Halkla ilişkilerciler

• Konu Sahibi Konu Sahibi pınarrrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatoş dikey geçiş yapıp açıköğretim işletmede okuyabilirsin biliyorsun değilmi sınava girmeden 3 senede 4 yıllık lisans bölümünü bitirebilirsin sevgiler

evet güzelim ama artık kafamı veremiyorum ..bazen okuduğumu zor anlıyorum...bu yüzden istemiyorum güzelim..sevgiler canım...Şeniza.s.

belediyeye geçici olarak nasıl girebildiniz ben bunuda bilemiyorum halkla ilşkler deyince insanlarda mağaza tezgahtarıve sekreter imajı var malesef kpss 79 ama bişey olduğu yok napcam kızlar

evet canım doğru söylüyorsun halkla ilişkiler için üniversitede bir hocamız (mavide bilir muhittin hocamız )bize özellikle bayan öğrencilere pr cı kızlar giyersiniz mini etekleri sek sek sekersiniz ortalıkta diyordu gerçekten halkla ilişkiler deyince böyle bir tablo geliyor insanın gözü önüne ama gerçekte o kadar ayrıntı isteyen ve o kadar sabır isteyen bir meslekki insanın sürekli kendini her yönden güncelleştirmesi lazım geri kalmışlığı kabul etmeyen bir meslek ve halkla ilişkiler rutin bir meslek değil.yani her sabah işe gidip akşama kadar aynı işi asla yapamazsın sürekli yeni şeyler yapman lazımki halkla ilişkiler yapabilesin kpssde 79 almışsın ama bu ülkede kimler nasıl atanıyor o kpss yle ben hala anlayamadım.79-80 diyosun seviniyosun bide bakıyosunki açıktasın.ne diyeyim hepimizin allah yardımcısı olsun

hoşgeldin canım inşallah kendi mesleğini yapabileceğin bir yere yerleşirsin.

hoşgeldin canım inşallah kendi mesleğini yapabileceğin bir yere yerleşirsin.

inşallah canım...ama şunuda biliyorumki arkanda bir dayın yani bir torpilin yoksa biraz zor..ne diyelim allah herkesin gönlüne göre versin...:1hug:a.s.

inşallah canım...ama şunuda biliyorumki arkanda bir dayın yani bir torpilin yoksa biraz zor..ne diyelim allah herkesin gönlüne göre versin...:1hug:a.s.

merhaba arkadaşlar,
bende turizmin farklı bir dalında halkla ilişkiler uzmanı olarak görev yapmaktayım.bulunduğum firmada (konusunda Turkiyenın en buyuklerinde biri) 2sene farklı bir görevde calıştım.ama dayı amca herneyse herhangi bir torpilim olmadan bu şirkete başladım ve bu şirkette ilerledim.buyuzden Tatoşcum bence işinde azimli olmak ve kendini geliştirmek cok önemli. işinde iyiysen birilerinin yardımı olmadan yukselebilirsin mutlaka...:dance:

hoşgeldin suela umarım işinde dahada ilerlersin sevgiler canımm

hoşgeldin suela umarım işinde dahada ilerlersin sevgiler canımm

teşekkür ederim Pınarrrrcım;

Bu şirkette şimdilik gelmek isediğim noktaya geldim.Birazdaha kendimi geliştirip sonra daha farkli bir sektöre geçmeyi düşünüyorum.2. üni. okuyorum onuda bitirdikten sonra kim tutar beni.:sm_cool:

darısı seninde başına canım...

hayırlısı olsun hayatım inşallah bende birgün istediğim noktaya ulaşırım benim en çok istediğim şey kendi işimin başında olmak umarım bunuda gerçekleştirirm sanada kolay gelsin canım hangi sektöre geçmeyi düşünüyorsun

Pınarcım;
Halka İlişkilerde kendi işinin patronu olmak yani kendi şirketini kurmak cok zor ama istedikten sora neden olmasın.yerimseniben
Reklam sekrörü olabilir (zaten organizatör olarak 2 firma var çalıştığım yani arada bir hobi olarak yapıyorum)bunlarla bağlantılı bişiler yapabilirim açıkçası bizim işimiz kısıtlama olmayan bir iş her sektörde mutlaka halkla ilişkiler uzmanına ihtiyaç var. yeterki istenilen ol ve işini taşıyabil.

biliyorum suelacım gerçekten zor ama elimden gelgni yapmak istiyorum tabiki tam anlamıyla hazır olunca.organizasyon ve reklam düşünüyorum bende bakalım artık.bu işte herzaman yaratıcılık ve kendini geliştirme çok çok önemli hepimizin yolu açık olsun sevgiler canım:1hug:

Merhabalar arkadaşlar ben de Halkla İlişkiler mezunuyum,2004 mezunuyum ama şimdiye kadar mesleğimi yapamadım,iş başvurularım oldu ama Halkla İlişkiler adı altında çalışan ama öyle olmayanlara denk gelmiş oldum,bi türlü aradığımı bulamadım,Bursa'daydım 1 sene öncede Sakaryaya taşındım,iyice alanım kısıtlandı zannediyorum,insan çalışmayınca da evde hamlıyor,sanki üzerimde bi ağırlık var bu da canımı sıkıyor,bazen hem çalışmak istiyorum hem de çalışmak istemiyorum,köreldimmi ne,aslında yaşım itibariyle tam da mesleğimin zirvesinde olabilirdim,düşününce üzülüyorum tabi,neyse bu arada PINARRRcım çok teşekkürler bizi buraya topladığın için,hepinizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun,daha nice güzel yıllara inşallah,öptüm sizi.

