• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla ilişkilerciler

• Konu Sahibi Konu Sahibi pınarrrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh ahhh mavicim keşke o şirketi kurabilsem ama şimdilik beklemede ben konya selçuk üni.den mezunum.şimdide belediyedeyim basın danışmanlığı yapıyorum yazı işleri müdürünede yardımcıyım böyle çalışıyorum gel canım konyaya konyada iş sahası oldukça genişlemeye başladı artık.güzel bir iş bulabileceğinden eminim zaten halkla ilişkilerinde çok çeşitli çalışma alanları var bunlardan bir tanesine yerleşirsin.sen hangi üni.den mezunsun.inşallah birgün şirketimi kurarımda sende gelirsin hatta belki beraber kurarız ne dersin:sm_cool:

bende selçuktan mezunum kaç mezunusun sen pınar.gerçi ben 2 yıllık okudum sbmyo'da.2006 mezunuyum.
kız nasıl girdin belediyeye hangi belediyede çalışıyon.ben bu yaz geliyorum konyaya temelli evlenip:)
bellimi olur kurarız tabi:)
:1hug:

merhaba.ççççççççççççççççççççççç

jege canım hoşgeldinn nasılsın nasıl gidiyor işler bursadasım bende 2 yıl bursada hürrüyette askeri lojmanlarda oturdum çok sevdim ben orayı sevgiler:1hug:

Kızlar umarım hepinizde mesleklerinizi yapar ve başarılı olursunuz bende halkla ilişkiler basın yayın mezunuyum 4 yıl yerel bi tv de çalıştım.4 yıldırda kamu kurumunda sekreterlik yapıyorum.Bu zamanda iş bulmak o kadar zorki kendi mesleğini yapmayı bırak insan iş olsunda ne olursa olsun der hale geldi...

gülsenem inşallah hepimiz işimizi yaparız ama bu zamanda şartlar pekte yapmamıza olanak sağlamıyo.üniversite mezunu olmanda yetmiyo artık.dil biliceksin onu biliceksin bunu biliceksin.kendini geliştirmek çok önemli.
radyo ve televizyonda çok zevkli bi meslek ben hep onu okumak isterdim.ama kısmet işte.

bende selçuktan mezunum kaç mezunusun sen pınar.gerçi ben 2 yıllık okudum sbmyo'da.2006 mezunuyum.
kız nasıl girdin belediyeye hangi belediyede çalışıyon.ben bu yaz geliyorum konyaya temelli evlenip:)
bellimi olur kurarız tabi:)
:1hug:

kız maviiii biz sınıf arkadaşı çıkamayalım bende sbmyo da 2006 mezunuyum ya ilçe belediyesindeyim canım geçici personel olarak girdim.çalışıyorum bakalım mereye kadar senin ismin ne mavi ya merak ettim sen muhittin acarı tanıyonmu:roflol:

Kızlar umarım hepinizde mesleklerinizi yapar ve başarılı olursunuz bende halkla ilişkiler basın yayın mezunuyum 4 yıl yerel bi tv de çalıştım.4 yıldırda kamu kurumunda sekreterlik yapıyorum.Bu zamanda iş bulmak o kadar zorki kendi mesleğini yapmayı bırak insan iş olsunda ne olursa olsun der hale geldi...

valla doğru söylüyorsun canım iş bulmak zor buldunmuda kaçırmak istemiyorsun bende kamu kurumunda basın danışmanlığı yapıyorum.hoşgeldin aramıza

kız maviiii biz sınıf arkadaşı çıkamayalım bende sbmyo da 2006 mezunuyum ya ilçe belediyesindeyim canım geçici personel olarak girdim.çalışıyorum bakalım mereye kadar senin ismin ne mavi ya merak ettim sen muhittin acarı tanıyonmu:roflol:

tanımazmıyım muhittin hocayı çok severdim ben.oda beni severdi hala bekarmı acaba:roflol:
nuray ismim ikinci öğretimdim ben.senin adın pınarmı.

benim bir tek hocam var erhan hoca hastaydım o adama.yani çok şeker ve çok iyi bir hocaydı

tanımazmıyım muhittin hocayı çok severdim ben.oda beni severdi hala bekarmı acaba:roflol:
nuray ismim ikinci öğretimdim ben.senin adın pınarmı.

benim bir tek hocam var erhan hoca hastaydım o adama.yani çok şeker ve çok iyi bir hocaydı

hmm tamam o zaman ben sabah gidiyordum okula sınıf arkadaşı değiliz ama okul arkadaşıyız evet benim adım pınar erhan hocada bizim danışman hocamızdı muhittin hoca büyük ihtimalle bekardırsırnaşık şey ve o yurt dışına gitmeyi planlıyordu hatırladığım kadarıyla o olmazsa ankaraya gdicem diyordu bilmiyorum artık naptı ama özlüyorum okulu yaa sen nerede kaldın okuduğun sıralarda canıma.s.

