E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pınarrrr
-
ahh ahhh mavicim keşke o şirketi kurabilsem ama şimdilik beklemede ben konya selçuk üni.den mezunum.şimdide belediyedeyim basın danışmanlığı yapıyorum yazı işleri müdürünede yardımcıyım böyle çalışıyorum gel canım konyaya konyada iş sahası oldukça genişlemeye başladı artık.güzel bir iş bulabileceğinden eminim zaten halkla ilişkilerinde çok çeşitli çalışma alanları var bunlardan bir tanesine yerleşirsin.sen hangi üni.den mezunsun.inşallah birgün şirketimi kurarımda sende gelirsin hatta belki beraber kurarız ne dersin:sm_cool:
merhaba.ççççççççççççççççççççççç
Kızlar umarım hepinizde mesleklerinizi yapar ve başarılı olursunuz bende halkla ilişkiler basın yayın mezunuyum 4 yıl yerel bi tv de çalıştım.4 yıldırda kamu kurumunda sekreterlik yapıyorum.Bu zamanda iş bulmak o kadar zorki kendi mesleğini yapmayı bırak insan iş olsunda ne olursa olsun der hale geldi...
bende selçuktan mezunum kaç mezunusun sen pınar.gerçi ben 2 yıllık okudum sbmyo'da.2006 mezunuyum.
kız nasıl girdin belediyeye hangi belediyede çalışıyon.ben bu yaz geliyorum konyaya temelli evlenip:)
bellimi olur kurarız tabi:):1hug:
Kızlar umarım hepinizde mesleklerinizi yapar ve başarılı olursunuz bende halkla ilişkiler basın yayın mezunuyum 4 yıl yerel bi tv de çalıştım.4 yıldırda kamu kurumunda sekreterlik yapıyorum.Bu zamanda iş bulmak o kadar zorki kendi mesleğini yapmayı bırak insan iş olsunda ne olursa olsun der hale geldi...
kız maviiii biz sınıf arkadaşı çıkamayalım bende sbmyo da 2006 mezunuyum ya ilçe belediyesindeyim canım geçici personel olarak girdim.çalışıyorum bakalım mereye kadar senin ismin ne mavi ya merak ettim sen muhittin acarı tanıyonmu:roflol:
tanımazmıyım muhittin hocayı çok severdim ben.oda beni severdi hala bekarmı acaba:roflol:
nuray ismim ikinci öğretimdim ben.senin adın pınarmı.
benim bir tek hocam var erhan hoca hastaydım o adama.yani çok şeker ve çok iyi bir hocaydı
Mavii20, radyo tv ile halkla ilişkiler kardeş meslekler sayılır zaten.Evet çok zevkli ama sanırım bekarlar için daha uygun ben 3 ay önce evlendim şu anda bende pınarr gibi belediyede geçici işçi olarak çalışıyorum bu işimdende memnunum.tabi garantisi yok başkan değiştiği zaman ne olacağımız belli değil
Mavii20, radyo tv ile halkla ilişkiler kardeş meslekler sayılır zaten.Evet çok zevkli ama sanırım bekarlar için daha uygun ben 3 ay önce evlendim şu anda bende pınarr gibi belediyede geçici işçi olarak çalışıyorum bu işimdende memnunum.tabi garantisi yok başkan değiştiği zaman ne olacağımız belli değil
Hoşbulduk pınarcım ben yeni üyeyim daha umarım bundan sonra güzel paylaşımlarda bulunuruz
hmm tamam o zaman ben sabah gidiyordum okula sınıf arkadaşı değiliz ama okul arkadaşıyız evet benim adım pınar erhan hocada bizim danışman hocamızdı muhittin hoca büyük ihtimalle bekardırsırnaşık şey ve o yurt dışına gitmeyi planlıyordu hatırladığım kadarıyla o olmazsa ankaraya gdicem diyordu bilmiyorum artık naptı ama özlüyorum okulu yaa sen nerede kaldın okuduğun sıralarda canıma.s.
hımm gündüzcüsün demek.erhan hoca bizimde danışman hocamızdı.
muhittin hoca aşmış kendini zaten kesin gitmiştir bir yerlere.ben ideal yurtlarında kalıyodum.8.şubesinde.sende bahattin hocadan çaktınmı ne uyuz adamdı ya.iyikide gitti okuldan.
ah ah keşke okulda olsaydım şimdi ne güzel zamanlardı ozamanlar kıymetini bilmezdik.şimdi değerini çok iyi anlıyo insan.
dgs sınavına girdinmi.sanırım sizin sınıftan kazanan olmuştu.ilk sınavda hemde ama adını unuttum şimdi.
pınarcım ben ilçe belediyesindeyim umarım başkan değişmez ve bizde bir dönem daha devam ederiz.Ayrıca başkanda çok iyi şu anda burada değil italyaya gitti de öyle girebildim forumlara....
Kızlar tanıştığımıza memnun oldum.Meslektaşlarımla konuşmak zevkti.Tekrar görüşmek dileğiyle öpüldünüz
mavi sana bahattin hocanın bi marifetini daha anlatayımmı biliyormusun bilmiyorum ama o zamanlar okul çalkalanmıştı bununla.adam bi sınava giriyo öğrenciler sorularla meşgulken buda masasına oturuyo ve canı sıkılıp bi sınav kağıdıda kendi dolduruyo.sınavları okuyo sonra yine o sınıfa girip kızıyo koskoca üniversite öğrencisisiniz adınızı yazmayı bile unutuyosunuz diye.sonra bakıyolarki sınavı açıklanmayan kimse yok sınıfta.meger o sınav kagıdı kendi doldurduğu kağıtmış ve kendi doldurduğu kağıda 60 vermiş düşünebiliyormusun ya kendi dersinden kendine 60 veriyo :roflol:işte böyle bi adamdı bahattin hoca sonra sürüldü o galiba
pınar bunu duymamıştım bak.bahattin hoca kadar gıcık birini tanımadım hayatımda adam bütün sınıfı büte bırakmıştı ve bizim sınıftan çocuklara arabasının anakhtarını göstermiş bu değişicek diye.zaten emekliye ayrıldı sonra ki allahtan ayrılmış tek derse kalmıştım onun dersinden.başka hoca girdide sınava geçtik öylece.
slm bende açıköğretimden 2 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum..henüz kendi mesleğimde çalışamadım..özellikle dil isteniyor..haklılarda...şuan çalışmıyorum ama umarım çalışırsamda kendi mesleğimi yapmak istiyorum:)))
sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?