hamam böcekleri

Bir sene uğraştım ne yaptıysam olmadı.. taşındım kurtuldum eşyalarmn içinden bile çıkıyordu

rutubetten de oluyor. Lavabo altlarından,balkondan bile girebilir. Ben de evde çok öldürdüm. İlaç çözüm. Bide üstüne vurarak sakın öldürmeyin. O sıvısından bile yumurtaları dışarı çıkıyormuş. Öldürükleri yerde ürerler. O kadar sevmiyorum ki tüylerim ürperdi konusunu açınca

bizim bahçedeki kediler hamam böceklerini öldürüp bırakıyorlar ya kedi biraz büyüsün bırakmaz o böcekleri halleder.

kedinin kumunu bahçeye koysanız hava da sıcak hazır neden terasta ki... yani evin tepesinde kedi kumu biraz saçma geldi bana balkon ya da küçük tuvalet de olabilir.

şırınga içinde jel yem satılıyor o kadar etkili ki denemenizi tavsiye ederim. küçük küçük sıkıyorsunuz karanlık nemli yerlere kimseyi zehirleme riskide yok. toplu iğne ucu kadar sıkacaksınız.eczanelerde ve büyük marketlerde satılıyor.böcekten çok çekmiş biri olarak faydalı bir zehir olduğunu söyleyebilirim.

Evet o konuda hata yaptık biz burup ezmiştik.öyle olunca çoğalıyormuş.ne illet bir hayvan bu defolup gitse keşkedetan tablet koyduk heryere sprey sıktık ölmüşler hep.yerinide bulduk karşı komşunun deposuna açılan bir delik varmış üst katta mutfak tezgahının arkasında.zaten hepsi orada ters dönmüştü diğer yerlerde yoktu.o deliği kapattık inşallah gelmezler artık.

Tablet ve spreydem sonuç alamazsam mutlaka deneyeceğim.evde kedi olduğu için onun ulaşamayacağı şekilde spreyledim ve zehirli tablet koydum ölmüşler şimdilik.

Bizimki bahçe katı değil 3.kat.kedim zaten avlıyor ama çakallar çok kapalı odaya giriyorlar kapının altından hayvan giremiyor tabi.kedinin tuvaleti terasta değil.üst katı kullanmadığımız için ona verdik herşeyi orada istediği gibi koşup oynuyor,ihtiyaçlarını gideriyor.istediği zaman aşağı iniyor.zaten geldiği yerdede dubleksti ev bu nedenle inip çıkmaya alışık.üst kat zaten büyük değil bir salon mutfak bitişik.küçük bir yatak odası ve tuvalet var.biz iki kişiyiz bu nedenle kullanmıyoruz şuan.

Bir sene uğraştım ne yaptıysam olmadı.. taşındım kurtuldum eşyalarmn içinden bile çıkıyordu
Bizde taşınacaktık zaten evin satılmasını bekliyoruz.evde sürekli sorun çıkıyor.bu sonuncusu artık iyice soğuttu bizi.

Evet anneme yorumları okudum çok şükür anladı hayvanın öyle birşeye sebep olmayacağını.nereden geldiğini bulduk yan komşunun deposuna açılan bir delik varmış bizim üst katın mutfak tezgahının altında.orayı kapattık tablet koyup ilaç sıktık ölmüşler.diğer yerlerde cesetleri yoktu.buarada Allah razı olsun hayvanlara sahip çıktığınız için.

Evet heryerde var.yan komşudan geliyor.biz ilaçtlatacağız ama apartmandakiler kabul eder mi bilmiyorum.zaten taşınmak istiyoruz memnun değiliz evden.akması kokması bitti şimdi bu başladı.

Hemen gidip bakacağım.kedim için endişeleniyorum zaten yukarı salmıyorum tek başına.

Hamam bocegimi ? Gordugum an bagiriyorum, saatlerce kendime gelemiyorum, tiksiniyorum ((((
Bence de evi ilaclatin. Onlar bir gecede o kadar cok uruyorlar ki ((((.

Ben zaten kedi için daha fazla kullanıyoruz o alanı o nedenle gördüğümüzü düşünüyorum.demekki onlar orada cirit atıyormuş bizim haberimiz yokmuş

Hepsini yapacağım inşallah kurtulurum bunlardan.midem bulandı artık.

Hamam bocegimi ? Gordugum an bagiriyorum, saatlerce kendime gelemiyorum, tiksiniyorum ((((
Bence de evi ilaclatin. Onlar bir gecede o kadar cok uruyorlar ki ((((.
Ben görünce kusuyorum.acayip fobim var benimde.başka böcek olsa neysede en iğrenci bunlar.

Allah sabır versin sizede.o kadar iğrenç ki valla evden iyice soğudum.kediler herşeyi avlıyor ama ben zehirlediğim için böcekleri salmıyorum şuanda tek başına yukarı.zehirlenir falan diye korkuyorum.bana kalsa ben bir kedi daha alacağım eve.

Bi kaç saat önce mutfağımın tezgahında junior hamam böceği öldürdüm. Evde kedi köpek yok. Ne kadar çamaşır suyuyla uğraşırsam uğraşayım çıkmaya devam ediyor. Alt kattada vardır muhtemelen karanlıkta geceleri çıkıyorlar. (geceleri wc ye girdiğimde muhakkak öldürüyorum) ilaçlama bizdede işe yaramadı. Hayret ediyorum nerden geliyorlar banyoda ki giderler tıkalı olduğu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…