Mavii20, radyo tv ile halkla ilişkiler kardeş meslekler sayılır zaten.Evet çok zevkli ama sanırım bekarlar için daha uygun ben 3 ay önce evlendim şu anda bende pınarr gibi belediyede geçici işçi olarak çalışıyorum bu işimdende memnunum.tabi garantisi yok başkan değiştiği zaman ne olacağımız belli değil

ya işte kamuda çalışmanın bi eksikliği bu.halbuki okadar boş kadro varken başkan değiştimi hopp sizlerde değişiyosunuz.çok kötü.
bende hep kpssye girdim ama malesef kazanamadım.ama benden düşük puanlı türkiyede ne kadar kişi varsa atandı.torpilliler heralde.
ya evet bekar için cazip bir meslek radyo tv ama evli olunca eşin dayanma sınırı ne olur bilinmiyo.

Mavii20, radyo tv ile halkla ilişkiler kardeş meslekler sayılır zaten.Evet çok zevkli ama sanırım bekarlar için daha uygun ben 3 ay önce evlendim şu anda bende pınarr gibi belediyede geçici işçi olarak çalışıyorum bu işimdende memnunum.tabi garantisi yok başkan değiştiği zaman ne olacağımız belli değil

aynen canım başkan değiştigi zaman bizde sallanacaz gibi geliyor sen büyükşehir belediyesindemisin yoksa ilçedemi?bakalım artık sonumuz ne olur umarım iyi olurkafamçokkarıştı

Hoşbulduk pınarcım ben yeni üyeyim daha umarım bundan sonra güzel paylaşımlarda bulunuruz

inşallah canım hep bir arada olalım gerçekten çok iyi oluyor birbirimizle konuşacagımız öğrenecegimiz çok şey var aslında görüşürüz canım

hmm tamam o zaman ben sabah gidiyordum okula sınıf arkadaşı değiliz ama okul arkadaşıyız evet benim adım pınar erhan hocada bizim danışman hocamızdı muhittin hoca büyük ihtimalle bekardırsırnaşık şey ve o yurt dışına gitmeyi planlıyordu hatırladığım kadarıyla o olmazsa ankaraya gdicem diyordu bilmiyorum artık naptı ama özlüyorum okulu yaa sen nerede kaldın okuduğun sıralarda canıma.s.

hımm gündüzcüsün demek.erhan hoca bizimde danışman hocamızdı.
muhittin hoca aşmış kendini zaten kesin gitmiştir bir yerlere.ben ideal yurtlarında kalıyodum.8.şubesinde.sende bahattin hocadan çaktınmı ne uyuz adamdı ya.iyikide gitti okuldan.
ah ah keşke okulda olsaydım şimdi ne güzel zamanlardı ozamanlar kıymetini bilmezdik.şimdi değerini çok iyi anlıyo insan.
dgs sınavına girdinmi.sanırım sizin sınıftan kazanan olmuştu.ilk sınavda hemde ama adını unuttum şimdi.

hımm gündüzcüsün demek.erhan hoca bizimde danışman hocamızdı.
muhittin hoca aşmış kendini zaten kesin gitmiştir bir yerlere.ben ideal yurtlarında kalıyodum.8.şubesinde.sende bahattin hocadan çaktınmı ne uyuz adamdı ya.iyikide gitti okuldan.
ah ah keşke okulda olsaydım şimdi ne güzel zamanlardı ozamanlar kıymetini bilmezdik.şimdi değerini çok iyi anlıyo insan.
dgs sınavına girdinmi.sanırım sizin sınıftan kazanan olmuştu.ilk sınavda hemde ama adını unuttum şimdi.

evet ban gündüzcüydüm ayyy bende sana soracaktım ama adı aklıma gelmemişti tanımammı bahattin hocayı cidden çok uyuzdu o.final sınavına girdikte kağıdı doldurup vermiştim her sorusuna doğru cevap verdim adam bana dediki sen 20-25 anca alırsın öyle bi moralimi bozmuştu finaller açıklandı 80lerde bir puan almışım aynı şekilde bazılarınada sen geçersin deyip bırakmış manyak bişeydi o bende zaferde özel bi yurttaydım.dgs ye girmedim canım ya açıktan devam edeyim dedim bu yıl oda çok kötü denk geldi maaşı almadan kayıt zamanı bitince elimde para olmadığı için kayıt yaptıramadım öyle işte sen girdinmi dgs ye

pınarcım ben ilçe belediyesindeyim umarım başkan değişmez ve bizde bir dönem daha devam ederiz.Ayrıca başkanda çok iyi şu anda burada değil italyaya gitti de öyle girebildim forumlara....

