Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla halkla ilişkiler yeni bitti nazar değdi çok işim var yarında çalışamıycam perşembe halkla ilişkileri tekrar edip ara sınav sorularını çözerim inş engel çıkmazsa...bu arada topu topu 75 ile 80 gün arası bişey kaldı sınava...yaaa

evet baya az kaldı ya.bende sadece 2 ders bitirebildim.bu gecede arasınavları çözücem.

kızlar nerdesiniz yaa
hangi dersleri bitirdiniz kaç dersiniz kaldı nasıl gidiyor çalışmalar
ben ara verdim şimdi başladım yine,bir ara kafam durdu sanki neyse 4 ders öyle böyle bitti tabii sonra tekrarları yapılcak yoksa biterim ,yarın kısmetse türk diline geçmeyi düşünüyorum şubata kadar bitirsem 2 ay kalcak ve 3 ders ve sorular kalan derslerin tekrarı ve sınav günü gelivermişşş bakalım inş evdeki hesap çarşıya uyar...

yalnız ben ink tarihinden korkuyorum yaa ya gözüm yemiyor çalışmaya soruları cevaplarıyla yazdım onları çalışcam sizce riskli mi ya napsam üff

Bende daha 2 derse çalıştım.halkla ilişkiler uyg.teknikleri ve halkla ilişk.yazarlığına çalıştım.bu hafta hiç çalışamadım.Amcamın kızının nişanı var alışveriş falan derken hiç bakamadım kitaba.ancak pazartesi başlıyabilirim çalışmaya.Daha bir sürü ders var yaaaa

hanımlar cevap verirseniz sevinirim,tlfnuma msj geldi adres büro,sınav merkezi değişikliklerini bugun son bildirme günüymüş,ben bu sene yeniyim bu ne demek oluyor sınav yerleri belli oldu mu ki değiştirelim?

hanımlar cevap verirseniz sevinirim,tlfnuma msj geldi adres büro,sınav merkezi değişikliklerini bugun son bildirme günüymüş,ben bu sene yeniyim bu ne demek oluyor sınav yerleri belli oldu mu ki değiştirelim?

hiçbir fikrim yok bana öyle msj da gelmedi ama ...
sınav yerleri daha belli olmaz canım 2.taksitten sonra büyük ihtimal...
bu arad 2. taksit şubatın sonu demi yalnış bilmiyorum...

evet kimlik alımı ve taksitin son günü 26şubat

valla gidip yatırabilirsin herelde vahibacım ödeme başlama tarihi yok diye biliyorum sadece son ödeme tarihi 26 şubat...

selam kızlar.. ben de bir türlü çalışmaya başlayamayanlardanım. alttan bir iktisattan kalarak geçebildim 2.yıla çok şükür ama bu yıl korkuyorum. şubat çok önemli bu ayı boş geçirmememiz gerekiyor. ama o koca kitapları elime almak istemiyorum hiç. 2. el murat yayınları satan bilen eden var mı acaba çok fazla kurcalayamadım forumu da varsa bir link atıverin bana.

herkese başarılar dilerim.

kıslar ne alemdesiniz ya yalnız bırakmayın beni..
türk dilini bitiremedim koşuşturmalardan daha.ama ayın 10 ununa kadar bitircem inşallah...
sonra hemen tarihe geçicem...siz naptınız...

bende malesef şehir dışındaydım.daha 2 ders bitirebildim.ordada hiç çalışamadım.bu hafta artık tam anlamıyla başlamam lazım.yetişmiycek yaaa

kızlar bende 1.sınıfa bu sene kayıt oldum daha sınavlar başlamadan 2.harcı istiyolarya ben onu 2.sınıfa geçtiğimde onun harcıyla birlikte versem olurmu? birde öğrenci kimlik kartımı bir türlü almaya gidemedim işyerimden dolayı bunun zamanı varmı? bir arkadaşım sınava girmeden 1 gün öncesi almış.

kartını bir an önce al derim canım
katkı payınıda yatırmasazsan her ay %2 faiz biniyo,yani ayda 2 lira gibi bişey sanırım.
yani seneye cezalı olarak ödersin.yinede kartını al bir an önce,oraya gittiğinde sor yerimseniben

ben biraz yavaş ilerliyorum derslerde,halkla ilişkiler yazarlığı derslerine geçtim,üniteler uzun ve sıkıcı geldi bana ama inatla bitiricem :lepi:

selam kızlarrr
ben bugün türkdilini bitirdim.tekrar edip tarihe geçiş yapıcam...sınava az kaldı..

kızlar halkla ilişkiler mezunuyum tarihe iyi çalışın sorular gayet kazık oluooo başarılarr hepinize öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…