dert değil belki ama utanıyorum akıl verin kızlar

Bazı konular şaka gibi geliyor yaaa .hem maddi durum yok hemde lüks olsun
Ekmeği Yok yemeğe pasta yer yemeğe miydi o söz
Ona benzemiş durum :işsiz::kızgın:
+1
(Ayranı yok içmeye ile başlayan bir cümle)
Telefonda sıkıntı yok sadece 3 yılda sıkınılmış.
Düşünceler lüks, kartlar limitli. :işsiz:

Bende bı telefonu bozulana kadar kadar kullanır alırkende iyisini alırım ama kayınvalıdenjn kartıyla degıl ödeme koşulum olsa bile

Kart lımıtını arttırabılırsınız

ben karakter olarak kimseden iğne bile kabul edebılen biri değilim. aşırı gururluyumdur. ne bir işim için yardım isterim nede maddi...uzun zamandır iphone 6s almak istiyorum hayalimdeee rose gold rüyama bile giriyor canım o benım yaaa :KK70: sorunum şu ki eşiminde benimde kredi kartı limitlerimiz biraz düşük iphone taksit bütcemizi asıyor nakitte alamıyoruz birden almak zorlamasın diye.. eşimde böyle bir teklif sundu kayınvalidem calısıyor maddi sorunsalı yok annemin karttan çekelim ben her ay ona öderim dedi bende dedim nasıl diyeceksın öyle diyince annen yanlıs anlar sanki ona aldırmak istiyoruz gibi olur ben alırım der bu sefer, ödemenize gerek yok der bende altında ezilirim dedim kullanamam gönül rahatlıgıyla dedim ki kayınvalidemi biliyorsam kesinlikle her ay para kabul etmez.eşimde ozaman birşey yapamam yine sıfır 5s alalım dedi 3 yıldır 5s kullanıyorum sıkıldımm:110: tamam tel degısmemın neden bozuk bir telefon kullanmam ama yine 3 yıl kullandıgım telden almak işime gelmedi bana akıl verebılırmısınız kızlar ne yapabılırım? evkur artık iphone satısı yapmıyormus ordan taksıt yapsam dedim. arcelik bekolar iphone satısına baslamıs onlarda kartsız taksıt varmıdır acaba fikriniz varmı?

Arçelik, beko vs. senet karşılığı taksit yapıyordu bildiğim kadarıyla. Ama vade farkı koyuyorlar baya. Tarifeye ekte alabilirsiniz. Benimde hayalim rose gold :KK36:

yani kayınvalidenizle aranız iyiyse taksitleri de düzenli ödedikten sonra neden olmasın ki..bence de almışken 6s alın..sürekli değiştirilen birşey değilk ki olmuşken istediğiniz olsun..
+1
(Ayranı yok içmeye ile başlayan bir cümle)
Telefonda sıkıntı yok sadece 3 yılda sıkınılmış.
Düşünceler lüks, kartlar limitli. :işsiz:
daha oncekı konumda da belırtmıstım telefonumun bozuk oldugunu tasası sana mı düştü ayrıca provake edıyorsun polemıge donusturuyorsun telefonumun bozuk oldugunu sureklı yazdım sıkıldım cuumlesını alıp cımbızlamıssın

X