• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla ilişkilerciler

• Konu Sahibi Konu Sahibi pınarrrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba pınarcım;
yazdıkların okadar ii geldiki anlatamam cokkk teşekkür ederim. işimi özledim ben geçen gün ağlıycaktım utanmasam ben işimi seviyodum hala seviyorum.bi dönüm noktası işte belki geri dönerim belki burda kalırım zaten ben istedim diye olmadı istenildiğim için oldu. birazda buyuzden sıkıntım. yaptığın işte mutlu değilsen önemi olmuyo işte..
buarad seni kabul ettim canım. senınle konuşmak ii geliyo...
görüşmek üzere canım

evet dogru söylüyorsun sen istediğin için değil istenildiğin için oldu.şimdi nasılsın gün geçtükçe nasıl oluyorsun ben sana bişey diyimmi eğer işinden memnun değilsen başka işler araştırsan nasıl olur bu arada oradada çalışmaya devam edersin uygun sevebileceğin bi iş bulursan oraya geçersin.istemediğin zevk almadığın bi işte çalışınca bu tüm hayatına yansır canım benim sıkma canını umarım işlerin yoluna girer öpüyorum canım seni ne zaman istersen her sıkıldığında ben buradayım ister özelden isster buradan anlat bana olurmu canımsengözlerimebaksanab

ayyyy kızlar kayboldunuz haaa nerelerdesiniz yahuu suelaaaaa kız sen nerelerdesin neler yapıyon işler ne alemde anlatsana artık girmiyonmu yoksa

slm arkadaşlar...a.s.
bir iş yerine başvurdum..fakat herşey tamamdı tek eksik tabiiki yabancı dil yoktu..eee bu meslekde kesinlikle yabancı dil olmalıydı ..elimden kaçırdığım işe mi üzülüyüm yoksa kendimi geliştirmediğimime yanayım..
kendi başıma birşeyler yapıyorum ama yeterli değil..mutlaka ders almak lazım yalnız buda evin ekonomisiyle alakalı...şuan buda çok zor...
bakalım umutlarımı kaybetmemeye çalışıyorum inşallah tüm benim gibi işsizler iş bulur...:senağlama:

nerdesiniz yaaaa kk nın güzel hanımları a.s.

I m alone here:senağlama:

nerdesiniz yaaaa kk nın güzel hanımları a.s.

I m alone here:senağlama:

you're not alone tatoşcum i'm here evet bu meslekte ingilizce gerekli e oda tabiki maddiyatla alakalı ama elinde internet diye bişey var gir oradan dil öğrenebilecegin yerlere hatta ben bi site biliyorum ama burada vermem doğru olurmu bilmem bazen bende unutmayayım bildiklerimi diye seviye tespit sınavı yapıyorum kendine iyi oluyor orada gramer falanda var hatta mail adresini yazıyorsun oraya sana belirli aralıklarla okuma parçaları gönderiyorlar oradan biraz olsun geliştirebilirsin ingilizceni ve bulursun merak etme işide öyle gözün çok yükseklerde değilse ne bileyim orta halli bir işletmede ingilizce pek işine yaramaz hoş çalışacağın yer yabancı ülkelerle içli dışlı olmazsa ve çalışacagın sektör turizm falan olmazsa diğerlerinde hiç işine yaramaz dil ama nedense bu patronlar adaylara hava yapacaklar ya ingilizcen varmı yok e ozaman alamayız halbuki işin ingilizceyle alakası yoktur bu sadece formalitedir. yani ben böyle düşünüyorum o yüzden az geliştir yeter ama şöyle bişey yapabilirler benim başıma geldi iş görüşmesine gittiğin zaman ingilizce biliyonmu diye sorduklarında biliyom dersen sana hemen bi kelime yapıştırıveriyolar bunu türkçesi nedir yada bunun çoğulu nasıl olur diye soruyolar kelime hazneni geliştirmeye bak bunun için kursa veya öğrenim setine falan ihtiyacın yok bi sözlüğün olsun yeter içinden günlük hayatta en sık karşılaşılan kelimeleri teker teker küçük kağıtlara yaz arkasınada türkçelerini.doldur bir poşete ve tombala çek:))böyle böyle ezberlersin.bize hocamız böyle öğretirdi.öpüyorum canım herşey gönlünce olsun sevgiler

