Halkla ilişkilerciler

• Konu Sahibi Konu Sahibi pınarrrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pınarrrr

Ziyaretçi
ben halkla ilişkiler mezunuyum ve şu anda bir kamu kurumunda geçici olarak çalışıyorum.çalıştığım bölüm mezun olduğum bölümle farklı olmasına rağmen yine de fırsat bulduğum zamanlarda mesleğimide,mesleğimin gerektirdiklerini de yapmaya çalışıyorum.fakat bu aralar bir şirket kurma planlarım var yalnız bu işi çok iyi düşünerek,bu şirketle neler yapacağımı tam olarak bilerek başlamak istiyorum.kendi yaratıcılığım ve okuldan öğrendiklerimle aklımda bir kaç fikir oluştu.fakat yine de işin içine girilmediği sürece ayrıntıları zorlukları bilinemez.ben bunlarla ilgili biraz fikrim olsun diye halkla ilişkiler şirketleri olanlar yada halkla ilişkiler şirketinde çalışanlar sizden fikirlerinizi bekliyorum.teşekkür ederim şimdidena.s.

merhaba.bende turizm de halka ilişkileri olarak çalışıyorum,ve bu mesleyı seviyorum aslında bam başka bir melek bunla hiç alakası yok ama 5 yıldır yapıyorum bu işi ..

saygılarımla

merhaba.bende turizm de halka ilişkileri olarak çalışıyorum,ve bu mesleyı seviyorum aslında bam başka bir melek bunla hiç alakası yok ama 5 yıldır yapıyorum bu işi ..

saygılarımla

merhaba liliya seni gördüğüme sevindim günlerdir bekliyorum bir tek sen geldin!demekki pr'cilar yok bu sitede yada yazmadılar.acaba sayımız çokmu az diye düşünüyorum..

bu arada sen neler yapıyorsun nasıl çalışıyorsun çalışma planında neler var biraz anlatırmısın merak ediyorum

Merhaba..Ben de cevap yazdığını için memnun oldum.Ben de turizmde çalışıyorum dediğim gibi ,kolay değil sabırlı olmak lazım hergün karşinda yeni insanlarla tanışıyorsun sinirli ,mutlu hasta,her türlü insan var onlarla letişim kurmak ve önemli oğlanı hepsine eşit davranmak lazım,çalışma programı anlatsam uzun sürer,bütün misafilerle ilgilenmek ve onları dinlemektir onlardan fikri almak ve ya önerileri değerlendirmek gerek bu çok önemli..bu arada benim eşim konya --ereğili li:) ben koniya ya çok gittim yazın güzel bir yer kışın beğenmedim..

evet gerçekten sabırlı olmak lazım.bu işi yaparken kendinide unutman lazım bir bakıma.yani senin derdin tasan mutluluğun önemli değil,önemli olan müşteri memnuniyetidir.ve bu işte kişiye mutlaka güler yüzlü ve yardımcı olarak yaklaşmak gerekir.hastalığın getirdigi durgunlık yada sinirle yaklaşamazsın kesinlikle bu yüzden biraz zorlayabilir bu meslek ama yeni yeni insanlar tanımak bir bakışta nasıl davranacagını bilme kabilyetini kazandırır insana.ne olursa olsun sinirli hasta yada mutlu nasıl yaklaşacagını kolayca kavrayabilir ve ona göre davranırsın bence buda iyi tarafı.tabi bunun gibi daha çok iyi tarafı var bu işin ben hiç düşünmemiştim halkla ilişkiler okumayı ve bu bölümde çalışmayı ama hayat buna yönlendirdi beni ama işimi çok sevmeye başladım daha okurken.halada çok seviyorum.evet konya kışın pek güzel değildir kuru ayazı ve sisi çoktur özellikle merkezde bede ilçedeyim hüyükte belki sen veya eşin bilirsiniz sevgileeeer:1hug:

selam.sen de türizm de mi çalışıyorsun ?laelaelaelaelae

yok canım ben şu anda kamu kurumunda geçici olarak çalışıyorum işimin meslegimle pek alakası yok yazı işlerinde çalışıyorum ama bu işten vaktim kaldıkça halkla ilişkilerede zaman ayırıyorum mesela 300 kişilik bi anket yaptim ve yaz festivali düzenledik.öptüüm

çok güzel fakat halkla ilşkileri çok farklı bölümleri var,mesela turizm de ki h.il tipta ve ya ticarette benzemes nasıl yapıyorsun anketti?:uhm:

