dert değil belki ama utanıyorum akıl verin kızlar

ben karakter olarak kimseden iğne bile kabul edebılen biri değilim. aşırı gururluyumdur. ne bir işim için yardım isterim nede maddi...uzun zamandır iphone 6s almak istiyorum hayalimdeee rose gold rüyama bile giriyor canım o benım yaaa :KK70: sorunum şu ki eşiminde benimde kredi kartı limitlerimiz biraz düşük iphone taksit bütcemizi asıyor nakitte alamıyoruz birden almak zorlamasın diye.. eşimde böyle bir teklif sundu kayınvalidem calısıyor maddi sorunsalı yok annemin karttan çekelim ben her ay ona öderim dedi bende dedim nasıl diyeceksın öyle diyince annen yanlıs anlar sanki ona aldırmak istiyoruz gibi olur ben alırım der bu sefer, ödemenize gerek yok der bende altında ezilirim dedim kullanamam gönül rahatlıgıyla dedim ki kayınvalidemi biliyorsam kesinlikle her ay para kabul etmez.eşimde ozaman birşey yapamam yine sıfır 5s alalım dedi 3 yıldır 5s kullanıyorum sıkıldımm:110: tamam tel degısmemın neden bozuk bir telefon kullanmam ama yine 3 yıl kullandıgım telden almak işime gelmedi bana akıl verebılırmısınız kızlar ne yapabılırım? evkur artık iphone satısı yapmıyormus ordan taksıt yapsam dedim. arcelik bekolar iphone satısına baslamıs onlarda kartsız taksıt varmıdır acaba fikriniz varmı?
Kredi kartına telefon taksidi yapılmıyor artık,ama hattınız faturalı ise faturanıza alabilirsiniz verilip verilmediğini bayiden öğrenebilirsiniz.

Ben seyi merak ediyorum uzay mekiği teknolojili telefon alip ne yapıyorsunuz? Kkya giriyor, wpye giriyor instagrama fotograf atmıyot musunuz. He bi de 3310larn bile yaptığı arama özelliği var.

Ben de zamanında aldım ve simdi bin pişmanım. Bundan sonra kamerası iyi olan yani en azından tost makinesiyle fotoğraf cekme hissi yaratmayan bir telefon alıp yoluma gidicem. Telefonun icindeki uygulamalardan haberimiz olmadan eskiyor telefon. Mutluluğunuzu maddi bitakım konulara endekslemeyin bence.

Tabi yine de siz bilirsiniz

Ben elimdekinin bir önceki ile şimdikinin farkını bilmiyorum valla

iPhone 4 vardı bozuldu daha doğrusu ben onu iki yıl önce suya düşürdüm üç yılı dolarken şarj sıkıntı olmaya başladı

Neyse alalım diye gittik bütçemde sınır yoktu 7 yi de nakit alabilirdim isteseydim ama baktım çok da fark yok o kadar parayı neden vereyim

Daha yüksek çözünürlük vs ben öyle her an foto çekmem sosyal medya kullanmam gereksiz geldi gidip 5s aldım

Onun bile hiç girmediğim dünya fonksiyonu var

Ama piyasa tüketim çılgınlığı olduğu için telefona kılıf bulamadık zira o eski model imiş

Yani rengi vs ne önemi var mesela benimki kapaklı kılıfta rengi falan görülmüyor ki

Kredi kartına tel satışı başladı mı yeniden?
Geçen sene yoktu, teknosa gibi yerler kredi çektirip ayrı taksit yapıyorlardı. Öyle yapın?

teknosada ki olayı ılk kez duyuyorum normalde taksıt yapmadıklarını bılıyordum. bende bir arastırmalıyım ozman teşekkürler:) hat üzerinden tek bir hat tarifesine baktım 3bin küsür fiyat cıktı çok uçurum fark var arada konusma dakıka paketleride kullanmıyorum. evkurlarda zaten iphone kaldırıldı.♥♥

kardeşime teli o şekilde aldık. o olay devam ederse bende kendime alıcam ı phone

Yeniden kredi kartlarına taksit gelecekti diye hatırlıyorum. Onu bi' araştırıp öğrenin derim. Limitinizi yükseltebilirsiniz ya da kardeşinizden, annenizden filan isteyebilirsiniz. Son çare kayınvalidenizden alın ama geri ödemek şartını da koyun.

