- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
-
- Konu Sahibi EstrellaMorente
Bide kayınvalidenizin evindede varmış gidip görüyormussunuz ay ne gülerimKv var 15 dk mesafede oturuyor önce burada ki yöntemleri deniyeceğim olmadı ilaçlatıcaz mecburen dediğiniz gibi onlarda kalıcaz hiç istemesemde
Hiç sorma boykot ediyoruz zaten herçi bütün mahalle ondan ekmek alıyor bi biz almasak ne koyar ya adamlara olsun yine de ben hiç almam :))
Bide kayınvalidenizin evindede varmış gidip görüyormussunuz ay ne gülerim
Haha iyi sekmeler artı hamam böceksiz geceler diliyorum :)))Ekmeğin içinden sürpriz çıkana kadar emin olamiyorsunuz maalesef..
Hoş ben razıyım ölüsüne :))))
Şimdi Ceylan gibi sekerek hizla yatağa ulaşmak zamanı :)))
Kolay gelsin..
Ay hep fırın yüzünden di mi? Nasıl bir şırınga acaba o muhakkak alayım bendeeşırıngalar var böcek için şiddetle tavsiye ederim benim evimde fırın üstü ne tablet nede ilaclama şırınga önerdi ziraatçi aldım kesin çözüm
Kayınvaliden bu yazdığını görse direk 'Gelin gelin sen cok mu temizsinde evinde böcekler var ' demezse bende hiçbir sey bilmiyorumHahahah ay kendimi intihar edicem moduna girerim direk. Zaten kadının yaptığı ev temizliğinide beğenmiyorum dur dur sokma aklıma şimdi
Ay bırak allasen yahu kadın bir süs püs gezme derdinde çok titizim diye geçiniyor ama evde tuvalet sonrası sifon çekme alışkanlığı yok bu bir ikincisi yeri sildiği bezi tezgahı lavaboyu her yeri siler yani böyle temizlik olacaksa cıkcıkcık.. yalnız içimde neler varmış görüyomusunKayınvaliden bu yazdığını görse direk 'Gelin gelin sen cok mu temizsinde evinde böcekler var ' demezse bende hiçbir sey bilmiyorum
Gel sen bi içini dök istersenAy bırak allasen yahu kadın bir süs püs gezme derdinde çok titizim diye geçiniyor ama evde tuvalet sonrası sifon çekme alışkanlığı yok bu bir ikincisi yeri sildiği bezi tezgahı lavaboyu her yeri siler yani böyle temizlik olacaksa cıkcıkcık.. yalnız içimde neler varmış görüyomusunzaten pissinde o yğzden böceklenmiştir demesin diye sırf otelde kalırımda laf söyletmem :))
İçime nasıl su serpildi hemen yarın hepsini yapacağım. Yalnız köpük tabak nasıl bir şey nerede bulabilirim?
Bir de acaba bu fırından ötürümü bilemiyorum ya arkası kesilmezse diye resmen düşünmekten delirdim.
Üst komşumda 1 aydır yok evde çocuklarını alıp yazlığa gitti. Acaba diyorum adam evi mi mahvetti nereden geliyo bu kafam terelellim
Kv var 15 dk mesafede oturuyor önce burada ki yöntemleri deniyeceğim olmadı ilaçlatıcaz mecburen dediğiniz gibi onlarda kalıcaz hiç istemesemde
yavrulama zamanı Mayıs Haziran olduğu için o dönemde bir kere ilaçlatmak yetiyor ama sonrasında iki ay arayla ikinci kere ilaçlatmak gerekiyor. ayrıca temizlikle alakası yok ne yazık ki. lavabo giderlerini kapalı tutun..Ya çok teşekkür ederim yorumlar için gerçekten ardı arkası kesilir mi?
Şu an nasıl kaşındığımı anlatamam gidip içerlere bakmak istiyorum ama korkuyorum vallahi.
Off off şuan işe gidiyorum valla uykusuz bi şekilde eşime de gayet sert dille şu fırına söyle ilaçlama yapsınlar akşamada beraber biz ilaçlıycaz evi dedim o kadar sinirliyim ki anlatamamEger bitmezlerse kokenini bul, kokenini bitir yoksa bitmezler.
Mesela Rutubetli yerlerde oluyorlar, bodrum katinizda rutubetli bir ortam varsa orda olusmus olabilir mesela.
Cokta takma elbet biterler: )
Pis ve yiyecek artiklari olan yerlerde de olusabiliyorlar zaman icerisinde.
boceklerden cok urperiyorum ben..
Evet evet hepsini kapattım tüm gece asker edası nöbetteydim şuanda uykusuz vaziyette işe gidiyorum zaten :) teşekkürleryavrulama zamanı Mayıs Haziran olduğu için o dönemde bir kere ilaçlatmak yetiyor ama sonrasında iki ay arayla ikinci kere ilaçlatmak gerekiyor. ayrıca temizlikle alakası yok ne yazık ki. lavabo giderlerini kapalı tutun..
Ay çok sağol akşam hepsini yapıcam evi talan etmeyi düşünüyorum zaten en ince ayrıntılı noktaları. Hamam böceklerine ölüm!Ustten de olabilir ac kaldilarsa inerler komsuya :)))
Kiymanin, tavugun altına konan tabaklar var ya onlari kastettim.
Plastik tabak olur, kagida koyarsan islanir diye tabak dedim. Uzun sure koydugun yerde kalabilir, dolap alti, firin arkasi gibi.
.
Google'dan bak baska tariflerde var borik asitle yapilan. Bilimsel makale bile var :))))
Ay ne diyosun yaaa...Ayyy aynı dert bizdede varsadece yazları korku yasatiyolar. Buyukleri simdi cok gormuyorum ama yavrular saolsun gece banyoda cirit atiyor.. Pazar ilaclama yaptirdik tüm apartman daireler , evde henüz bir cesetle karşılaşmadım korkulu rüyamız. He bu aradada o şırıngalı ilaclari duvar kenarlarina sürün . düz duvarda bayagi kosuyolar resmen gecen hafta ranzada yatan kardesim gozunu actiginda pekde iyi bisiyle karsilasmadi karsisinda
Ay ne diyosun yaaa...
Eşimle konuştum az önce fırınla konuşacak. Bizde akşam her yeri ilaçlayacağız sonra kv geçicez bi geceleğine umarım bir daha görmem