çok güzel fakat halkla ilşkileri çok farklı bölümleri var,mesela turizm de ki h.il tipta ve ya ticarette benzemes nasıl yapıyorsun anketti?:uhm:

ben çalıştığım yerle ilgili bi anket yaptım.çalıştığım yerin hizmetleri,birimleri,ve halkın istedikleri düşünceleri hakkında sorular vardı.toplam 15 soruydu ve 300 kişilikti tabi sayımda ve sonuçta biraz zorlandım ama değdi.şu anda yine çalıştığım yerde yazı işlerinde çalışıyorum ve basın danışmanlığı yapıyorum.evet çok bölümü var ama hepsi tek bir noktada toplanıyor halkla ilişkilersırnaşık şeykendine iyi bak

merhaba bende inş. halkla ilişkilerci olacam.. okumaya çalışıorum.. 2 senedir bi boş bi dolu yaptım ama bu sene bitirmeye karar verdim.... bende adayım yanii :teytey::teytey::teytey:

merhaba bende inş. halkla ilişkilerci olacam.. okumaya çalışıorum.. 2 senedir bi boş bi dolu yaptım ama bu sene bitirmeye karar verdim.... bende adayım yanii :teytey::teytey::teytey:

hoşgeldin escape aramıza iyikide bitirmeye karar vermişsin halkla ilişkiler çok geniş bir meslek her yerde iş bulabilme ihtimalin var şimdiden hayırlı olson sevgiler:1hug:

merhaba.ççççççççççççççççççççççç

hoşgeldin escape aramıza iyikide bitirmeye karar vermişsin halkla ilişkiler çok geniş bir meslek her yerde iş bulabilme ihtimalin var şimdiden hayırlı olson sevgiler:1hug:

hoşbulduk pınarrrrcım... ewt kesinlikle işsahası geniş olduğu için karar verdim bitirmeye... hem bulabileceğim işlerde ii ve sağlam işler olacağı için bitirmekte kararlıyım.. kaydımı yeniledim derslere çalışmaya başlıorum... :1rolleyes:a.s:1rolleyes:

çok güzel canım ya çok iyi yapmışsın inşallah en iyi şekilde bitirirsin okulunu allah kolaylık versin adanada merkezdemisin sen bende 2 yıl osmaniyede oturdum o sıralar adananın ilçesiydi daha sevgileeeer:içelim:

bende iş arıyorum napmalıyım kızlar bilen varmı neleere başvurmalıyım kpss de sınırlı kadro var çok sıkıntı aslında yardım olurmunusuz

bende denememe ragmen kpssyle atanacagımı hiç tahmin bile edemiyorum nedense iş ve işçi bulma kurumlarına müraacat edebilirsin canım yada iş bulmayla ilgili siteler var oralara cv bırakabilirsin yada çalışmak istediğin yerlere bizzat kendin gidip veya sitelerine girip okuduğun yada çalışmak istediğin bölümlerle ilgili iş başvurusu yapabilirsin geri dönüşü olurmu bilmem ama denemekte yarar var diye düşünüyorum umarım istediğin gibi bir iş bulabilirsin bye:1hug:

selam pınar bende halkla ilişkiler mezunuyum fakat kendi mesleğimi yapamıyorum ve yapacak bir ortamda yok zaten.muhasebe ve sekreterlik yapıyorum özel bir şirkette.hangi üniden mezunsun.konyada nerde çalışıyosun.yakında konyaya gelicem ve geldiğimde iş bulmam gerekecek:)
umarım kurduğun şirkette mesleğini çok iyi bir şekilde yürütürsün. bakarsın bende gelirim şirketine :)

pınar peki nasıl bir şirket kurmak istiyorsun organizasyon şirketi sanırım.çok güzel bir iş bende ilerde kurmak istiyorum org.şirketi.baya zevkli oluyor.yeni insanlar sürekli iletişim çok güzel bir mesleğe sahibiz ama keşke daha fazla imkan açılsa bizlere.

ahh ahhh mavicim keşke o şirketi kurabilsem ama şimdilik beklemede ben konya selçuk üni.den mezunum.şimdide belediyedeyim basın danışmanlığı yapıyorum yazı işleri müdürünede yardımcıyım böyle çalışıyorum gel canım konyaya konyada iş sahası oldukça genişlemeye başladı artık.güzel bir iş bulabileceğinden eminim zaten halkla ilişkilerinde çok çeşitli çalışma alanları var bunlardan bir tanesine yerleşirsin.sen hangi üni.den mezunsun.inşallah birgün şirketimi kurarımda sende gelirsin hatta belki beraber kurarız ne dersin:sm_cool:

evet organizasyon ve reklam düşünüyorum bilmiyorum başka alternatiflerede açığım:dance:ama birgün mutlaka hayata geçirmek istiyorum bu planımı bakalım nasip olursa inşallah öptüm seniii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…