P
pınarrrr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pınarrrr
-
merhaba pınarcım;
yazdıkların okadar ii geldiki anlatamam cokkk teşekkür ederim. işimi özledim ben geçen gün ağlıycaktım utanmasam ben işimi seviyodum hala seviyorum.bi dönüm noktası işte belki geri dönerim belki burda kalırım zaten ben istedim diye olmadı istenildiğim için oldu. birazda buyuzden sıkıntım. yaptığın işte mutlu değilsen önemi olmuyo işte..
buarad seni kabul ettim canım. senınle konuşmak ii geliyo...
görüşmek üzere canım
nerdesiniz yaaaa kk nın güzel hanımları a.s.
I m alone here:senağlama:
haklısın tabiiki canım yalnız gerçekten buaralar okuduğum hiçbir şeyi kafamda tutamıyorum kiii elimden geldiğince ingilizce çalışıyorum..tamam anladım diyorum aradan fazla zaman geçmeden bu neydi diye soruyorum bu seferde motivasyonum kayboluyor..
en çok yapmak istediğimde zaten kendi mesleğimde çalışmak..en azından orta seviyeli bir ingilizcem olsa buda idare edecek ama nerde...hergün eleman arayanlar çıtayı yükseltiyor..artık çok bilğili tecrübelileri işe alıyorlar..benim bu meslekte hiç tecrübem yokki :senağlama: almıyorlarki olsun değilmi?a.s
saol pınarım seninde herşey gönlünce olsun..sevgilerrr a.s.
meslektaslarim nerelerdesiniiizzz
pınarcım senden benden başka kimse yok sanırım..en son 2008 de terkedilmiş bir bölüm sayende 2011 e taşınmış...:)) konuşmak istersen ben burdayım bak..ara ara kontrol ederim orda mısın diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?