müşteri hizmetlerini arayın bakalım öncelikleKızlar hem kredi kartı hemde banka kartı olarak kullanılıyormuş üstünde numaralarıda var ama kredi kartı özelliğini açamadım taksitli alışveriş yapıcam sitede çıkıyor da ödemeye gelince hata veriyor. Mobilden bankaya girdiğimde de kredi kartınız yok diyor.
Bunun kredi kartı özelliğini nasıl açabiliriz
Kart eşime ait yamüşteri hizmetlerini arayın bakalım öncelikle
o halde ona aratın bu sorunu onlar çözerKart eşime ait ya
Tamam teşekkür ederim. Eşimin kredi kartı fobisi var bi türlü ikna edemedim. Belki bi ihtimal internet üzerinden açabilir miyim diye sordum burayao halde ona aratın bu sorunu onlar çözer
yok bankaya gitmeniz gerekiyor veya müşteri hizmetler ile görüşmeniz gerekyor bildiğim kadarıylaTamam teşekkür ederim. Eşimin kredi kartı fobisi var bi türlü ikna edemedim. Belki bi ihtimal internet üzerinden açabilir miyim diye sordum burayaneyse bakalım
Tamam hemen bakayım cok teşekkürlerBenim bildiğim bankamatiğe gidince şifre oluşturuluyor siz googla bi yazin k.karti açma diye yazar neler yapilacagi
şifre alınmamıştır muhtemelenKızlar hem kredi kartı hemde banka kartı olarak kullanılıyormuş üstünde numaralarıda var ama kredi kartı özelliğini açamadım taksitli alışveriş yapıcam sitede çıkıyor da ödemeye gelince hata veriyor. Mobilden bankaya girdiğimde de kredi kartınız yok diyor.
Bunun kredi kartı özelliğini nasıl açabiliriz
Baya kurcaladım ama bulamadım, kredi kartlarım=şifre belirle vs tıklayınca kredi kartınız bulunmamaktadir diyorşifre alınmamıştır muhtemelen
mobil uygulamasından yapılması lazım
müşteri hizmetlerini aradınız mı?Baya kurcaladım ama bulamadım, kredi kartlarım=şifre belirle vs tıklayınca kredi kartınız bulunmamaktadir diyor