haklısın tabiiki canım yalnız gerçekten buaralar okuduğum hiçbir şeyi kafamda tutamıyorum kiii elimden geldiğince ingilizce çalışıyorum..tamam anladım diyorum aradan fazla zaman geçmeden bu neydi diye soruyorum bu seferde motivasyonum kayboluyor..
en çok yapmak istediğimde zaten kendi mesleğimde çalışmak..en azından orta seviyeli bir ingilizcem olsa buda idare edecek ama nerde...hergün eleman arayanlar çıtayı yükseltiyor..artık çok bilğili tecrübelileri işe alıyorlar..benim bu meslekte hiç tecrübem yokki :senağlama: almıyorlarki olsun değilmi?a.s
saol pınarım seninde herşey gönlünce olsun..sevgilerrr a.s.

haklısın tabiiki canım yalnız gerçekten buaralar okuduğum hiçbir şeyi kafamda tutamıyorum kiii elimden geldiğince ingilizce çalışıyorum..tamam anladım diyorum aradan fazla zaman geçmeden bu neydi diye soruyorum bu seferde motivasyonum kayboluyor..
en çok yapmak istediğimde zaten kendi mesleğimde çalışmak..en azından orta seviyeli bir ingilizcem olsa buda idare edecek ama nerde...hergün eleman arayanlar çıtayı yükseltiyor..artık çok bilğili tecrübelileri işe alıyorlar..benim bu meslekte hiç tecrübem yokki :senağlama: almıyorlarki olsun değilmi?a.s
saol pınarım seninde herşey gönlünce olsun..sevgilerrr a.s.

canım benim ya bozma moralini istedikten sonra yaparsın gerçi böyle diyorumda bende çok unutmuşum yaa geçen gün bi arkadaşımın kızı benden yardım istedi ilkokul 5.sınıfa gidiyor kıza doğru düzgün yardımcı olmamadım biliyormusun.elimde sözlük kelimelere bakıyorum gramerimde çok bi hata yok ama acayip zayıflamış kelime haznem bunalıma girecektim bide çocuk biliyorum diye güvenerek geldi yanıma bense sözlükten buldum kelimeleri onu o da yapardı:bbo: benimde çalışmam lazım aslında senin çalışmaların nasıl gidiyor kursa gitmiyorsun değilmi kendi kendine çalışıyorsun ya dediğim gibi küçük kağıtların önüne ingilizcelerini arkalarınada türkçelerini yazıp teker teker ezberlemeye çalışırsan çok işine yarar bi süre sonra hiç türkçelerine bakmadığını farkedersin canım iş içinde sabırlı ol eminimki birgün istediğin işi yapacaksın sen sende bu hırs varken ooooo yaparsın merak etme öpüyorum seni kendine iyi baka.s.

çok saol pınarım desteğin için..rabbim sanada gönlündekini nasip etsin..kursa gidsemiyorum malum iyi bir kurs çok para buradaki arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyor lakin kafam fazla almıyor..aradan biraz zaman geçsin hemen unutuyorum..çok çalışmam gerek tatlım...çok öpüldün...

Birileri Halkla İlişkilercimi dediii???
Bende katıldım ozaman kızlar hem okullu, hemde alaylı bir halkla ilşkilerci olarak :)))

hoşgeldin canım aramıza...
çalışıyormusun bu meslekde...? bende bu mesleği yapmak istiyorum ama bulamıyorum yaaa:((

