tatoş dikey geçiş yapıp açıköğretim işletmede okuyabilirsin biliyorsun değilmi sınava girmeden 3 senede 4 yıllık lisans bölümünü bitirebilirsin sevgiler
belediyeye geçici olarak nasıl girebildiniz ben bunuda bilemiyorum halkla ilşkler deyince insanlarda mağaza tezgahtarıve sekreter imajı var malesef kpss 79 ama bişey olduğu yok napcam kızlar
slm bende açıköğretimden 2 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum..henüz kendi mesleğimde çalışamadım..özellikle dil isteniyor..haklılarda...şuan çalışmıyorum ama umarım çalışırsamda kendi mesleğimi yapmak istiyorum:)))
sevgilerr
hoşgeldin canım inşallah kendi mesleğini yapabileceğin bir yere yerleşirsin.
inşallah canım...ama şunuda biliyorumki arkanda bir dayın yani bir torpilin yoksa biraz zor..ne diyelim allah herkesin gönlüne göre versin...:1hug:a.s.
merhaba arkadaşlar,
bende turizmin farklı bir dalında halkla ilişkiler uzmanı olarak görev yapmaktayım.bulunduğum firmada (konusunda Turkiyenın en buyuklerinde biri) 2sene farklı bir görevde calıştım.ama dayı amca herneyse herhangi bir torpilim olmadan bu şirkete başladım ve bu şirkette ilerledim.buyuzden Tatoşcum bence işinde azimli olmak ve kendini geliştirmek cok önemli. işinde iyiysen birilerinin yardımı olmadan yukselebilirsin mutlaka...:dance:
hoşgeldin suela umarım işinde dahada ilerlersin sevgiler canımm
Pınarcım;
Halka İlişkilerde kendi işinin patronu olmak yani kendi şirketini kurmak cok zor ama istedikten sora neden olmasın.yerimseniben
Reklam sekrörü olabilir (zaten organizatör olarak 2 firma var çalıştığım yani arada bir hobi olarak yapıyorum)bunlarla bağlantılı bişiler yapabilirim açıkçası bizim işimiz kısıtlama olmayan bir iş her sektörde mutlaka halkla ilişkiler uzmanına ihtiyaç var. yeterki istenilen ol ve işini taşıyabil.
Merhabalar arkadaşlar ben de Halkla İlişkiler mezunuyum,2004 mezunuyum ama şimdiye kadar mesleğimi yapamadım,iş başvurularım oldu ama Halkla İlişkiler adı altında çalışan ama öyle olmayanlara denk gelmiş oldum,bi türlü aradığımı bulamadım,Bursa'daydım 1 sene öncede Sakaryaya taşındım,iyice alanım kısıtlandı zannediyorum,insan çalışmayınca da evde hamlıyor,sanki üzerimde bi ağırlık var bu da canımı sıkıyor,bazen hem çalışmak istiyorum hem de çalışmak istemiyorum,köreldimmi ne,aslında yaşım itibariyle tam da mesleğimin zirvesinde olabilirdim,düşününce üzülüyorum tabi,neyse bu arada PINARRRcım çok teşekkürler bizi buraya topladığın için,hepinizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun,daha nice güzel yıllara inşallah,öptüm sizi.
kızlaaaar yaa nerelerdesiniz hiç biriniz görünmüyorsunuz
Merhaba Pınarcım;
saatlerimiz uymuyo herhaldeCADIARZU
yoksa hergün mutlaka buralardayızyerimseniben
ee nasıl gidiyo çalışmaların, planlarınla ilgili bir gelişme varmı?
evet canım ya denk gelmiyoruz galiba gerçi ben pek sık giremiyorum bu sıralar iş yerinde giriyordum bilgisayarım arızalı evdede çok sık oturmuyorum bilgisayar başına.neyse canım valla planlarımı uygulayabilmek için kafa yoruyorum ama daha zamana ihtiyacı var öyle görünüyor bu yakınlarda mümkün görünmüyor sen anlat biraz neler yapıyorsun sevgiler canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?