şirket elemanı olarak çalışıyorsun değilmi canım valla bende öyle benimde çoğu zaman başkanla işim olduğu için aslında işyerinde pek giremiyorum ama şu anda misafirleri var sanırım o yüzden biraz rahatladım.ya sakıncası yoksa hangi ilçedesin söylermisin ben hüyükteyim

mavi sana bahattin hocanın bi marifetini daha anlatayımmı biliyormusun bilmiyorum ama o zamanlar okul çalkalanmıştı bununla.adam bi sınava giriyo öğrenciler sorularla meşgulken buda masasına oturuyo ve canı sıkılıp bi sınav kağıdıda kendi dolduruyo.sınavları okuyo sonra yine o sınıfa girip kızıyo koskoca üniversite öğrencisisiniz adınızı yazmayı bile unutuyosunuz diye.sonra bakıyolarki sınavı açıklanmayan kimse yok sınıfta.meger o sınav kagıdı kendi doldurduğu kağıtmış ve kendi doldurduğu kağıda 60 vermiş düşünebiliyormusun ya kendi dersinden kendine 60 veriyo :roflol:işte böyle bi adamdı bahattin hoca sonra sürüldü o galiba

Kızlar tanıştığımıza memnun oldum.Meslektaşlarımla konuşmak zevkti.Tekrar görüşmek dileğiyle öpüldünüz

canım bende menmun oldum sizlerle tanıştığımıza her zaman gelin yazışalım öptüm a.s.

mavi sana bahattin hocanın bi marifetini daha anlatayımmı biliyormusun bilmiyorum ama o zamanlar okul çalkalanmıştı bununla.adam bi sınava giriyo öğrenciler sorularla meşgulken buda masasına oturuyo ve canı sıkılıp bi sınav kağıdıda kendi dolduruyo.sınavları okuyo sonra yine o sınıfa girip kızıyo koskoca üniversite öğrencisisiniz adınızı yazmayı bile unutuyosunuz diye.sonra bakıyolarki sınavı açıklanmayan kimse yok sınıfta.meger o sınav kagıdı kendi doldurduğu kağıtmış ve kendi doldurduğu kağıda 60 vermiş düşünebiliyormusun ya kendi dersinden kendine 60 veriyo :roflol:işte böyle bi adamdı bahattin hoca sonra sürüldü o galiba

pınar bunu duymamıştım bak.bahattin hoca kadar gıcık birini tanımadım hayatımda adam bütün sınıfı büte bırakmıştı ve bizim sınıftan çocuklara arabasının anakhtarını göstermiş bu değişicek diye.zaten emekliye ayrıldı sonra ki allahtan ayrılmış tek derse kalmıştım onun dersinden.başka hoca girdide sınava geçtik öylece.

pınar bunu duymamıştım bak.bahattin hoca kadar gıcık birini tanımadım hayatımda adam bütün sınıfı büte bırakmıştı ve bizim sınıftan çocuklara arabasının anakhtarını göstermiş bu değişicek diye.zaten emekliye ayrıldı sonra ki allahtan ayrılmış tek derse kalmıştım onun dersinden.başka hoca girdide sınava geçtik öylece.

ayy evet canım gerçektende bizim sınıftada çok büte kalan olmuştu hoca gidince rahatladılar ve geçtiler ben allahtan kalmamıştım o dersten.ama sunu anlamadım arabanın anahtarını niye gösteriyo bu değişecek diye rüşvet falanmı istemiş yani allah allah neyse canım görüşürüz kendine iyi bak

kızlaaaaaaaaar nerelerdesiniiiiiiiizzzz?özletmeyin kendinizi ya bi gittiniz gelmediniz bi daha...

slm bende açıköğretimden 2 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum..henüz kendi mesleğimde çalışamadım..özellikle dil isteniyor..haklılarda...şuan çalışmıyorum ama umarım çalışırsamda kendi mesleğimi yapmak istiyorum:)))
sevgilerr

slm bende açıköğretimden 2 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum..henüz kendi mesleğimde çalışamadım..özellikle dil isteniyor..haklılarda...şuan çalışmıyorum ama umarım çalışırsamda kendi mesleğimi yapmak istiyorum:)))
sevgilerr

tatoş dikey geçiş yapıp açıköğretim işletmede okuyabilirsin biliyorsun değilmi sınava girmeden 3 senede 4 yıllık lisans bölümünü bitirebilirsin sevgiler

Back