canım benim hoşgeldin aramıza canım sıkıldıkça yaz buraya dertleşiriz.inşallah herşey gönlünce olur ve istediğin gibi bi iş bulursun hem sana bişey söyliyimmi bu ülkede kimse kendi işini yapmıyor bende şu anda kendi işmi yapıyor sayılmam ama fırsatını buldukça kendi işimle ilgili birşeyler yapıyorum mesela çalıştığım yerde yazı işleri müdürüne yardım ediyorum ve özel bi birliğimiz var onun yazı işlerini yürütüyorum bunun yanı sıra iş yerinin özel organizasyonlarında kamera ve fotograf çekimlerini yapıyorum.ama fırsat buldum geçen yaz yaz şenliği düzenledik organizasyona yardım ettim anket yaptım 300 kişilik sende bi işe gir bence ne olursa olsun sekreter bile olsan bu bile halkla ilişkilerdir.sonra işine ve işyerine ısındıkça bişeyler yapabilirsin evde oturma bence evde otura otura insan artık korkar oluyor çalışmaktan.mutlu yıllar canım benim sanada kendine iyi bak:1hug:

merhaba arkadaşlar;
bayram yılbaşı ve benim arada aldığım izin derken sevgili şirketimin müşterilerini düşünmek uykumu kaçırdı biran önce sabah olsa işimin başında olsam ve biran önce kavuşsak birbirimize:))
saka bi yana arkadaşlar bu işe alışan tatil falan bişi anlamıyo ben özledim çalışmayııı...

kızlaaaar yaa nerelerdesiniz hiç biriniz görünmüyorsunuz

kızlaaaar yaa nerelerdesiniz hiç biriniz görünmüyorsunuz

Merhaba Pınarcım;
saatlerimiz uymuyo herhaldeCADIARZU
yoksa hergün mutlaka buralardayızyerimseniben
ee nasıl gidiyo çalışmaların, planlarınla ilgili bir gelişme varmı?

Merhaba Pınarcım;
saatlerimiz uymuyo herhaldeCADIARZU
yoksa hergün mutlaka buralardayızyerimseniben
ee nasıl gidiyo çalışmaların, planlarınla ilgili bir gelişme varmı?

evet canım ya denk gelmiyoruz galiba gerçi ben pek sık giremiyorum bu sıralar iş yerinde giriyordum bilgisayarım arızalı evdede çok sık oturmuyorum bilgisayar başına.neyse canım valla planlarımı uygulayabilmek için kafa yoruyorum ama daha zamana ihtiyacı var öyle görünüyor bu yakınlarda mümkün görünmüyor sen anlat biraz neler yapıyorsun sevgiler canım:1hug:

Merhaba Pınarcım;

bende bi süredir giremiyorum. kariyerimle ilgili karar vermek zorunda olduğum bi dönem geçirdim. kısa bi sürede karar vermem gerekiyodu. daha önce bahsetmiştim müşteri ilişkileri uzmanı olarak görev yapıyorum. ancak şirkette bazı değişiklikler oldu ve bana genel müdürlük asistanlığı teklif edildi. ne iş yaparsın "sekreterim" demek gibi göründüğü için cok tereddüt yaşadım ama kabul ettim. dış müşteriye bakarken şimdi iç müşteriyle ilgilenme konumuna girdim. iyimi oldu kötümü bilmiyorum ama yetkilerim arttı sorumluluğum arttı ne yapacağımı bilemiyorum.benneyaptımki fikrini yazarsan memnun olurum esasında. görüşmek üzere.:çok üzgünüm:

canım biraz geç oldu biliyorum cevabım ama öncelikle hayırlı olsun yeni kademen şimdi iyi olmuş yada kötü olmuş diyemem sana çünkü üzerine aldığın sorumluluğu bu işin iyi ve kötü taraflarını sen daha iyi bilirsin.ama şunuda düşün bu işi alıralmaz sorumluluklarım arttı diya karamsarlığa kapılma ne işinde çalışırsan çalış bi sorumluluğun zaten var ve her işin bilmediğimiz yanları çok zamanla öğrenir ve öğrendikçe üzerinden yükü biraz daha hafifleyecektir.kendine daha çok güvenin gelecektir.genel müdürlük asistanlığımı sekreterim demek gibi görünüyor.hiçte öyle değil bence her işin bir adı var öyle değilmi.bırak öyle görünsün seni bilen tanıyan yada bizim gibi işi bilenlerin yanında hiçte öyle görünmüyor doğrusu.ona bakacak olursan halkla ilişkiler dediğin zaman bile insanların aklına sekreterlik geliyor ama hiçte öyle değil yaptığımız işin zorluğunu ve ne kadar ayrıntılı olduğunu sadece biz biliyoruz.bırak karşıdan nasıl görünürse görünsün.sen işinden memnunmusun değilmisin severek yapıyormusun ona bak.öpüyorum canım seni yaz arasıra özletme kendini:icecream:

suelacım bu arada seni arkadaş listeme ekledim kabul edersen özeldende konuşuruz tamammı canım bye

merhaba pınarcım;
yazdıkların okadar ii geldiki anlatamam cokkk teşekkür ederim. işimi özledim ben geçen gün ağlıycaktım utanmasam ben işimi seviyodum hala seviyorum.bi dönüm noktası işte belki geri dönerim belki burda kalırım zaten ben istedim diye olmadı istenildiğim için oldu. birazda buyuzden sıkıntım. yaptığın işte mutlu değilsen önemi olmuyo işte..
buarad seni kabul ettim canım. senınle konuşmak ii geliyo...
görüşmek üzere canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…