denizakrebi sen nerede ameliyat olacaksın ?
Kadıköy Florence Nightingale Hastanesinde şeref aktaş ile görüştüm ücret konusu inanılmaz derecede yüksek 6.000 lira hesap çıkardı.
pazartesi bir tıp fakültesiyle görüşeceğim orada olmak istiyorum.tedirginim ama olmak zorundayım.hem bende netten araştırdım düzelmeler daha fazla geldi bana memnun olanda çok yani..umarım herşey güzel geçer..
Gecmis olsun öncelikle! Canim, bu bicilen fiyat tek ayak icin´mi? Ikisi birden´mi?
Canım senin ilk sayfada bahsettiğin chevron tekniği nasıl birşey...
Bu arada bende dün tıp fakültesindeydim ameliyatımı yapacak ve bana gün verecek doktor amerikadaymış 18 inde gideceğim ama diğer bakan doktor bana ameliyat sonrasında artık baş parmağını oynatamıycaksın dedi sen oynatabiliyormusun ? veya bükebiliyormusun bu biraz aklımı karıştırdı...
Gecmis olsun canim! Benim dedigim "Chevron" bir halluks valgus ameliyat sekli..Ameliyat seklini bulan doktorun ismi..! Bas parmagi ortadan kesip vida ile tutturdular!
Ben cok SÜKÜR iki bas parmagimi bükebiliyorum´da! Falat sol ayagimda vida durdugu icin o kadar cok yüklenmek istemiyorum..piskolojik olarak korkuyorum iste!
Fakat diger ayagimi eskisi gibi rahat rahat kullaniyorum cok SÜKÜR!
Vidami cikarttirmam gerek artik ama cesaretim yok suan. Hayirlisi!
Herkese gecmis olsun!
2 hafta içinde ameliyat olucam
baltalimanı kemik hastanesinde
geçen hafta olucaktım
tahlillerimi anestezi doktoruna gösterdim
karaciğer enz
imlerim yüksek çıkmış
1 hafta düzenli beslen ilaç alma
testi tekrarlayalım dedi
bakalım perşembe günü tahlillerim düzelmişse ameliyat günü vericek
eğer düzelmemişse karaciğerimde bir sorun var demektir
devamlı internetten takip etmelisin
bide telefonla ara sor belki telefondanda kayıt yaparlar
çok geçmiş olsun
Spinal anestezi yaptırmayın derim. Çok acı çekiliyor.. Ben her iki ameliyatımda da genel anestezi istedim.
kızlar şu spinal anesteziden bahsedin
3 haftam kaldı ameliyata
nasıl geçiyo ameliyat anlatacak birisi yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?