Ben de lg g5 istiyordum bir yıl sözleşmeyle faturaya ek aldım aylık 300 tl ödüyorum

açtığınız konu nezdinde yazmak istiyorum yoksa sizi eleştirmek değil amacım. nedir bu marka tutkusu hep daha iyisini alma arzusu...çağımızın hastalıklarından birisi sanırım.maalesef gençlerde hatta çocuklarda bile böyle bir durum söz konusu sıkıldım yeni modelli çıktı onu alalım bunu alalım falan filan... israftan başka bir şey değil. konunuza gelirsek istediğiniz telefonu alacaksanız başkasının kartıyla değil limitinizi arttırıp kendi kartınızla almalısınız . bana bir yakınım "kartımın limiti yetmiyor istediğim telefonu alamıyorum senin kartınla alabilir miyim her ay sana öderim" dese içimden: "limiti niye arttırmıyor ya da limitine göre telefon niye almıyor ki? demek ki hediye istiyor." diye düşünürüm. banka gibi her ay para ödenmesini bekleyeceğime hediyem olsun der geçerim sanırım.

ben karakter olarak kimseden iğne bile kabul edebılen biri değilim. aşırı gururluyumdur. ne bir işim için yardım isterim nede maddi...uzun zamandır iphone 6s almak istiyorum hayalimdeee rose gold rüyama bile giriyor canım o benım yaaa :KK70: sorunum şu ki eşiminde benimde kredi kartı limitlerimiz biraz düşük iphone taksit bütcemizi asıyor nakitte alamıyoruz birden almak zorlamasın diye.. eşimde böyle bir teklif sundu kayınvalidem calısıyor maddi sorunsalı yok annemin karttan çekelim ben her ay ona öderim dedi bende dedim nasıl diyeceksın öyle diyince annen yanlıs anlar sanki ona aldırmak istiyoruz gibi olur ben alırım der bu sefer, ödemenize gerek yok der bende altında ezilirim dedim kullanamam gönül rahatlıgıyla dedim ki kayınvalidemi biliyorsam kesinlikle her ay para kabul etmez.eşimde ozaman birşey yapamam yine sıfır 5s alalım dedi 3 yıldır 5s kullanıyorum sıkıldımm:110: tamam tel degısmemın neden bozuk bir telefon kullanmam ama yine 3 yıl kullandıgım telden almak işime gelmedi bana akıl verebılırmısınız kızlar ne yapabılırım? evkur artık iphone satısı yapmıyormus ordan taksıt yapsam dedim. arcelik bekolar iphone satısına baslamıs onlarda kartsız taksıt varmıdır acaba fikriniz varmı?
telefona taksit yapiliyor mu
gurur felan demissiniz kv niz mi alacak size iphone
neyse kv demisken size eltimin yaptigini anlatayim belki isinize yarar
bunlar kari koca ogretmenler ve surekli aglarlar evi arabayi kv ve kp aldirirlar sonrada her seyin en luksunu alirlar sizde oyle yapin bol bol aglayin evi aravayi aldirin kazancinizi da lukse verin iyi mi

Bir telefonu ben de bozulana kadar kullanirim.
Yeni aldigim zaman da en ust modelden alirDIM genellikle ama artik telefona verilen paraya aciyorum acikcasi.
Neredeyse tum akilli telefonlarla ayni isleri yapiyorsun ve tum telefonlar gelen yazilim guncellemeleriyle bir muddet sonra bayragi dikiyor.
6S te israrli degilseniz samsung j7 yi gercekten oneririm fiyat performans acisindan, bir arastirin derim

bir kısmını nakit verin kalanını taksit yaptırın kartınızın limitinin yettigi kadar. o sekilde de olabilir

Telefon alımlarında kredi kartına taksit yok zaten. Teknosa, vatan gibi yerlerde kredi çekip alınıyor. Ya da hattın üzerine faturaya yansıtılarak alınıyor.(vodafone,telekom,turkcell)

Acık senetle verıolar cnm kefilin ev sahibi olunca kıracıya vermiolar

Öneren olmuştur belki ama hattınızın üzerine alsanız? Yada kart limitiniz kadarını karttan çektirip kalanını nakit veremez misiniz?

kv alsın bencezorlama, ödersınız her ay. veya bekle sonra alırsın,hayale bak

Bazı konular şaka gibi geliyor yaaa .hem maddi durum yok hemde lüks olsun
Ekmeği Yok yemeğe pasta yer yemeğe miydi o söz
Ona benzemiş durum :işsiz::kızgın:

X