• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla ilişkilerciler

• Konu Sahibi Konu Sahibi pınarrrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bende buıyıl kısmet olursa halkla ilişkiler bitiricem:10:

özel sektörde halkla ilişkiler yok denecek kadar az acaba nerelere başvuruda bulunabiliriz:71:

arkadaslar ben ankarada ıletısım fakultesınde halkla ılıskıler bolumunde okuyorum aldıgımız egıtım gercekten cok ıyı hocalarımız her alanda kendımızı gelıstırmemız ıcın bızı zorluyorlar aynı zamanda yabancı dıl de ogrenıyorum ama mezun olduktan sonra ne yapabılırım bu alanda bılemıyorum kendımı her alanda gucum yettıgınce gelıstırmeye calısıyorum bu yuzden asıstanlık gıbı bır sey yapma ıstemıyorum bu alanda ıyı bır karıyer mumkun mu zor gıbı gozukuyor cunku artık her seyın adı halkla ılıskıler oldu bu bolumu okumanız gerekmıyor halkla ılıskıler yapmak ıcın market danısma ısımlerı bıle halkla ılıskıler oldu bu durumda donanımlı bıle olmak bu alanda fayda saglar mı bankalara mı basvursam su an 3.sınıftayım sız ne dusunuyorsunuz bu konuda

Marmara Üniversitesi iletişim fakültesi mezunuyum. iletişimciler için durumun çok vahim olduğunu söylemek zorundayım. 2009 da mezun oldum ve hala kendi işimi yapamıyorum. En büyük sıkıntıda hala halkla ilişkilercilerin kapı karşılama görevlisi olduğunun düşünülmesi. Özel sektörde iş bulmak için tecrübe istiyorlar. Ben öğrencilik yıllarımda çok staj yaptm ama bunu da tecrübedeb saymıyorlar maalesef. Ne kadar mesleğimi sevsemde Türkiye şartlarında bu mesleği yapmak zor. Maalesef bizim yerimize bu mesleğin eğitimini almamış konuyla uzaktan yakında ilgisi olmayan insanlar çalışıyor. Bunları görmek beni çok üzüyor. En basiti TRT sınavlarına bakın. İletişim mezunlarını almak yerine şart olarak her fakülte mezunu diyor. Şimdiki aklım olsa asla iletişim okumazdım. Çünkü gerekli kıymeti göremiyoruz. Çok mezun var ama o kadar iş alanı yok maalesef.:59:

bende halkla ilişkiler mezunuyum.gerçi 2 yıllık mezunum.sonrasında aöf işletmeden tamamladım.yüksek lisansta halkla ilişkiler okununca eğitim olarak denk oluyormuş.zaten yüksek lisansta bölüm mezunu olmayanlara 1 sene denklik okutuyorlar.bir sene kamuda halkla ilişkiler memuru olarak çalıştım.sonra özele geçmek istedim.olmadı.ondan sonra sevimsiz olaylar yaşadım.onların konuyla alakası yok.bu arada çeşitli kitaplar okuyorum.internetten firmaların neler yaptığına baktım.param olduğunda bir organizasyon şirketi kurmak istiyorum.nikah şekeri,davetiye vb satılan dükkanla başlanılabilir diye düşündüm işe.uyduda bu konularla ilgili programlarıda takip ettim.şimdilik benden bu kadar.diğer arkadaşlarda gelsin fikir alış verişinde bulunalım

Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım war kızlar..Halkla ilişkiler ve tanıtım,reklamcılık bölümünde okuyan weya okumuş olanlar yardımınıza ihtiyacım war. Gazete ilanı ile dergi ilanı arasındaki fark nedir? tek bi konu hakkında hem gazete ilanı hem dergi ilanı hazırlamam gerek nasıl yapabilirm. Şimdiden teşekkürler

Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım war kızlar..Halkla ilişkiler ve tanıtım,reklamcılık bölümünde okuyan weya okumuş olanlar yardımınıza ihtiyacım war. Gazete ilanı ile dergi ilanı arasındaki fark nedir? tek bi konu hakkında hem gazete ilanı hem dergi ilanı hazırlamam gerek nasıl yapabilirm. Şimdiden teşekkürler

hala işinize yarıyacaksa anlatabilirim

bende 2 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum ..kendi dalımda iş baktım fakat özellikle dil istediklerinden maalesef olmadı şuandada muhasebecilik yapıyorum vede memnunum..:nazar:

Back