüm buldunuz mu ? Ayy kızlar bizde de 2 gündür mutfakta ben görüyorum bu pis şeyleri. Evde annemler yok şimdi mutfağa gireyim dedim Allahım tezgahın üstünde bir de ne göreyim ışığı açınca koşmaya başladı nasıl korktum yaaa kaşınıyorum şu an.Lütfen yardım edin ne yapılmalı yarın ilaç firmasını arayacağım evi ilaçlarlar (mutfağı) değil mi çok üzgünüm .Binanın önünde bahçe var oradan gelmiş olabilir ,bir de 25 yıllık bina zaten.Su giderlerinden gelmiş olabilir.
raid ılacı bende aldım faydası oldu ama 2 kere daha gördüm cıldırcam

X