P
pınarrrr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pınarrrr
-
merhaba.bende turizm de halka ilişkileri olarak çalışıyorum,ve bu mesleyı seviyorum aslında bam başka bir melek bunla hiç alakası yok ama 5 yıldır yapıyorum bu işi ..
saygılarımla
Merhaba..Ben de cevap yazdığını için memnun oldum.Ben de turizmde çalışıyorum dediğim gibi ,kolay değil sabırlı olmak lazım hergün karşinda yeni insanlarla tanışıyorsun sinirli ,mutlu hasta,her türlü insan var onlarla letişim kurmak ve önemli oğlanı hepsine eşit davranmak lazım,çalışma programı anlatsam uzun sürer,bütün misafilerle ilgilenmek ve onları dinlemektir onlardan fikri almak ve ya önerileri değerlendirmek gerek bu çok önemli..bu arada benim eşim konya --ereğili li:) ben koniya ya çok gittim yazın güzel bir yer kışın beğenmedim..
çok güzel fakat halkla ilşkileri çok farklı bölümleri var,mesela turizm de ki h.il tipta ve ya ticarette benzemes nasıl yapıyorsun anketti?:uhm:
merhaba bende inş. halkla ilişkilerci olacam.. okumaya çalışıorum.. 2 senedir bi boş bi dolu yaptım ama bu sene bitirmeye karar verdim.... bende adayım yanii :teytey::teytey::teytey:
hoşgeldin escape aramıza iyikide bitirmeye karar vermişsin halkla ilişkiler çok geniş bir meslek her yerde iş bulabilme ihtimalin var şimdiden hayırlı olson sevgiler:1hug:
hoşbulduk pınarrrrcım... ewt kesinlikle işsahası geniş olduğu için karar verdim bitirmeye... hem bulabileceğim işlerde ii ve sağlam işler olacağı için bitirmekte kararlıyım.. kaydımı yeniledim derslere çalışmaya başlıorum... :1rolleyes:a.s:1rolleyes:
bende iş arıyorum napmalıyım kızlar bilen varmı neleere başvurmalıyım kpss de sınırlı kadro var çok sıkıntı aslında yardım olurmunusuz
selam pınar bende halkla ilişkiler mezunuyum fakat kendi mesleğimi yapamıyorum ve yapacak bir ortamda yok zaten.muhasebe ve sekreterlik yapıyorum özel bir şirkette.hangi üniden mezunsun.konyada nerde çalışıyosun.yakında konyaya gelicem ve geldiğimde iş bulmam gerekecek:)
umarım kurduğun şirkette mesleğini çok iyi bir şekilde yürütürsün. bakarsın bende gelirim şirketine :)
pınar peki nasıl bir şirket kurmak istiyorsun organizasyon şirketi sanırım.çok güzel bir iş bende ilerde kurmak istiyorum org.şirketi.baya zevkli oluyor.yeni insanlar sürekli iletişim çok güzel bir mesleğe sahibiz ama keşke daha fazla imkan açılsa bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?