- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Gitsinler bir AVM de yemek yerlerinde yapsınlar bakalım o zaman yüzde kaçı tutuyor çıkacak ?!
Bende doğruluğuna pek inanmadım. Nedense o AVMlere ramazan gelmemiş gibi duruyor :95:
Bırak AVM'yi uyduruk cafeler bile dolu,yemek yiyenden geçilmiyor...
Aynen öyle. Geçen kadının teki durakta pöfür pöfür sigara içiyordututmuyorsan da tutana saygı göster en azından. Kadın olacak bir de
Aynen öyle. Geçen kadının teki durakta pöfür pöfür sigara içiyordututmuyorsan da tutana saygı göster en azından. Kadın olacak bir de
Neden böyle bir araştırma içine girmişler ki? Garip..:26:
Oruç tutmuyorum ve bunun hesabını haddi olmayan kimselere değil sadece Allah'a veririm.
kız niye ağladın ki bırak tutmasın napak
Sigara içene bişi demem,bende içiyorum sonuçta
Ağlamadım. İnsanlarda saygı falan kalmamış cidden. Ona kızıyorum. Durduk yere pasif içici yaptı bizi
Pasif içici ay alemsin.....
Ben içmesin ya da içsin demiyorum ama öyle ulu orta değil. Gitsin cafede falan içsin. Milletin ortasında değil.
Sigara içene bişi demem,bende içiyorum sonuçta
Amaç ne kadar kişi tutuyor-tutmuyor olayı bana göre..
Hadi yapıldı böyle bir anket elllerine ne geçti,bu rakam ne kadar doğru,nerede yapıldı hangi sokaklara gidildi belirtilmemiş..
Neden benim kapım çalınmadı mesela?
Ağlamadım. İnsanlarda saygı falan kalmamış cidden. Ona kızıyorum. Durduk yere pasif içici yaptı bizi
Her daim cafeye gidip cigarasını tüttüremez ki nikocanzaten cafe de içmek te yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?