http://kaanlazayiflama.blogcu.com/kalca-egzersizleri-ayrobik-hareketleri-video/4619113 bu lınkten bacak ve popo hareketlerını görebilirsin ben bunları yaptım giderek setleri artırdım yaklaşık 2 ay sonunda ağırlıkla çalışmaya başladım en başta gösterdiği squat hareketını ilk olarak onlar gıbı yaptım şimdi ağırlık kullanarak yapıorum.tabi sayılarınıda artırdım. tek adım çömelme hareketınıde artık ağırlıklarla yapmaya başladım.diğer hareketlerde ağırlığa gerek yok zaten ama bunların harıcındede iç bacak ve dış bacak kısımlarını ağırlıkla çalıştırıorum ve bacakların arka kısımlarınıda ağırlık kullanarak çalıştırıorum.bunlara ilaveten omuzlarım içinde halter kullanıorum.ve ayrıca dambıl kullanarkda çalıştırıorum.ilk olarak öle başla hiçbişey kullanmadan sonra zaten vucudun alışıo ve sayıları artırma gereği duyuyosun.yaklaşık 1 buçuk ay sonra en hafif ağırlıkları kullanark başla ama dikkatlı ol.hareketlerı bu verdiğim lınke gırersen yan tafafında zaten vucudunda çalıştırmak istediğin yerlerı nası yapacağını gösterıo .yanı göğüs hareketlerı, bacak hareketlerı ,omuz hareketlerı vs.... gıbı .hem resımlı hemde video var.umarım işişne yarar.