ım alone here :senağlama: :senağlama:
kızlar neden yazışmıyoruz kiiii

kızlar ya amma az var bu memlekette pr'ci yaaa hiç kimse yazmıyooo

Bende okuyorum ama sonu vardir yaaaa ama bi yerde dayinin olmasi lazim canim yoksa konu hakkinda hiç bi bilgisi olmayanlarda yapiyor bu işi

kızlar işinizden maaşınızdan memnunmusunuz ya.ben bu konuda çok muzdaribim ama şu kriz ortamında şikayet etmekte istemiyorum.Taşımacılık yapan bir şirketin,dökümantasyon,ar-ge,h.ilişkiler,pazarlama ve insan kaynakları bölümlerinde çalışıyorum.Firmada 5 kişiyiz.Müdürcülük oynuyoruz.Siz hiç çay veren telefona bakan müdür gördünüz mü ya..Görmedinizse ben burdayım:((İzin istesen mırın kırın zorla alırsın yerine bakan kimse yok.5dak geç gelsen laf olur.Ama fazla çalış kimse sen niye hala burdasın demez.Mesai vermezler.Bayram seyran parası yok.ssk aile bildirim ücreti daha hiç alamadım.İzne çıksam telefonum suzmaz o nerde bu nerde diye..Bir sorun olsa bana patlar çözmek için uğraş dur.08:30-18:30 arası çalışıyorum.ctsileride 14:00de kadar burdayım.Zorla geliyorum.1,5 yıldır burda çalışıyorum.Düşününki nişan günümde bile izin alamadım.12de nişanım olacaktı ben burdan 13:00de ancak çıkabilmiştim.500 tane fotokopi vermişlerdi elime çekmem için..Ne kadar gaddar bir patronum var ya.İçimde ukde olarak kaldı.Yaklaşık 6 ay önce 600 olan maaşım 750 oldu.Bunca yaptığım işe 80milyon uygun görmüşlerdi.En sonunda dayanamadım konuştumda öyle oldu 750 ytl.Ama henüz bir defa bile tam olarak alamadım şu parayı.Zamanında alamadığımı geçtim 3 taksitte alabiliyorum..Burda çok mutsuzum.Ortam hep gergin.Buranın bana tek avantajı evime çok yakın olması.ve sigortası.Onun dışında hiç bir şey yok..Ne kadar dertliyim ya.İş konusunda yüzüm hiç gülmedi.

meslektaslarim nerelerdesiniiizzz

arkadaşlar merhaba, ben de bir belediyenin 4 yıl süreyle halkla ilişkiler görevini sürdürdüm ve 1,5 yıl önce kadrolu olduğum işimden yönetimin değişmesi nedeniyle başka bir göreve yönlendirildim hem de çevre temizliği ve park bahçelerde yani fen işlerinde görevlendirildim.bu yasaya aykırıydı beni yıldırmak ve kendimin istifa etmesini sağlamaya çalıştılar ben de işe iade davası açtım.kazandım.ancak iş yerim temyize gitti.sonuç yargıtaydan gelecek habere bağlı %100 mahkemenin kararını onayacak yüksek mahkeme..ama olan bana ve aileme oldu..yeni ev almıştık krediyle..işten çıkarıldığımda da hamileydim..şu an kızım 11 aylık..sıkıntılar yaşadığımız bir dönemde. özel bir hastanenin halkla ilişkiler müdürü aradığını öğrendim ve 14 ocak cuma günü başvurumu yaptım..bugünlerde cevap bekliyorum..dualarınıza ihtiyacım var dostlar..

bu arada hastanelerde halkla ilişkiler olarak çalışan arkadaşlarım var mı aceba diye de merak içinde girdim bölüme..yanıtlarınızı bekliyorum...

bu arada arkadaşlar ben kimya mezunuyum, daha önce hastane deneyimim oldu ancak halkla ilişkiler konusunda açıköğretim önlisans bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum yaptırabilir miyim aceba..sevgiyle kalın..

meslektaslarim nerelerdesiniiizzz

pınarcım senden benden başka kimse yok sanırım..en son 2008 de terkedilmiş bir bölüm sayende 2011 e taşınmış...:)) konuşmak istersen ben burdayım bak..ara ara kontrol ederim orda mısın diye...

pınarcım senden benden başka kimse yok sanırım..en son 2008 de terkedilmiş bir bölüm sayende 2011 e taşınmış...:)) konuşmak istersen ben burdayım bak..ara ara kontrol ederim orda mısın diye...

evet rida kimsecikler yok bi sen birde ben :1:

Back